Ontvangen van de familie Van Berlo, (met baby Anna) die in juli 2005 een
camperreis Toronto/noordoost Canada maakten:
“wij bevelen GreatLakes-Travel zeker aan, het was een fantastische vakantie!”

Ontvangen van Ton en Maaike Smeulders, die in New York City waren op Independence Day 2005 en na drie dagen New York doorvlogen naar Denver 
voor een camperreis naar o.a. Yellowstone, juli 2005:
"
Onze vakantie is zeer geslaagd! De camper was bijna nieuw en onze ervaringen met Moturis zijn zeer positief (zeer goede ontvangst met uitleg, RandMcNally, dik boek met campsites, barbeque). Wij kunnen GreatLakes-Travel zeker aanbevelen voor een mooie camperreis in Amerika. Bedankt! Ton en Maaike.

Ontvangen op 29/08/05 van de heer Van der Kwaak die in juli en augustus 
een zeer mooie Canada reis maakte door British Columbia en Alberta:
Geachte heer van Woensel,
"Wij willen u graag bedanken voor de geweldige Canada reis die u voor ons heeft samengesteld en geregeld. In één woord fantastisch alles was keurig georganiseerd, niet alleen qua route maar ook de reisafstanden, timing, de leuke mix tussen hotels en B&B de  gekozen stopplaatsen en adviezen. We hebben echt genoten. Met als klapstuk een bezoek aan de "Knight inlet Lodge" waar we de ongerepte natuur en haar bewoners hebben mogen ervaren onder  leiding van vakkundige biologen. Als klein voorbeeld een foto'tje van een moeder beer met pup, een hele ervaring om deze op  50 meter afstand te mogen observeren.Nogmaals onze hartelijk dank voor het regelen van deze geweldige reis".

Met vriendelijke Groet,
Wouter van der Kwaak & partner  

Ontvangen per postkaart op 8 augustus van de familie Duin/Wentink, die een 4 weekse reis maken met een camper vanuit Denver, Colorado, de kaart werd verstuurd vanuit het prachtige Sequoia National Park in Californië:
"We're having a great time! Een echte droomreis, alles is perfect geregeld. We genieten van het land, de mensen en de natuur. In alle opzichten groots!. Hartelijke groeten, familie Duin/Wentink.

Ontvangen per email op 30/08/05 van de heer Den Arend, die met zijn vrouw en twee kinderen in juli 2005 een mooie camperreis maakte door zuidwest Amerika:

Beste heer van Woensel,

We zijn alweer een aantal weken aan het werk, maar ik wilde u toch even laten weten dat wij een heerlijke vakantie hebben gehad in Amerika en dat is zeker ook de verdienste van de camper. De service van Moturis was prima. Afhalen en wegbrengen stipt op tijd en vriendelijke ontvangst. We kregen een camper mee met nog geen 10.000 mijl op de klok en er mankeerde echt niets aan. 3 fietsen gehuurd en 1 gekocht bij de lokale Makro, en alles achterop . Gedurende de vakantie zijn we veel campers tegengekomen van Cruise Amerika, maar ik moet zeggen dat de meeste gebruikers ervan klaagden over de gebrekkige kwaliteit. Achteraf bleken de door ons vooraf geboekte mijlen niet genoeg; we zijn er 700 mijl overheen gegaan. Maar daarvoor zijn we ook in Yosemite, Seqoia, Las Vegas (oef wat heet) , Bryce Canyon , Lake Powell, Grand Canyon, Phoenix, Los Angelos, Santa Barbara, en terug via route 1 naar San F geweest.
Een paar aandachtspunten die we meegeven om eea wellicht verder te verbeteren:
-  een generator is denk ik, met name als je veel in Nat. Parken blijft , geen overbodige luxe.
De volgende keer zullen we er zeker een huren.
- de lakens zouden beter hoeslakens kunnen zijn. Met name op matrassen met een toplaag van plastic slaapt dit een stuk geriefelijker.
-
wij vonden de KOA campings, zeker qua ligging, stukken minder dan de campings die we vonden in de Woodsall gids. De meeste hebben we niet geboekt van te voren, enkel als we wisten ergens laat aan te komen. En een bord bij de ingang ‘ Full”, betekend niet altijd dat ze vol zijn. Enkel bij San F en Los A, hebben we van te voren geboekt.
-
een beetje gereedschap in de camper, bv een waterpomptang voor los/vast maken van de waterslang en een schroevendraaier set zou makkelijk zijn.
-
onze 22 ft camper is oi niet geschikt voor 6 personen. Ons gezin, met 2 kleine kinderen gaat goed, maar bij grotere kinderen en/of meer personen zijn de slaap/zitplaatsen onvoldoende. Dan is een 25 of zelfs 30ft camper minmaal benodigd

Ontvangen van de heer en mevrouw W.Sorgdrager-de Groot, Voorburg, 15/9/05 die op 72 en 67 jarige leeftijd een droomreis boekten naar Canada                                                     

GreatLakes-travel B.V.

t.a.v. de heer F. van Woensel

De Regge 39

5626 GZ  Eindhoven

Betreft: onze recente reis naar West-Canada

Beste Frans,

Jongstleden zaterdagavond zijn wij teruggekeerd van onze 3 weken lange  droomreis door West-Canada, die in alle practische opzichten — zoals vliegtickets (de sardientjesvlucht met Air Transat), autohuur en onderdak — compleet door jou was verzorgd voor een zeer dragelijke prijs.

Geen enkele hapering in de boekingen en reserveringen en jouw engelengeduld om onze talrijke droomvragen te beantwoorden, stemmen ons tot grote tevredenheid met het feit, dat wij met jou (figuurlijk gesproken) in zee zijn gegaan. Natuurlijk was er een rangorde in de kwaliteit van onderdak, maar jij kon het niet helpen dat bij de onderste van deze ranglijst, de kwalificaties "compact and cosy" in het Nederlands moeten worden vertaald als "te klein en weinig gewone voorzieningen".De Best Western hotels, B&B Mountainview, Clearwater Valley Resort en de Columbia Valley Lodge scoorden zeer goed.Zelfs het weer is (waarschijnlijk ook door jouw toedoen) voortreffelijk geweest, met ook hier een rangorde, met onderaan: één halve dag regen in Yoho National Park en de laatste dag in Calgary stromende regen. Met deze paar regendagen zijn wij positief omgegaan door dit weer “shopping weather” te noemen.

Nogmaals, onze dank voor jouw professionele aanpak, die onze reis via Vancouver, Vancouver Island en de Canadian Rockies tot een onvergetelijke ervaring hebben gemaakt. Tot spoedig een persoonlijke kennismaking met jou in Eindhoven met jouw koffie en onze foto’s

Wij hebben onze jetlag verwerkt, storten ons op de foto’s en wensen jou veel succes met jouw (droomreis-)bureau.

Met vriendelijke groet, Barbara en Wout Sorgdrager

Zo, we zijn weer terug (alweer twee weken) en even in de gelegenheid om te mailen. Het was fantastisch! De zuidwestkant van de VS is gewoon ontzettend mooi. En vooral ook heel erg leeg. Wat is er weinig tussen de nationale parken in.

We waren erg blij dat we je nog even gebeld hadden. Anders waren we mooi een dag te vroeg bij Moturis geweest. Dat is toch niet te geloven, hè, wat een vergissing!  Maar goed, ook dat kwam weer in orde. Hadden we een dagje extra in San Francisco.

De camper beviel ons uitstekend, evenals de rugdrager trouwens. We vinden een camper ideaal voor een reis met een baby erbij. Ook de kosten vielen best mee (afgezien van de benzine dan), want we konden eigenlijk overal (behalve in Las Vegas) op een state campground terecht in de nationale parken (zelden of nooit hookup aanwezig). Het was niet te warm om zonder airco te kunnen slapen. En dit kostte maar $ 10 per nacht!

Een hookup kan van alles inhouden. In de meest uitgebreide variant is er stroom (dus je airco kan aan en je magnetron, die doen het niet zonder aansluiting; accu is hiervoor niet voldoende), kun je water direct tappen en afvalwater direct lozen. Maar je kunt ook bij grotere benzinestations (veelal gratis) water bijvullen en afvalwater lozen. En bij veel (grotere) nationale parken is er ook de mogelijkheid dit te doen, maar niet naast je camper. Kortom: wij vonden een generator niet echt nodig. Waarschijnlijk wel als je in de hete zomermaanden reist. De koelkast, verlichting, oven en sigarettenaansteker doen het wel allemaal gewoon de hele nacht door zonder hookup.

Praktische tip nog voor camperhuurders: neem een toaster! Het Amerikaanse brood is dan een stuk beter te verteren (hadden wij dus niet gedaan). En voor wie het brood te zoet vindt: er is brood met 2 gram suiker (i.p.v. 5) en dat noemen ze vaak "hearty" en "old-fashioned". Dat komt voor zover wij weten het dichtst bij Nederlands brood in de buurt.

En nog iets leuks voor wie met kinderen nationale parken bezoekt: in nagenoeg elk nationaal park bestaan speciale "junior ranger programs".

Kinderen die eraan mee willen doen (bijna altijd gratis), krijgen een boekje met op verschillende leeftijden afgestemde opdrachten. Erg leuk en ze krijgen bij inlevering van het boekje een mooie plastic ranger badge.Thomas vond dit fantastisch en heeft er vijf verzameld!

Groetjes,

Sandra & Erik

Aanbeveling:

Wij hebben in september 2005 ruim vier weken met twee kleine kinderen (0 en 4 jaar) rondgereisd door het zuidwesten van de Verenigde Staten. Great Lakes Travel heeft voor ons de vluchten en de camper geregeld, evenals een hotelovernachting. Het is ons uitstekend bevallen. Frans van Woensel is heel vriendelijk en behulpzaam. Hij kent het land erg goed en heeft goede ideëen voor de reis. Wij kunnen Great Lakes Travel bij iedereen aanbevelen!

Hallo Frans, 
We zijn al weer een goede week terug. We willen je nogmaals bedanken voor de goede verzorging van onze vakantie. Alles ging gesmeerd, en er zijn geen klachten.
Amerika is ons uitstekend bevallen, alleen hadden we inderdaad meer tijd moeten hebben, om ergens langer te kunnen blijven, en dingen beter te kunnen laten bezinken. We hebben wel alles gezien, wat we wilden zien.
Overigens viel de staat waarin de amerikaanse wegen zich bevinden wél tegen; hier en daar rammelde je letterlijk uit elkaar. Misschien heb je daar met een luxe wagen geen last van, maar een camper ligt iets anders op de weg. Bovendien hielp de inrichting van de camper ook niet echt mee. De micro-wave, rooster op de gasplaten en buitendeur van de camper trilden er luidruchtig op los. Voor de micro-wave bijna letterlijk, dat ding zit met een paar houtschroeven vast, en die is echt geen lang leven meer beschoren. Dit alles hebben we gezegd tegen de dame van Moturis in L.A. en ze beaamde het ook: de afwerking van de campers is niet zoals in Europa!
Wist je overigens dat de airconditioning het in het woninggedeelte tijdens het rijden niet doet? Zodoende zit je als passagier achterin wel eens peentjes te zweten. Zo ook als je geen volledige hook-up hebt, de airconditioning en de microwave doen het alleen als je elektriciteit hebt op de camping.
Verder was alles echt fantastisch en voor herhaling vatbaar.
 
Groetjes van de hele familie van den Berg.
 

Frans,

Ik ben nog steeds onder de indruk van de schoonheid en ruigheid van de natuur die we gezien
hebben, we hebben ook veel gehad aan de tips over de mooie route's en bezienswaardigheden
die op je site staan. Ik vind het geen probleem als je mijn mail op jouw site zet. Groeten,

Hans Smit

'GreatLakes-Travel' <info@greatlakes-travel.nl>

Subject: RE: Vakantie

Date: Mon, 24 Oct 2005 13:45:48 +0200

Bedankt Hans, je email wordt bijzonder gewaardeerd. Mooi hè, dit

gedeelte van Amerika, sinds ik een jaar in Phoenix woonde heb ik deze

staten enorm leren waarderen. Mag ik de aanbeveling onveranderd en zonder adres, email en

telefoonnummer op de site onder "aanbevelingen van onze reizigers" plaatsen?
Alvast bedankt en graag gedaan en misschien tot 2006 of 2007.

Met vriendelijke groeten,

Frans van Woensel

Travel specialist

Amerika en Canada

>-----Oorspronkelijk bericht-----

Van: Hans Smit
Verzonden: maandag 24 oktober 2005 9:51

Aan: info@greatlakes-travel.nl

Onderwerp: Vakantie

Beste Frans,

Wij zijn afgelopen zondag teruggekomen van een 22 daagse rondreis door

Californie, Nevada, Utah en Colorado.

Alles was perfect geregeld door GreatLakes-Travel. Het was een

onvergetelijke reis en heeft onze verwachtingen ruim overtroffen. Op de

terugvlucht hebben we alvast nagedacht over onze volgende rondreis die

we zeker weer bij GreatLakes-Travel gaan boeken.

Nogmaals bedankt,

Esmeralda Tetteroo & Hans Smit.

Ontvangen op 27/10/05 van René en Petra Grobben (zie commentaar camper!)

Nu we al weer een paar weken terug zijn, wordt het toch de hoogste tijd om eens iets van ons te laten horen. We hebben een mooie vakantie gehad, veel gezien en veel gedaan. (drie weken met camper een rondrit vanaf Las Vegas ). De camper was bij nader inzien voor ons een tikje aan de grote kant (onze eigen schuld), al waren een hoop mensen die we tegen kwamen het daar niet mee eens, die vonden 'm zelfs te klein.
 
Je vroeg in je laatste mail, van 18/8, om foto's, nou daar hebben we er genoeg van. Roept u maar: Las Vegas, Grand canyon, route 66, Mesa Verde, Bryce, Monument Valley, de stoomtrein van  Durango naar Silverton vv, Zion, Utah (Manti). Het zijn digitale foto's, op de hoogste resolutie gemaakt. Ik weet niet wat je server aan kan... , de originele bestanden aijn gemiddeld 3.5 mb groot. Ik kan ze wel verkleinen zodat ze verstuurbaar zijn.
 
De hele vakantie hebben we een dagboek bijgehouden, dus als je de exacte route wilt weten met overnachtingsplekken, aanraders en afraders kan ik het dagboek wel samenvatten en een verslagje mailen. Als reisboeken hadden we een Nelles Guide mee en de Lonely Planet South-West. René is nog een Lonely planet fan maar eerlijk gezegd, vergeleken met andere boeken die we van hun hebben, viel de kwaliteit me tegen. Ze gaan voornamelijk uit van Backpackers.
 
De nationale parken vond ik prachtig, in Grand Canyon waren we vlak voor Labor day (4 sept?). Daar was het smoordruk. We hebben de "Bright Angel Trail" gelopen, dat kost je een dag waarbij je dezelfde route via 2 waterposten heen en terug loopt. Een geweldige belevenis, niet alleen vanwege de omgeving maar ook vanwege het "de vierdaagse van Nijmegen"-gevoel. Je loopt en masse naar beneden en ook weer naar boven, een heel aparte belevenis en dankzij de hitte, ontzettend zwaar. De Nationale parkenpas die we direct gekocht hebben, die kon wel uit, een aanrader voor mensen die meer dan 2 parken willen bezoeken en hij is een jaar geldig.
Wat ik ook geweldig vond: de supermarkten en de Walmart: moet je wel iemand bij je hebben die ook graag boodschappen doet ;-). Al vrij vlot had ik het in de gaten: kom je in een supermarkt waar je nog niet eerder bent geweest, eerst een klantenkaart aanvragen, dat scheelt, hoe Nederlands, een vermogen.
 
Nog een aanrader: Utah, de mensen zijn daar een beetje anders dan in de andere staten, tenminste die indruk kregen we. Heel vriendelijk, gastvrij en belangstellend. Belangstellend was overigens bijna iedere Amerikaan die we tegenkwamen maar dat terzijde. We zijn een aantal dagen in Manti geweest, daar staat een enorme mormonentempel en die werd 's nachts in het licht gezet. Toen we er waren onweerde het elke avond en het leek net of het onweer met een boog om die tempel heen trok, een hele aparte gewaarwording.
 
Over de camper nog een paar opmerkingen, voor jouw informatie, doe er je voordeel mee zou Tipsy ("Man bijt hond") zeggen:
- Bij ontvangst en inleveren van de camper was het personeel van Cruise America onbeleefd op het onbeschofte af. Van anderen hoorden we dat die hetzelfde gedrag meegemaakt hadden.
- de gehuurde kampeeruitrusting: pannen, bestek, borden etc: mensen kunnen beter de eerste de beste Walmart induiken en zelf iets kopen want die uitrusting stelt niets voor.
- het gehuurde linnenpakket is schamel: 2 handdoeken, 2 oude lakens, 2 kussenslopen en 2 dunne kleine dekens. Ook die kun je beter of meenemen of aanschaffen. We hebben fleece slaapzakken bijgekocht voor een schijntje, weer bij de Walmart en lekker warm dat ze waren! Nou ja, nu hadden we ook wel kunnen bedenken dat het in de alkoof terwijl je op 3000 meter hoogte staat 's nachts wel heel koud kan worden en dat het dan niet handig is om geen electriciteit te hebben. De verwarming doet het niet zo lang op een accu.......
 
In ieder geval, wij hebben ons prima vermaakt in de States en we gaan vast binnenkort nog een keer.
 
Groeten,
René en Petra Grobben

Van de familie Remesar ontvingen wij de volgende zeer vriendelijke email na hun prachtige rondreis door het noorden van Arizona:

Beste Frans,

wij zijn een week terug van onze imponerende reis naar de Grand Canyon en omgeving. Je had alles heel goed geregeld, om te beginnen was de gehuurde auto al een avontuur want de zijdeuren konden automatisch open en dichtschuiven! Een echte comfortabele spacewagon. Dat gevoel van comfort en dat er alles verzorgd was is de hele week gebleven. Dankzij al de luxe is het goed geweest voor het hele gezin om deze reis (Grand Canyon, Canyon de Chelly, Monument Valley, Flagstaff) die ook druk was goed vol te houden.

Dat je tot op de detail deze verre reis naar een onbekend land (een plattegrond met de route al aangegegeven, reisdetails en bezienswaardigheden op papier) vinden wij fantastisch. Ik heb meerdere malen tijdens de reis complimenten gekregen van mijn ouders, man en kinderen over de reis zelf en de organisatie. Thank you!

De Grand Canyon was impressive, dat onze planeet dit allemaal heeft. Canyon de Chelly was mooi, en triest. Hoewel wij graag een romantische beeld van een mystieke wereld van de indianen in stand zouden willen houden, is de realiteit toch minder rooskleurig.

Dit was onze eerste kennismaking met Amerika,  wat een weidsheid en grootsheid. Ik ga graag weer terug.

met vriendelijke groet en tot ziens,

Sita Remesar namens

familie Buys-Remesar

 

Ontvangen van de familie Zanelli dd 19/11/05 (camperreis zuidwest Amerika)
Beste Meneer van Woensel,
Geachte Meneer van Woensel,
 Ik heb gisteren een aantal foto's gestuurd en had beloofd dat ik nog een paar dingen zou schrijven over onze trip. De eerste foto was in het Joshua Tree Park. We hebben daar in het park gekampeerd. Het was wel even een schok toen we daar aankwamen. Geen electriciteit of water.Heel anders dan de kampeer terreinen in Europa. Maar... toch heel fantastisch. De tweede foto met camper is Zion. Ook daar hebben we in het park gestaan. Twee hele mooie dagen. Een goede shuttle service, veel gewandeld en veel gezien. Van Zion naar Bryce Canyon. 135 km. De route is alleen al de moeite waard. Ongelooflijk mooi landschap.In Bryce sonden we net buiten het Park op Ruby's R.V. Park. Met zwembad en Spa (open 24 uur) Echt heel bijzonder.
Van Bryce naar Capitol Reef National Park. Ook daar hebben we in het Park gestaan met de camper. Las Vegas was de volgende stop. Daarna Ghost Town CALICO. Een oud mijnwerker stadje. Wel een bezoekje waard. Heel bekend in de 20ste eeuw vooral om de zilver mijnen
Dat was onze trip per camper. Met de auto zijn we later nog naar Julian ook een oud mijnstadje (heel veel antiek in de plaatsjes er omheen) San Diego, old Town en Wild Animal Park en daarna nog een paar dagen naar Desert Hot Springs.We hebben gelogeerd in Miracle Springs Resort en Spa. Echt lekker in de zon gelegen en gebruik gemaakt van de 8 "Natural hot mineral pools" We hebben natuurlijk nog meer dingen gedaan en gezien, maar dit waren zo een paar dingen die heel veel indruk op ons gemaakt hebben.
groetjes,
Riny en Ugo Zanelli
Over Cruise America wil ik toch wel een paar dingen kwijt. Voor u denk ik ook goed om te weten en eens met ze te bespreken.Bij de keuken uitrusting zou het handig zijn als er iets was om een kopje koffie te zetten, b.v. een kan met een filter. Bovendien zag de camper er een beetje sjofel uit. Een la kon niet dicht, het klitterband aan de gordijnen was hier en daar los. De bak van de douche lekte.Het was een beetje einde van het seizoen.Gelukkig hadden wij van onze vrienden het een en ander meegekregen, maar als je zo uit Europa komt heb je natuurlijk niets meegenomen. Er zat een emmmer en een blik bij, maar verder geen schoonmaak materialen. Onderweg hebben we een dweil en een bezem gekocht. Ze hebben ons ook niets gezegd over het dumpen en prop. Toen we terug kwamen hebben ze prop. nagekeken en gevraagd of we wel gedumpt hadden.Dus dat we $40.00 hadden betaald voor deze diensten wisten we absoluut niet.
We hebben trouwens een fantastische reis gehad, veel gezien en gedaan. We gaan zeker weer sparen voor een volgende reis.
groetjes,
I. Zanelli

Beste mevrouw en meneer Zanelli,
Met uw goedvinden plaats ik uw commentaar graag op onze site want het is gebleken dit jaar dat nog enkele reizigers niet 100% tevreden waren over CruiseAmerica, ondanks het feit dat deze firma een goede prijs/kwaliteitsverhouding aanbiedt (ze zijn namelijk verreweg de goedkoopste aanbieder). Het feit dat de campers van CruiseAmerica soms ouder zijn dan enkele jaren (men garandeert +/- <5 jaar) speelt hier ook een rol. In ieder geval ben ik blij dat ik het probleem met de dumpcharge en propaancharge heb kunnen oplossen.Regelmatig bespreek ik de commentaren van onze reizigers met CruiseAmerica en ik hoop dat dit helpt…ik denk het wel. Verder vind ik het positief dat u ondanks deze camperperikelen toch een mooie reis heeft gehad en ik bedank u voor uw aanbeveling aan uw kennissen.

Met vriendelijke groeten,Frans van Woensel

Ontvangen van mijn goede vriend Wim Bouwland, die met zijn vrouw een rondreis per camper maakte door Arizona: Een mooie reis! maar ook hier enkele commentaren over CruiseAmerica:

- de uitrusting was niet compleet: o.a. het gebruikers  manual ontbrak, en na later bleek ook de waterslang;
- de verwarming viel tijdelijk uit terwijl Arizona in de winter vrij koud kan worden.
Voor onze reizigers kunnen wij enkel de volgende opmerking maken: inderdaad, CruiseAmerica is goedkoop maar check altijd bij vertrek of alles in orde is en of de uitrusting in orde is!.
Foto: Monument Valley, Arizona, één van de mooiste plaatsen ter wereld (c) Wim Bouwland

t.a.v. Frans van Woensel
 
 
Hallo Frans!
 
Beter laat dan nooit moet je maar denken, want hier is (eindelijk) het reisverslag dat ik gemaakt heb van onze Canadareis vorig jaar. Het is wat lang geworden, maar we hebben dan ook heel veel gedaan. En enorm genoten.
 
De foto's die ik gebruikt heb zijn allemaal verkleind. Ik heb ze ook in hoge resolutie, mocht je er eentje kunnen of willen gebruiken voor je website of promotiemateriaal. Dan hoor ik dat wel.
 
Nog bedankt voor al je goede zorgen. We zullen jullie reisbureau zeker aan anderen aanbevelen.
 
Met vriendelijke groet,
 
Lieneke
Groningen.
Alaska en Yukon, Joop en Anja

Alaska en Yukon, Joop en Anja

Met een camper hebben we in de zomer van 2015 vier weken rondgetrokken in Yukon en Alaska.Het was een fantastische reis met onvergetelijke indrukken qua natuur en (wilde) dieren! Voor iedereen die van rust, ruimte en natuur houdt is deze reis een 'aanrader'!GreatLakes-Travel heeft alle onderdelen van onze reis, inclusief alle extra wensen op het gebied van excursies en overnachtingen die wij op

...

Lees meer

In de wolken met uw vakantie, vraag uw droomreis aan!

Wij zijn pas tevreden als u het fantastisch heeft gehad

Droomreis samenstellen
green_icon Wij staan voor u klaar
Bel ons 040 - 261 87 81
green_icon Heeft u vragen?
Stuur ons een bericht
green_icon Maak kennis met
onze reisspecialisten
green_icon Bezoek onze
informatiedagen

GreatLakes-Travel is aangesloten bij:

partners partners partners
partners