Beste mensen van Greatlakes,

Wij zijn terug thuis na vier weken Amerika.
Dit was een droomreis!
We hebben genoten en genieten nog na...
We hebben prachtige, ongelooflijke dingen gezien, gedaan, meegemaakt.
Dat deze reis zo vlot verlopen is heeft ook te maken met jullie vlekkeloze organisatie.
We hebben nergens moeilijkheid,en ondervonden, alles was tot in de puntjes geregeld.
Onze hartelijke dank daarvoor!

Met vriendelijke groeten,
Inge

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Met een camper hebben we in de zomer van 2015 vier weken rondgetrokken in Yukon en Alaska.
Het was een fantastische reis met onvergetelijke indrukken qua natuur en (wilde) dieren! Voor iedereen die van rust, ruimte en natuur houdt is deze reis een 'aanrader'!
GreatLakes-Travel heeft alle onderdelen van onze reis, inclusief alle extra wensen op het gebied van excursies en overnachtingen die wij op voorhand hadden, perfect voorbereid en geregeld, waardoor ter plekke alles probleemloos verliep.
Het contact met de medewerkers van GreatLakes-Travel verliep uitstekend: snelle en adequate informatie, duidelijke prijsopgaven en afspraken,en tijdens dit alles altijd een correcte en vriendelijke handelwijze.
Er valt echt niets op aan te merken; wij zijn op elk gebied zeer tevreden.

Graag geven wij ook op deze plek een compliment aan de medewerkers van GreatLakes-Travel: mede dankzij hen hebben wij een heerlijke, zorgeloze vakantie gehad,
bedankt daarvoor!

Joop en Anja

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beste Marc,

Afgelopen vrijdag teruggekomen van een fantastische reis door Amerika.
We hebben echt genoten.
We geven je graag een paar suggesties en/of aanbevelingen waar wij " tegenaan" liepen.

 • Washington: George Town Hotel, ligt op een prima locatie, maar is wel "over de datum". Kamer met verouderde airco's en een onder de maat ontbijt op een -1 verdieping.
  Het was er trouwens 112F toen we er waren!
 • San Francisco: Veel beter Best Western Hotel, prima bar en prima ontbijt. aandachtspunt: Hotelreceptie regelt een taxi voor je met korting zoals ze zeggen. Deze is echter nog duurder dan een reguliere taxi.
  Komen wel in een mooie auto voorrijden (Lincoln). Wij hebben echter de indruk gekregen dat ze een familielid "de bal willen toeschuiven". 70 dollar betaalt naar de stad. Een taxi terug in een reguliere taxi minder dan 45 dollar vanaf dezelfde locatie.
  Fietsen gehuurd bij pier 39. De Golden Gate gefietst en in Sansolito de pond terug genomen, Echt een aanrader.
 • Camper gehaald, ging prima.
 • Candlestick rv park: ondanks dat we op de oude parkeerplaats stonden van het baseball stadion ( had je ons ook gezegd) hebben we het hier prima naar onze zin gehad. Goede en schone douches, wasservice en campingwinkel. Geen last gehad van vliegtuigen.
 • Carmel By the River: Erg vies sanitair. erg kleine plekken en ook nog eens lastig te vinden. vonden we erg tegenvallen.
 • Yosemite pines: mooi park in een eindelijk groene omgeving. schoon sanitair met goede laundry service. Afstand naar Yosemity park viel ons erg tegen 1,5 uur. We zijn voor de tweede dag ook verschoven naar Oakhurst. We hebben dan ook geen tweede dag op Yosemite gestaan. Oakhurst scheelde erg veel reistijd en naar het park en naar ons volgend park Sequioa ( ruim 2,5 uur) RV park High Sierra wel een leuke plek maar alles behalve schoon.
 • Sequioa, kaweah park resort, prima rv leuk aan een rivier
 • las Vegas: in een keer doorgereden vanaf Oakhurst, prima te doen. Stonden op Oasis, top Rv park. Schoon, netjes, ruim mooi zwembad, dichtbij een top supermarkt Smiths waar de beste AH in Nederland nog een puntje aan kan zuigen.
 • Zion:Zion canyon campground. Prima schoon rv park. Bus naar Zion park stopt voor het park.
 • Bryce: ruby's In: prima park ook hier stopt de bus naar het park voor de deur. wel commercieel. We hebben Angels Landing gelopen, mooi maar zo steil dat het met jonge kinderen onverantwoord is om te doen.
 • Moab Valley RV Resort: keurig park, zwembad, laundry service Arches was echt de moeite waard om door te rijden. We hebben Devils garden gelopen, echt een aanrader, zeker als je maar een dag hebt.
 • Monument Valley Goulding's: commercieel, maar prima rv, voor de douches moest je door de campingwinkel. wel eigen shuttleservice naar eigen restaurant ( alcoholvrij). Om 08.00 uur paardgereden en 's middags jeepsafari bij Sacret Monument Valley, goede native gidsen. Fantastisch. Monument Valley valt niet onder de National Pass. ( 5 dollar pp. Moeten betalen, dus valt mee) -Lake Powell: Super mooie stek. erg groot. Op de kaart lijkt het alsof je dicht bij het meer en het restaurant zit, maar je moet nog wel naar het meer 1,5 Miles lopen en naar het restaurant 2 Miles.
 • Antilope Canyon Tours hebben we uiteindelijk niet gedaan. Nog wel geboekt, maar om 07.00 uur 's ochtends. Het regende echter vreselijk, dus ging niet door.
 • Grand Canyon Mather Campground aangekomen met regen afgewisseld door zonneschijn. Geen elektriciteit ed maar wel een erg mooie natuurlijke omgeving. er is wel een rv park met elektriciteit ed in Grand Canyon National Park ( trailer park) maar hier zijn we niet wezen kijken.
 • Bij Papillion helikoptervlucht gemaakt. Het was gelukkig droog, maar we werden wel van een lange vlucht omgeboekt naar een korte vlucht. Helicoptervlucht is echt een aanrader.
 • Los angeles. In een keer doorgereden. 09.00 uur vertrokken 18.00 uur aangekomen.516 Miles. Onderweg files en op aanraden van een paar Amerikanen alternatieve route gereden, bleek een ( afgesloten) historische route 66 te zijn! 
  Candlestick RV park: veel vliegtuigen die over vliegen. wij vonden het hier fantastisch. Je staat letterlijk aan het strand, tussen het Amerikaanse " volk ". Van 's ochtends vroeg tot ' s avonds laat staat de bbq aan. Super gezellig. LA viel in afstanden ( en dus in taxikosten) wel tegen. is een stad dat niet geschikt is om met een rv in te rijden. Je kunt je rv nergens parkeren. Hier bij Perry's (0,6 Miles loopafstand) fietsen gehuurd. Hiermee zijn we het hele bikepad dat langs het strand loopt afgefietst. Super! 
  dockweiler - Hollywood 85 dollar. Hollywood- Beverly Hills 25 dollar. Beverly Hills- Dockweiler 60 dollar aan taxikosten.
  Vanaf de inleverplek naar het strand hebben we 75 dollar aan taxikosten betaald. van het strand naar het Best Western Hotel nog eens 30 dollar betaald.
  Best Western Hotel LA: deden erg moeilijk om bagage na het inleveren van de RV achter te laten. Ze hadden geen ruimte, kamer was nog niet schoon, we moesten extra voor betalen. Uiteindelijk kregen we een kamer, waar we ook onze koffers mochten stallen.
  Ontbijt hebben we niet meegemaakt. We hadden een ruime kamer met alle faciliteiten. van twee taxichauffeurs kregen we echter te horen dat het hotel in een onveilige buurt lag. Eten alleen in de buurt en voor donker weer terug in het hotel werd ons geadviseerd.
  Gezien de afstanden in de stad en de geografische ligging denken we dat het halen en brengen van de rv in Las Vegas voor ons handiger was geweest in de wetenschap dat je dan wel Los Angeles overslaat.

Kortom we hebben een onvergetelijke reis gehad, super geregeld en geadviseerd.
We zijn erg tevreden over jullie advisering, zie bovenstaande dan ook enkel als eventuele suggesties om de reis nog beter te maken.

Met vriendelijke groet,
Ingmar en Jacqueline

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beste Truike,

Hartelijk dank voor de snelle afhandeling van de ‘losse eindjes’ van onze reis.
Wij hebben enorm genoten van onze reis, de paar dingen die niet helemaal zoals gepland verliepen hebben daar natuurlijk helemaal geen verandering in gebracht (bovendien kan niemand iets doen aan de bosbrand in Glacier NP).

We hebben zoveel moois gezien (en ook beren! Grizzly in Lake Louise en een zwarte beer met 2 cubs in Yellowstone), leuke dingen gedaan, lekker uitgerust, heerlijk gewandeld en gefietst, het was echt top.
Jullie tips en voorstellen over accommodatie en route hebben daar een wezenlijke bijdrage aan geleverd.
We zijn echt blij met Great Lakes Travel en zullen het zeker bij vrienden en kennissen aanraden als reisbureau.
En bij een mogelijke volgende reis naar Amerika of Canada zullen we weer graag gebruik maken van jullie diensten (maar nu eerst even sparen).
Ook de snelle afhandeling van onze puntjes klopt helemaal met onze goede indrukken van Great Lakes Travel. Dank!

Met vriendelijke groet,

Rita

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hallo Nicole,

Vorige week donderdag ben ik samen met mijn zoon teruggekomen van een geweldige vakantie in Canada. 
Dit hebben we te danken aan de door jullie samengestelde reis.
Bij elk overnachtingsadres werden we hartelijk ontvangen en de voorzieningen waren erg goed.
Bij deze willen wij jullie van Great Lakes Travel dan ook bedanken voor jullie inzet en professionele begeleiding.

Met vriendelijke groeten,

Henk & Tom

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Geachte mevrouw Hendriks,

Ik had u beloofd dat ik nog even in het kort zou informeren over onze ervaringen van de door GreatLakes prima georganiseerde reis ( uw nummer GLT-2014-12-11398).

Verblijfsaccomodaties:

 • Acclaim Hotel Calagary Airport > heel kort bij het vliegveld; prima overnachtingshotel met goed restaurant.
 • Buffalo Mountain Lodge > lodges waren redelijk, wel erg gedateerd ; service prima; prima breakfest en uitstekend dinner.\
 • Omgeving: Banff mooie plaats, ideale plaats om de vakantie op te starten.
 • Emerald Lake Lodge > lodges waren redelijk, nog meer gedateerd dan Buffalo M.L.(beide zijn van dezelfde organisatie); eveneens een prima breakfest en uitstekend dinner.
  Omgeving: Emerald Lake mooie omgeving en Lake Louise niet te ver weg; ideaal op die plaats te bezoeken.
 • Tekarra Lodge > leuke en gezellige lodge op een mooi park; ook hier het eten weer super (echt top !), kan ook niet anders met een bekende canadese TV-kok.
  Omgeving: Jaspar heeft een hele mooie omgeving
 • Alpine Meadows Resort > fantastisch ressort met prachtige cabins; heel gastvrij en vriendelijk. Ontbijt echt goed (ondanks voucher) en dinner eveneens goed.
  Omgeving: Clearwater laat weer de andere natuur van Canada zijn; n heel klein minpuntje het ressort ligt wel ver van de plaats maar ja deze opmerking is gelijk weer tegenstrijdig wat je op het ressort er voor terug krijgt.
 • Ava Hotel Wistler> prima hotel, mooie kamer, pal aan de rand van het centrum (dus breakfest en dinner op loopafstand). Een uitstekende service bij de receptie, heel gastvrij en klantgericht.
  Omgeving: Mooi en gezellig centrum, veel recreatieve mogelijkheden. Een stop om even het eerste deel van de vakantie te verwerken om vervolgens verder naar Vancouver Island af te reizen voor het volgende deel van de vakantiereis.
 • Middle Beach Lodge> mooie ligging maar een heel slechte en super kleine lodge. Een vet minpunt op de service. Bij aankomst melden wij dat we de volgende ochtend vroeg ons moesten melden voor een excursie. Daarom niet in de gelegenheid waren om de volgende ochtend vanaf 08.00 u van de breakfest gebruik te maken. Ondanks 2 pogingen om toch voor ons iets te regelen, kregen we beide keren nul op onze vraag. We gaven aan dat het ontbijt deel uitmaakte van het arrangement maar jammer voor u was hun reactie. Dus beslist een afrader.
  Omgeving: Tofino leuke plaatsje en prima mogelijkheden voor dinner.
 • Comfort Inn and Suites> een uitstekend (nieuw) hotel met prima service; goed breakfest Omgeving: niet bijzonder ook geen probleem i.v.m. de excursie de 1e dag en de plaats fungeerde de volgende als tussenstation voor vertrek naar Knight Inlet Lodge.
 • Knight Inlet Lodge> Top!! Ja, wat moeten we er over schrijven, het is gewoon het summum. Een echte super aanrader !!! Hadden graag nog 1 nachtje langer willen blijven; 2 nachten is overigens dan ook voldoende. Geweldig overnachtings- en verblijfsadres met een prima activiteitenprogramma.
 • The Oswego Hotel> goed hotel (jammer dat de airco niet optimaal werkte); zowel de breakfast als de dinner waren prima. Omgeving: Victoria; een toeristische stad met vele mogelijkheden. Een afsluiting van de vakantie met een forse tegenstelling: van de rust in de natuur weer terug in de wereld van alle dag.
 • Abercorn Inn > ongezellig overnachtingshotel, flink gedateerd met slecht ontbijt. Jammer zo’n afsluiter > geen aanrader.

Excursies:

 • Banff: Evening Wildlife Safari > ronduit slecht. Niks te zien, er wordt alleen over de omgeving en de dieren verteld op basis van kaarten. Het was zo slecht dat het merendeel van de passagiers in de bus zat te slapen. Geen aanrader,
 • Glacier Explorer Including Sky Walk > prachtige excursie zowel het vervoer over de gletser als de sky walk !!!
 • Peak to Peak Gondola > leuke ervaring en mooi uitzichten. Die dag (12 juni) zon in het dal en op de top sneeuwde ‘t.
 • Hot Springs Adventure > zowel het spotten van walvissen met een Zodiac op de Pacific Ocean als het bezoek aan de Hot Springs waren geweldige ervaringen
 • 6 hour whalewatching and adventure tour > weer een prachtige tour met inderdaad 6 uur op het water van het spotten van walvissen, dolfijnen, etc; de orca’s lieten zich die dag niet zien en tussendoor een perfecte lunch op een eiland.
 • Verblijf op Knight Inlet Lodge was echt fantastisch > geweldig activiteitenprogramma met als hoogtepunt het spotten van Grizzlys.

Verder waren we heel tevreden over Air Transat, deze maatschappij had een vrij nieuw vliegtuig ingezet met daarop een hele correcte en vriendelijke crew. Het option-plus pakket, wat we extra hadden genomen, was een leuke aanvulling op de vliegreis.
Over de autoverhuurder Alamo hebben we het telefonisch en per email al over gecommuniceerd.

Indien we een rapportcijfer aan GreatLakes zouden moeten geven dan wordt dat een 9. Het voortraject, de tussentijdse e-mail correspondentie, het reisschema, de reissuggesties, en de volledigheid van de vouchers (nergens discussie of problemen gehad). Na een eerdere reis (3 jaar geleden) via GreatLakes naar Alaska (cruise/trein) was dit weer een prettige ervaring met jullie.

Nogmaals bedankt voor de perfecte organisatie van onze vakantiereis.

Gr.
Philo en Anton

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Het was een reis die van het begin tot het einde klopte. Alles was precies zoals beschreven. En zeer zorgvuldig beschreven.
Het doel om via de B&B gastheren en dames met de locals in contact te komen is bereikt. Ook omdat die mensen veel weten van de omgeving en de juiste tips gaven.
Veel meer dan elke plaatselijke VVV kan doen.
Tevens blijkt de grote ervaring van GLT met het organiseren en beoordelen van de verblijfsaccomodaties.
Precies op maat en volgens de wensen die we hadden aangegeven.

Arend

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Samen met onze kinderen van 11 en 13 hebben we een fantastische reis gemaakt van Denver naar San Diego.
Alles was perfect geregeld en dat zorgde ervoor dat we alleen maar hoefden te genieten en geen tijd kwijt waren met zoeken en regelen etc.
Doordat we de offerte persoonlijk hebben besproken met jullie medewerkers hebben we precies de reis gekregen die we wilden maken. Wij hebben genoten!!!
Als we nog een keer naar de USA gaan, boeken we deze reis zeker bij Great Lakes Travel!

Karen

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ik kan alleen maar zeggen dat we een heel goede ervaring hebben met Great-Lakes travel.
De eerste introductie gesprekken en ook de antwoorden op eventuele vragen via telefoon of email hebben als zeer positief ervaren.
De vliegreis met KLM en de door jullie gereserveerde stoelen waren uitstekend.
Tijdens onze reis hebben we geen enkel probleem gehad met hotels of excursies mbt de beschikbaarheid van kamers of vouchers en betalingen (alle betalingen waren verricht).
Ook de hotels welke door jullie waren gereserveerd hebben we als zeer positief ervaren. Best West Hotels hadden bij ons wel de voorkeur.
Al met al hebben we een fantastische reis gehad, voor ons en onze kinderen een bijzondere ervaring, mede door het reisadvies en de goede begeleiding.
Onze complimenten hiervoor.

Anita

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

We hebben genoten van een zorgeloze rondreis door California.
Op de fiets over Golden Gate Bridge, door Golden Gate Park en de binnenstad van SF, de autoroute langs de oceaankust, whale watching in Monterey, bezoek aan LA en Sequioa Nat. Park, hiken in Yosemite Nat. Park, verblijf in South Lake Tahoe en weer afsluiten in SF; het was geweldig!

Hartelijk dank voor de goede informatie, tips, en service GreatLakes-Travel-team!

fam.Rooijakkers

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beste Marc

Via deze weg willen we jullie bedanken voor een prima organisatie van een prachtige vakantie!

Met vriendelijke groet,

Stephan& Natascha

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hoi Nancy, Marc en andere medewerkers van Greatlakes-travel.

We zijn vandaag teruggekomen van een meer dan fantastische reis door een deel van Canada. Het was op alle manieren perfect: timing, weer, camper, en alles was goed geregeld.
Daarvoor hartelijk bedankt, we zullen nog lang nagenieten.
Groeten en nogmaals dank,
Michael en Frank.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beste mevrouw Verlaan

Wij hebben een prachtige reis gehad.
Alles klopte en wij hebben ervan genoten.
Royal Caribbean is een goede maatschappij. Verzorgd en prima personeel.

Vriendelijke groet
Marguerite

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wij kregen de gelegenheid om een reis helemaal naar onze wens aan te passen.
Dit vind ik een belangrijk pluspunt van GreatLakes-Travel.
Daarnaast waren de hotels altijd goed en gunstig gelegen, ook dit is een groot pluspunt.
Paul

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Super reisorganisatie, uitstekend bereikbaar per telefoon en email. Onze reis was perfect geregeld. Zelfs de tickets voor Alcatraz lagen voor ons klaar.
Mocht ik weer naar Amerika of naar Canada/Alaska gaan dan kies ik zeker weer voor GreatLakes-Travel.

Mevr Bonnes

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Heerlijke reis gemaakt door West Canada en VS. (Nagenoeg) Alles goed verlopen volgens boeking door Great Lakes. Ook de after sales was goed.
Wellicht zou het aanbeveling verdienen als Great Lakes zelf na thuiskomst contact met ons had opgenomen om de problemen met Mountaineer Lodge te bespreken.
Nu naar tevredenheid opgelost, maar we moesten hierover wel zelf bellen. Ook over de refund van de hotelkosten Glacier NP hebben we zelf gebeld met Great Lakes (we konden daar niet naar toe, omdat er een grote bosbrand was.Cabin is door NP geannuleerd en betaling werd aan Great Lakes terugbetaald).
We hebben inmiddels de refunds ontvangen en wij zijn tevreden met het gesprek hierover met Great Lakes.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Deskundig advies, flexibel meebewegend met je wensen en alles tot in de puntjes goed geregeld.
Tijdens het organiseren goede onderlinge communicatie. Het voelt vertrouwd om de organisatie van je reis uit handen te geven.
Mevr Bosman

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wij hebben een prachtige reis gehad naar Canada. Alles was uitstekend geregeld door GreatLakes-Travel.
Goede accomodaties waar niets op aan te merken was. Al met al zeer aanbevelingswaardig.

H.Donkers

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wij heen een droomreis beleefd. Hier keken we al lang naar uit.
We zijn blij dat jullie deze mee hebben helpen verwezenlijken.
Alles verliep vlekkeloos vanaf het moment dat we op het vliegtuig stapten tot we weer landden.
De auto was in orde, alle boekingen waren waren piekfijn ok, de accomodaties waren meestal top.
Wat we ook erg apprecieerden was dat u zeer professioneel alles in orde bracht zonder dat er ooit tussendoor extra aanbiedingen waren of achteraf nog voortdurend nieuwe reismails gestuurd worden.
Dit smaakt naar meer!

Fam Ferrari

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

We hebben een prachtige reis gehad, veel gezien in drie weken.
Het is aan te raden af en toe wat langer ergens te blijven, dat geeft meer rust.
Wij hadden een dag extra in Maine, Bar Harbor en dat was erg prettig. Een goede combi van steden en natuur.

Esther.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wij hebben een prachtige reis gemaakt op ons persoonlijk afgesteld ( 9 weken )
Op een geweldige manier is ondersteund door GreatLakes travel, en waar nodig meteen is ingegrepen op onvolkomenheden.
Bedankt hiervoor en graag tot een volgende keer. Hoort zegt het voort !!!

Piet.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wij hebben een uitstekende vakantie gehad op Newfoundland en Nova Scotia. Alles is prima verlopen.
Met vriendelijke groet
Mw. mr B. E. H

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Klantvriendelijk, flexibel, professioneel, snel en persoonlijk antwoord op vragen -ook als het geld al binnen is (want juist daar haken veel bedrijven af).

Irma.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ik ben erg tevreden over GreatLakes-Travel omdat de enthousiaste mensen weten waarover ze spreken, snel en directe antwoorden hebben en daarna handelen.
zelfs in eigen tijd. Prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend.

Lammert

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

We hebben een prachtige reis gehad door het oosten van Amerika en Canada. Alles prima geregeld.
De autoverhuur en alle hotels waren perfect geboekt. We kunnen dit echt aanraden aan anderen

Marjolein

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Great Lakes heeft het allemaal goed geregeld voor ons, zodat wij vooral konden genieten van onze geweldige reis.
Alles klopte en was naar verwachting, dus thumbs up voor de medewerkers van Great Lakes. Bedankt!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voor de reis hadden we prima contact met GreatLakes Travel. Wanneer we een vraag hadden werd deze snel behandeld en beantwoord.
De reis was prima uitgestippeld zodat we genoeg tijd hadden om van locatie naar locatie te rijden met de bezienswaardigheden ertussen.
Verder was alles goed georganiseerd waardoor we niet tegen verrassingen kwamen te staan.
Ook bij het boeken van de helicoptervlucht heeft GreatLakes Travel een rol gespeeld. Zeer tevreden!

Stephan

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wij zijn zeer tevreden over de opzet van de reis, de service van de medewerkers en de prijs kwaliteit verhouding.

Heidy

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De hulp en de adviezen van de medewerkers van GreatLakes-Travel was top. We hebben een erg mooie rondreis gemaakt.
Alle reserveringen klopten als een bus.
Nergens problemen gehad. Super bedankt allemaal!

Gemma

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

We hebben een fantastische reis gehad. Van woeste natuur in de White Mountains tot de hectiek in Washington en NY.
De duur van de autoreizen tussen de verschillende bestemmingen was volgens verwachting en viel dus niet tegen.
We hebben de excursies zelf gezocht en georganiseerd en hebben ook een dag op Martha's Vignyard doorgebracht. Prachtig.
De service in de hotels was heel fijn. Aardige mensen en zeer behulpzaam. Amerika staat zeker nog een keer op de agenda.
Dan zullen we zeker weer via GreatLakes-Travel boeken.

Charlotte

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Onvergetelijke reis die we graag nog eens overdoen.
Het zal een hele mooie blijvende herinnering voor ons blijven.

R.van Veenendaal

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

We zijn heel goed geinformeerd door de medewerkers. Waren welkom op kantoor waar de hele reis en diverse opties zijn doorgenomen.
We zijn heel goed geholpen. Dikke tien!

Fam. Kwakman

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

We hebben al met al een geweldige reis gehad! Dank daarvoor! We zijn ontzettend blij dat we voor jullie hebben gekozen.
Canada is een prachtig en veelzijdig land. Veel natuurschoon, bergen, strand, bossen, gezellige winkelstraten en de Canadezen zijn erg vriendelijk en behulpzaam.

Gemma

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Great Lakes Travel heeft er voor gezorgd dat wij een fantastische drieweekse vakantie hebben gehad in the USA met ons gezin.
Van San Francisco naar Los Angeles en op de terugweg nog een paar dagen in New York. Helemaal op maat, en perfect geregeld.
Desnelle en zeer mooie offerte en daarna de duidelijke informatie, gaven al veel voorpret.
Tijdens de reis waren jullie zeer goed bereikbaar om voor ons iets te wijzigen. De hotel keuzes waren precies goed.
Voor ons werd het daardoor een zorgeloze vakantie, voor een prima prijs en zeer persoonlijk.
Wij willen Great Lakes dan ook graag bedanken en zullen hen aanraden bij iedereen die zo'n mooie reis wil maken.

Fam Roozen

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ik ben zeer tevreden over deze reis, de medewerkers zijn vooraf zeer behulpzaam geweest en de reis is voortreffelijk verlopen. Geheel naar verwachting !

Angele

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fantastische reis genoten in een land wat van superlatieven aan elkaar hangt.
Zowel positief als, voor ons EU burgers, negatief blijft de USA verbazend en wonderschoon.
De ondersteuning van Great-Lakes was goed geregeld en up-to-date.

Wil

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Onze Campertrip met Great-Lakes travel heeft gebracht wat wij er van gehoopt hadden en waarvoor we gewaarschuwd werden.
nl eenmaal met een Camper op vakantie dan wil je nooit meer anders.
Uitstekende kwaliteit Camper goede service in aanloop naar de vakantie en een prima service van Fraserway RV rental in Canada. Zeker niet de laatste keer.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


We hebben een prachtige en onvergetelijke reis gehad. Veel indrukken opgedaan en veel mooie natuur en steden gezien.
We hadden de reis zelf ook goed voorbereid door vooraf te bepalen wat we zouden gaan bezoeken op de plekken waar we waren.
Door de informatie van Great Lakes en onze eigen aanvullingen is er geen onnodig tijdverlies opgetreden door terplaatse nog te moeten uitzoeken wat er allemaal te zien is.

Killaars

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gestart met onze camper in Calgary en via de Rockies, Prince George, Smithers naar Prince Rupert.
Daar op de boot naar Port Hardy. Op Vancouver Island 10 dagen geweest. Wat een diversiteit aan natuurschoon overal en dan ook nog 11 beren, dolfijnen, adelaars, elken, zeehond, zeeleeuw, squirrels, vos, zalm, halibot, kolibries en nog veel meer vogels gezien.
Een echte aanrader is vanaf Campbell River met het watervliegtuig naar de Knight Inlet Lodge. Je waant je daar in het paradijs.
We dachten dat een grote stad als Vancouver aan het einde een afknapper zou zijn. We hadden 3 weken alleen maar natuur gezien en van de rust kunnen genieten, maar wat is dat een geweldige schone stad. Een mooie afsluiter van een geweldige vakantie. We hebben vanaf het begin tot het einde genoten.
Dus bedankt GreatLakes-Travel!

Els en Kees

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

We maakten een reis van 4.327 mijl met een camper in iets meer dan een maand door het westen van de USA.
We bezochten veel Nationale Parken en Salt Lake City, Las Vegas, San Francisco en Los Angeles.
Omdat we er toch een overstap hadden plakten we er nog een paar dagen in Houston aan vast. Daar bezochten we het Space Center en het National Museum of Science.
Beide zeer de moeite waard.We hebben ontzettend veel moois gezien, het was een aaneenschakeling van hoogtepunten. Een reis om nooit te vergeten.

Johan en Erna

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voor het 5e jaar op rij een fantastische vakantie beleefd. Alles was weer tot in de puntjes geregeld.
Wij hebben dit jaar gekozen om telkens langer op een plaats te blijven zodat we, behalve de toeristische highlights, ook nog andere bezienswaardigheden konden bezoeken.
Er is overal zoveel te zien/doen, dat enkele overnachtingen vaak veel te weinig zijn. Dit is vooral het geval in Canmore en Jasper.
Canmore is zo centraal gelegen dat je er best twee weken zou kunnen blijven zonder je te vervelen (mits je elke dag bereid bent wat kilometers te rijden).
Dank aan alle medewerkers en in het bijzonder Nicole die ons voor de vierde keer fantastisch geholpen heeft bij het samenstellen van onze reis.

fam Schulpen

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zeer positieve ervaring met Greatlakes Travel. Goede prijs / kwaliteit. Een mooi voorstel van de route met ruime uitleg en voorstelling met foto's.
De campers van Cruise Canada zijn nieuw en ruim uitgerust. Wij hebben op deze manier echt kunnen genieten van het prachtige landschap in West-Canada.

Nancy

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

We zijn zeer blij dat we de reis bij GreatLakes Travel hebben geboekt. De dame van het kantoor heeft goed naar onze wensen geluisterd en ons daarna veel
opties/adviezen gegeven en na enig bijschaven en aanpassen, zijn we tot een prachtige reis gekomen.
Ook het advies om bepaalde excursies al van te voren te boeken waren erg handig.
Ik moet zeggen dat de enorme ervaring en kennis die dit reisbureau heeft, onze reis tot een droomreis heeft gemaakt.

Jose

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Alles was tot in de puntjes geregeld, behalve enkele vervelende zaken, die buiten jullie invloedssfeer liggen.
Bij een volgende reis zullen we zeker weer een beroep op jullie doen.

Roelof

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

We hebben een fantastische vakantie gehad; met twee kleine kinderen (4 en 1 jaar) drie weken aan de Westkust van Amerika doorgebracht.
Ideaal om dit met een camper te doen. De routesuggestie van GreatLakes sloot perfect aan op onze wensen net als de door hun voorgestelde excursies.
Kortom een top ervaring!

Thomas

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

We hebben bij GreatLakes-Travel een vlucht naar Vancouver, camper en eerste 2 overnachtingen geboekt. Bijna 4 weken hebben we mogen vertoeven in het prachtige Canada, echt geweldig!
De campgrounds hebben we zelf ter plekke uitgezocht om zo alle vrijheid te behouden om te gaan en te staan waar we wilden.
Aangezien we tussen half september en half oktober hebben gereisd was dit ook mogelijk (slechts in Jasper 2 nachten zonder stroom omdat we geen reservering hadden, maar gelukkig was alles voldoende opgeladen).
Een rondreis door West-Canada is absolute aanrader als u een liefhebber bent van natuur!
Wij zullen deze reis in ieder geval niet gauw vergeten: wat een prachtige natuur, wildlife, vriendelijke mensen en rust!
Wij raden andere mensen ook zeker aan om een reis bij GreatLakes-Travel te boeken. Keurige offerte met alle informatie die je nodig hebt.
Alles prima gegaan met betalingen, documenten, etc.

Michiel

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

We hebben een prachtige reis gemaakt van Denver naar Seattle. Veel natuur en dieren gezien.
Great-Lakes heeft alles prima geregeld en verzorgd.

Jan

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vanaf de vlucht naar Vancouver met KLM t/m de terugvlucht naar Schiphol klopten alle reserveringen door Great Lakes gedaan, perfect.
Daartoe hoorden ook de eerste verplichte opvernachting in een hotel in Vancouver, de gereserveerde camper, ferry en het superverblijf in de Knight Inlet Lodge.
Alles precies op uur en tijd. Mede door Great Lakes hebben wij van een supervakantie met de camper in West-Canada genoten.

Peter

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Het was een uitstekend geregelde reis. Road Bear bleek een uitstekende camper verhuurder te zijn. Goede informatie en inchecken met een Nederlands sprekende medewerker. Niet noodzakelijk maar wel er prettig.
De camper was in vrijwel nieuwstaat en heeft probleemloos zijn werk gedaan. De invulling van de reis hebben we volledig zelf bepaald.
We hebben er voor gezorgd dat het een fantastische reis is geworden met onvergetelijke momenten. Bezoeken aan steden, een sportwedstrijd en natuurparken hebben een onuitwisbare indruk achtergelaten.
De voorbereiding van de reis was zoals gezegd vlekkeloos en we zijn dan ook op geen enkele manier op onaangename verrassingen gestuit.
Een volgende soortgelijke reis zal ik dan ook zonder aarzelingen weer bij GreatLakes Travel boeken.

Jan

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Camperreis in september door West Canada: In januari 2014 de reizen bij 4 nederlandse reisorganisaties vergeleken. Naar alle 4 organisaties hadden we dezelfde aanvraag met onze wensen gestuurd om "appels met appels" te kunnen vergelijken.
Voor ons kwam GreatLakes wat prijs / kwaliteits verhouding betreft als beste uit de bus.een duidelijk en complete offerte, helemaal volgens onze wensen zonder onduidelijke bijkomende kosten.
Voor ons was de keuze niet zo moeilijk.
Via telefonisch contact hebben we de puntjes op de i gezet en de reis geheel volgens onze wensen geboekt.
Alle gemaakte afspraken waren netjes vermeld in de opdracht, en eventuele latere aanvullingen werden snel en correct afgehandeld en toegevoegd.
We hebben geen enkel negatieve ervaring gehad tijdens onze 4 weken duurde camperreis door West Canada, alle gemaakte afspraken zijn nagekomen en waren prima geregeld.
We hebben echt een super vakantie gehad met een geweldige camper in een fantastisch land met letterlijk en figuurlijk GreatLakes, bedankt!

Peter

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

GreatLakes heeft een boeiend programma samengesteld dat ons de kans gaf op een relaxte manier het westen van Canada te ontdekken, met onderweg enkele droomadresjes, een mini cruise en twee uitermate toffe excursies
(whale en grizzly watching). Alle reserveringen bleken in orde, zodat de reis vlekkeloos is verlopen. De kwaliteit van de hotels was altijd in orde, van goed tot uitstekend.
De prijs voor het totaalpakket lijkt me bovendien heel redelijk ten opzichte van alles zelf te moeten boeken.

Bruno

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De informatie en service voor de boeking en voor de daadwerkelijk reis waren goed, volledig en helder. Dankzij Greatlakes-travel zijn wij goed voorbereid aan onze vakantie begonnen.
Op de plaats van bestemming was alles zeer goed geregeld en waren wij nauwelijks tijd kwijt met inchecken, camper ophalen en inleveren en idem voor huurauto.
Kortom wij zijn zeer tevreden over Greatlakes-travel en bevelen hen van harte aan voor rondreizen door de USA!

Michel

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wat een geweldige ervaringen tijdens deze goed georganiseerde reis! Veel gereisd en gezien in 3 weken, maar we hadden zonder problemen nog 3 weken langer kunnen rondrijden.
Erg prettig dat je zelf niet op zoek hoeft te gaan naar hotels (zonder te weten waar je terecht komt), zeker als je ergens laat arriveert.
Een aanrader voor iedereen!Tip: de helikoptervlucht over de Grand Canyon mag u eigenlijk niet missen.

Sjoerd en Ineke

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wij hadden een retourticket voor 3 weken naar Boston geboekt en wisten niet waar we moesten beginnen.
Door het boeken bij Greatlakes hebben we toch een mooie reis gehad. We hebben de eerste 5 dagen onze dochter in Boston op weg kunnen helpen en het was ook erg leuk, dat zij het laatste weekend met ons in Cape Cod kon doorbrengen. Ik vond het bovendien ook prettig, dat in bijna alle hotels het ontbijt er bij inbegrepen was.

Ineke

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Een fantastische reis gehad met GL-travel en alle geboekte onderdelen waren goed verzorgd. Accommodaties in NY en SF waren super goed qua ligging en verzorging,
dat hadden we zelf niet beter kunnen doen. Ophalen camper ging ook voorspoedig, maar tijdens de reis bleek dat we met de camper (> 22 feet) niet via Three Rivers naar Sequioa N.P. konden gaan waardoor we moesten omrijden.
En alle overnachtingen op N.P. moet je reserveren, anders is er ter plekke geen plaats. Je kunt dit precies half jaar van te voren doen.
Ook andere campings waren we blij dat we gereserveerd hadden! Lake Havasu in zomer was toch echt te warm, zeker 45 graden en het water van het meer 30 graden.
Dus dat raad ik mensen af in de zomer. En best lekker om in bepaalde gebieden toch een hotel te boeken ook al reis je met camper.
Een aangename afwisseling en in de hitte zeker een aanrader, zoals in Las Vegas (en zit je dichterbij de Strip).
Sedona is ook aanrader en stuk route 66 is echt gaaf om meegemaakt te hebben.
Al met al waren we dik tevreden over onze reis en over GreatLakes-Travel die ons steeds voorzag van informatie over vluchten etc.
Een goede maatschappij om je Amerika reis bij te boeken.
Ook de excursies naar walvissen & Alcatraz hadden we laten verzorgen door GL-T en waren blij dat we dat op voorhand hadden gedaan!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mede dankzij de zeer deskundige begeleiding bij het samenstellen van de reisonderdelen en het uitstekende service van GreatLakes-Travel een fantastische vakantie gehad.
Niets dan lof voor de reisorganisatie. Heel prettig om op basis van specifieke wensen een voorstel op maat te kunnen krijgen.

Aura

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Great Lakes-Travel is een zeer betrouwbaar reisbureau met een vriendelijke en prettige dienstverlening.
Onze camperreis was tot in die puntjes goed georganiseerd. Fijn ook waren de gereserveerd stoelen in het vliegtuig, zowel heen als terug.
Alle benodigde informatie is ons tijdig toegestuurd waardoor we ons goed hebben kunnen voorbereiden.
Bij eventuele volgende plannen voor een reis naar Amerika of Canada keren wij zeker terug naar dit reisbureau.

Paula

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ik ben bij Great Lakes terecht gekomen, omdat ze New England goed kennen, meedenken en maatwerk leveren.
Ze hebben ons goed geholpen door een aantal locaties voor te stellen waar we met veel plezier hebben verbleven.

Marc

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Een droomreis gemaakt naar Britisch Columbia met mijn gezin met twee jongens van 14 en 16. West-Canada is zo overweldigend mooi, prachtige natuur en de vriendelijkste mensen van de wereld dat ik eigenlijk dit gebied liever geheim zou willen houden om er weer naar terug te kunnen.
Samen met de medewerkers van GreatLakes is de reis enigszins betaalbaar gehouden met alle highlights (Inside Passage Cruise en Knight Inlet Lodge) die de reis nog meer indrukwekkend hebben gemaakt.
Het is erg prettig geweest om samen te kunnen werken met GreatLakes omdat zij al zoveel kennis hebben van het gebied en goede adviezen kunnen geven.

Sita

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Great Lakes heeft voor ons een fantastische reis op maat gemaakt. Alle wensen werden aangepast in het programma. Zo wilden wij onze huurauto achterlaten in Victoria wat bij Hertz nogal prijzig bleek.
GL stapte voor ons over naar Avis waar het wel een mogelijkheid was. Onderweg bleken de geboekte hotels 1voor1 juweeltjes om in te verblijven.
Schitterende locaties in of vlakbij de te bezoeken plaatsen. En toen een verblijf in Wells Gray volgeboekt bleek hebben zij een door ons gevonden B&B geboekt wat een hoogtepunt van de vakantie werd.
Wij zijn onder de indruk van de flexibiliteit, het meedenken en de medewerking van de GL medewerkers.

Kees

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Het was echt een prachtige reis met zo veel natuurschoon. We hebben zo genoten.
Dankzij GLT hebben we een fijne zorgeloze reis gehad, de accomondatie/auto waren top!

Patricia

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Met de krappe voorbereiding heeft u snel meegeschakeld met wat wijzigingen. verder uit ervaring ons overtuigd van wat do's en don'ts. reis was van a tot z keurig in orde en verzorgd. klopte allemaal.
Het was een onvergetelijke reis met van alles wat. alle vijf erg tevreden en voldaan.

fam de Jong

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vanaf het begin was het duidelijk dat "GreatLakes-Travel" wist waar ze het over hadden. De informatie die we hebben gevraagd en gekregen was duidelijk.
Ook de extra informatie voor de benodigde actie die wij voor de reis moesten doen was erg duidelijk.
Tijdens onze vakantie bleek alles te kloppen, de hotels waren netjes geboekt en de camper organisatie was ook erg professioneel.
Al met al zijn we zeer tevreden hoe onze vakantie en de voorbereiding is verlopen.

Cor

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Een heerlijke rondreis gemaakt in een heel mooi gebied van Canada. De aanbevelingen van GLT waren een schot in de roos voor ons, de ervaren medewerkers van GLT hebben goed begrepen waar wij op uit waren.
Dank voor jullie bijdrage!!

Mevr Bosman

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Great Lakes Travel heeft goed naar onze wensen en eisen geluisterd en dit omgezet in een uitstekend programma.
De reis voldeed ruimschoots aan de verwachtingen.

Hr Aarts

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wij hebben inmiddels een aantal prachtige reizen gemaakt naar de VS en Canada met GreatLakes.
Ook dit jaar was alles weer prima geregeld. GreatLakes ondersteunt op goede wijze bij de planning en ontzorgt ons van de verdere organisatie.
Ook een compliment voor de flexibiliteit om een reis aan te passen aan onze specifieke wensen.
Kortom: we kunnen het iedereen aanbevelen via GreatLakes een vakantie te boeken.

Ewald en Rene

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Al bij diverse mensen aangeraden!
Geweldige reis, goed meegedacht met familie situatie.
In steden top locaties (downtown) en Washington en NY op loopafstand van Amtrak trein. Buiten steden verrassend leuke locaties, hadden we zelf nooit gevonden!
(O ja, Blue Water in Cape Cod was ook geweldig! Super formule, die van Red jacket)

Monique

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wij hebben 4 nachten toronto, rechtstreekse vlucht en camper geboekt via greatlakes travel.
De prijs en service bij het boeken hebben de doorslag gegeven.

Jeanne

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

We hebben een fantastische rondreis door Zuidwest-VS gemaakt die we samen met GLT hebben samengesteld.
We zijn heel erg blij met de hotels die GLT heeft uitgezocht, zeer gevarieerd en altijd iets speciaals, zoals locatie, uitzicht, gastvrijheid.
De ondersteuning voorafgaand aan de reis was uitstekend. Tijdens de reis hebben we GLT niet nodig gehad, want alles was tot in de puntjes geregeld.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wij kijken met zeer veel plezier terug op de geweldige tijd die wij in Alaska hebben gehad.
Mede door de goede begeleiding door GreatLakes Travel is dit een droomvakantie geworden. Alles was tot in de puntjes geregeld, waardoor wij alleen nog maar hoefden te gaan genieten.
En dat hebben we met volle teugen gedaan.

Lia

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wij zijn 2x met Great Lakes Travel naar Amerika geweest, met hotels en huurauto. Prima geregeld.
Dit jaar voor het eerst naar Canada geweest met een camper. Totaal nieuwe ervaring maar zeker voor herhaling vatbaar en dan weer naar Canada.
Wel waarschijnlijk met een camper die een beter bed heeft! Maar dat was ook het enige minpuntje.

Fam van Egmond

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Het geheel aan reisbescheiden, de informatie vooraf en de wijze waarop we te woord werden gestaan bij vragen was voor ons een prima start voor een onvergetelijke reis.
We waren nog niet eerder in Canada geweest maar voor ons was het te vergelijken met het vervullen van een hartenwens.
We hebben intens genoten van alles en dit kon met name doordat U organisatie de randvoorwaarden zo goed had ingevuld. Nogmaals dank daarvoor.

Hr Radt

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wij hebben een prachtige camperreis door Oost Canada gemaakt samen met vrienden. We reisden met twee campers. GPS die wij zelf meegenomen hadden, is zeer aan te bevelen. Die is erbij te huren.
Met Walkie Talkies hadden we tijdens het rijden goed contact met elkaar, een aanbeveling voor als je met twee campers reist.
GreatLakes-Travel had een goede beschrijving van een voorbeeldreis die we dan ook volop gebruikt hebben.
Het hotel was zeer goed en het Early Bird-pakket gaf ons de kans alle tijd volledig te kunnen gebruiken.
Een klein probleempje werd na een mailtje naar GratLakes-Travel onmiddelijk opgelost, fantastisch.
We hopen een volgende keer weer met deze organisatie te gaan reizen.
Zowel prijs als informatie waren heel goed en we werden zeer vriendelijk te woord gestaan. Wat beloofd werd, was ook werkelijk zo. Een aanrader voor iedereen.

Mevr vd Velde

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Een geweldige reis, die goed begon door het vriendelijke ontvangst in canmore, stella alpine b&b, dat was ook prima te doen na de vlucht.
Emerald lake lodge is een geweldige plek qua locatie als qua service. Doordat de boot 2 dagen eerder ging, hebben we een dag in jasper moet inleveren, dat vonden we wel jammer, we hadden daar graag nog langer gebleven.
De tegenstelling in prince george was groot, super luxe hotel, maar wel veel werklozen op straat/vervallen gebouwen. In Smithers het tegenover gestelde het geval, leuke winkelstraat, maar de aspen inn viel toch wel tegen, zeker na het Ramada in prince george.
Dit waren prima reisafstanden. Goed hotel in prince rupert op een goede locatie. Gelukkig hadden we toch een cabin tijdens de tocht met de ferry, toch wel erg prettig om je terug te kunnen trekken. Op Vancouver Island hebben we ook goede onderkomens gehad op prachtige locaties. zeker de reisafstanden/reistijden naar Tofino waren goed om te weten, het is een aardig bochtige weg.

Ook in Vancouver hadden we een goed hotel op een centrale locatie.
Het was een prachtige reis, en overal waar we kwamen was alles goed geregeld, geen problemen met foutieve rekeningen,dat ging allemaal in 1 keer goed.
Iedereen is even aardig en behulpzaam.
De natuur is prachtig en als je wild ziet is dat zeker voor een eerste keer toch wel bijzonder.
Een geslaagde reis

Sandra

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voorbereiding van de reis is in onderling overleg goed verlopen en heeft men goed naar onze wensen geluisterd.
Hierdoor hebben we leuke en mooie vakantie gehad zonder 'open einden'. Verzorgd en compleet!

jan

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Het was erg fijn om op deze manier op vakantie te gaan, GreatLakes-Travel heeft onze reis helemaal op maat gemaakt en wij zijn er zeer tevreden over.
Alles wat wij wilden was mogelijk en we zijn zeer goed geholpen door de medewerkers. Zeker een aanrader!

Arianne

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Het eerste contact met Great Lakes Travel was positief. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en er werd meegedacht met ons.
Wat heel prettig is, is dat GLT bepaalde concepten aanbiedt die op maat verder kunnen worden afgestemd en/of worden uitgebreid.
Hiermee profileren jullie je als organisatie en dat was voor ons een groot pluspunt. Wij wilden graag bestemmingen invoegen of ergens wat langer blijven.
Het is dan fijn dat dit allemaal kan. Het contact via de telefoon en via de mail verliep zeer prettig en adequaat. Alle werd netjes door jullie geregeld.
Uiteindelijk lag er een plan voor een rondreis van 31 dagen door Californie, Arizona, Utah en Nevada. We hebben prachtige dingen gezien en overal stond er weer een heerlijk bed voor ons klaar.
De reis voldeed voor meer dan 100% aan onze verwachtingen. Als we in de toekomst weer naar Amerika gaan, mag GLT het regelen!
Een dik compliment en de hartelijke groeten,


Heleen v.d. Starre

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Noord Oost USA en Canada, Ger en familie

Noord Oost USA en Canada, Ger en familie

Canada, Amerika

Hierbij bericht dat de reis die we via uw reisbureau voor deze augustus hebben geboekt er helaas al weer op zit. We kunnen met onze familie terugkijken op een geslaagde en intensieve vakantie. We hebben een ronde gereden van Montreal naar de oostkust van Canada, vervolgens langs de kust van de USAnaar New York, Niagara en terug naar Montreal om kort te gaan. (zo'n 4000 km) Het smaakt zeker naar meer,

...

Lees meer

In de wolken met uw vakantie, vraag uw droomreis aan!

Wij zijn pas tevreden als u het fantastisch heeft gehad

Droomreis samenstellen
green_icon Wij staan voor u klaar
Bel ons 040 - 261 87 81
green_icon Heeft u vragen?
Stuur ons een bericht
green_icon Maak kennis met
onze reisspecialisten
green_icon Bezoek onze
informatiedagen

GreatLakes-Travel is aangesloten bij:

partners partners partners
partners