Knight Inlet Lodge

De Knight Inlet Lodge ligt verborgen in Glendale Cove, op 60 kilometer van de monding van de fjord Knight Inlet. De lodge begon in 1940 als drijvend vlot voor houthakkers en is door de jaren heen opgebouwd in verschillende stijlen tot het huidige formaat. De meest recente aanpassingen hebben geleid tot een modern gebouw waarin gasten comfortabel kunnen verblijven. Er zijn drie hoofdverblijven: the Palace, the Native House en the Lair. In totaal kunnen er 30 gasten overnachten in 12 kamers.
De Knight Inlet Lodge is mede uniek omdat deze drijft op het water en heeft door haar afgelegen ligging midden in de ongerepte natuur prachtige en spectaculaire uitzichten. U kunt vanaf de lodge zelfs grizzlyberen zien zoeken naar voedsel.

Uw slaapkamer in de Knight Inlet Lodge is van alle gemakken voorzien, zodat u zich na een dag vol fantastische indrukken comfortabel en in alle rust terug kan trekken. Alle kamers hebben één of twee tweepersoons bed(den) en een privé badkamer. De meeste kamers hebben daarnaast ook een lounge met houtkachel. Buiten de lodge kunt u gebruik maken van een hot tub, met een adembenemend uitzicht op de oceaan.

U krijgt tijdens uw verblijf alle maaltijden geserveerd in een gezamenlijke ruimte. Wat het diner betreft heeft u altijd de keuze uit meerdere heerlijke opties en indien u dat wenst, wordt er een smakelijke, bijpassende wijn geschonken. Er staat vaak ook verse zalm, krab en garnalen op het menu. Tot slot wordt er graag rekening gehouden met speciale dieetwensen wanneer u dat vooraf aangeeft.

De Knight Inlet Lodge is overigens in 2011 door Tripadvisor uitgeroepen tot 'Best of Best All Inclusive Resorts'!