De Hāna Highway is een 109 kilometer lange route, op het eiland Maui, die de oostelijke plaats Hāna met de stad Kahului in het noorden verbindt. In 2001 is een groot deel van deze weg toegevoegd aan het National Register of Historic Places. Het is een smalle, kronkelende route met veel haarspeldbochten en historische bruggen die de reiziger voeren door het fascinerende regenwoud. U zult onderweg langs denderende watervallen, steile rotskusten, witte én zwarte zandstranden rijden, met een gemiddeld toegestane snelheid van 25 kilometer per uur.

De slecht verlichte Hāna Highway wordt ook wel Hāna Belt Road, Hāna Road of Road to Hāna genoemd en de toeloop van toeristen leidt vaak tot filevorming, mede doordat veel van de smalle bruggen maar één auto per keer door kunnen laten. Lokale bewoners, die de weg op hun duimpje kennen rijden dan ook vaak ’s nachts in plaats van overdag. Om de sensationele uitzichten langs de route op een meer kalme manier te bezichtigen kunt u ervoor kiezen om per helikopter over het gebied te vliegen.

Alaska en Yukon, Joop en Anja

Alaska en Yukon, Joop en Anja

Canada, Amerika, Alaska

Met een camper hebben we in de zomer van 2015 vier weken rondgetrokken in Yukon en Alaska.Het was een fantastische reis met onvergetelijke indrukken qua natuur en (wilde) dieren! Voor iedereen die van rust, ruimte en natuur houdt is deze reis een 'aanrader'!GreatLakes-Travel heeft alle onderdelen van onze reis, inclusief alle extra wensen op het gebied van excursies en overnachtingen die wij op

...

Lees meer

In de wolken met uw vakantie, vraag uw droomreis aan!

Wij zijn pas tevreden als u het fantastisch heeft gehad

Droomreis samenstellen
green_icon Wij staan voor u klaar
Bel ons 040 - 261 87 81
green_icon Heeft u vragen?
Stuur ons een bericht
green_icon Maak kennis met
onze reisspecialisten
green_icon Bezoek onze
informatiedagen

GreatLakes-Travel is aangesloten bij:

partners partners partners
partners