Po’ipu is een kleine plaats in Kaua’i die vooral strandliefhebbers erg zal aanspreken. Deze stad heeft het grootste aantal accommodaties op het hele eiland en biedt u volop keuze uit luxe hotels, condo’s en gezellige Bed & Breakfasts. Om u nog meer te verwennen zijn er een aantal uitstekende wellness-baden, massagesalons en worden er yogalessen georganiseerd. Po’ipu is eigenlijk één groot strand, al bestaat deze wel uit verschillende delen en is het ene meer geschikt voor waterrecreatie dan het andere. Het meest populaire en best gefaciliteerde is Po’ipu Beach waar het kristalheldere water vol tropische vissen in alle kleuren van de regenboog, zich uitstekend leent om te snorkelen, zwemmen en surfen.

In het nabijgelegen Beach Park kunt u heerlijk picknicken. Van december tot mei is de kans groot dat u walvissen in de verte ziet en het hele jaar door zwemmen er grote aantallen zeeschildpadden. De meest bijzondere dieren die u hier kunt bewonderen zijn de indrukwekkende en bedreigde Hawaiiaanse monniksrobben, die nu en dan aan de kust liggen uit te rusten na een nacht jagen. Mocht u wat meer rust willen tijdens het zonnen dan kunt u Mahaulepu Beach opzoeken. Dit prachtige, minder toeristische strand wordt erkend als één van de mooiste en onbedorven in Hawaii. Voor recreatie en sport zijn er een aantal opties: er zijn uitgestrekte golfbanen en prima maneges die tochten ondernemen. Spullen voor duiken, snorkelen en kanoën zijn op verschillende plekken te verkrijgen en er worden zeilcruises georganiseerd. Ook mountainbiken is mogelijk, al is er maar één route en dat is er één van 20 kilometer steil naar beneden. Behalve zand en zee heeft Po’ipu ook twee prachtige tuinen: de National Tropical Botanical Garden en Moir Gardens. Verder is er één bekende geiser, Spouting Horn, die naargelang de waterstand tot wel 15 meter hoog kan komen. Zon, zand en zee, als u er niet genoeg van kan krijgen is Po’ipu de plaats voor u!

Alaska, Leen en Ellien

Alaska, Leen en Ellien

Amerika, Alaska

Leen en Ellien, regelmatige klanten van GreatLakes-Travel hebben een geweldig avontuur beleefd in Alaska!

Een tip vooraf, ga er even voor zitten. Het zijn 31 pagina's reisverslag met zeer veel foto's.

Complimenten voor het verhaal!.

 

Beste medewerkers van Great Lakes, Het is alweer 3 weken geleden dat we zijn teruggekomen uit Alaska. Onze eerste kennismaking met Alaska was verpletterend. Jaren

...

Lees meer

In de wolken met uw vakantie, vraag uw droomreis aan!

Wij zijn pas tevreden als u het fantastisch heeft gehad

Droomreis samenstellen
green_icon Wij staan voor u klaar
Bel ons 040 - 261 87 81
green_icon Heeft u vragen?
Stuur ons een bericht
green_icon Maak kennis met
onze reisspecialisten
green_icon Bezoek onze
informatiedagen

GreatLakes-Travel is aangesloten bij:

partners partners partners
partners