Lang geleden trainden Hawaaiiaanse strijders in de plaats Ka’anapali en bezochten leden van het hof de stranden en de weelderige tuinen ter ontspanning. Vandaag de dag staat Ka’anapali model voor hotels en resorts over de hele wereld. Een groot, modern winkelcentrum, een golfbaan en tennisbanen bieden alle gelegenheid tot stedelijke ontspanning en comfort. Het strand van Ka’anapali wordt opgesplitst in drie delen. Zo is er Hanaka’o’o Beach, dat met name bezocht wordt om te zonnen of te winkelen aangezien zwemmen er gevaarlijk kan zijn.

Waar u wel prima het water in kunt is Pu’u Keka’a, waar u koraal en zeeschildpadden kunt tegenkomen. Ook is hier een klif (Black Rock) waar dagelijks ceremonieel vanaf gedoken wordt door jonge durfallen. Tot slot is Kahekili Beach Park een sprookjesstrand met gouden zand en kalm water. Alle watersporten die op de rest van het eiland zijn te ondernemen, duiken, windsurfen, snorkelen en kanoën zijn ook in deze plaats mogelijk en u kunt de benodigdheden daarvoor huren. In Ka’anapali kunt u verder het Whalers Village Museum bezoeken, dat de naam heeft het beste walvisvaart-museum ter wereld te zijn.

Alaska, Leen en Ellien

Alaska, Leen en Ellien

Amerika, Alaska

Leen en Ellien, regelmatige klanten van GreatLakes-Travel hebben een geweldig avontuur beleefd in Alaska!

Een tip vooraf, ga er even voor zitten. Het zijn 31 pagina's reisverslag met zeer veel foto's.

Complimenten voor het verhaal!.

 

Beste medewerkers van Great Lakes, Het is alweer 3 weken geleden dat we zijn teruggekomen uit Alaska. Onze eerste kennismaking met Alaska was verpletterend. Jaren

...

Lees meer

In de wolken met uw vakantie, vraag uw droomreis aan!

Wij zijn pas tevreden als u het fantastisch heeft gehad

Droomreis samenstellen
green_icon Wij staan voor u klaar
Bel ons 040 - 261 87 81
green_icon Heeft u vragen?
Stuur ons een bericht
green_icon Maak kennis met
onze reisspecialisten
green_icon Bezoek onze
informatiedagen

GreatLakes-Travel is aangesloten bij:

partners partners partners
partners