De unieke mix van oude en nieuwe invloeden maken Montréal tot één van de meest bruisende steden van Canada. Het is een stad die uitzonderlijke bezienswaardigheden biedt, zowel boven als onder de grond. Er zijn imposante bouwwerken te bewonderen, zoals het Olympisch Stadion en de fraai gebouwde basiliek St. Joseph's Oratory. Bovengronds toont Montréal een hypermodern centrum vol wolkenkrabbers, maar ook het oude stadscentrum Cité Historique, waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. De Place des Arts is vanwege het uitgebreide aanbod aan shows, theaters, films en festivals voor de liefhebber een ware traktatie.

Met de metro verkent u ondergronds het 32 kilometer lange netwerk van straten en gangen van de Ville Souterraine, dat talloze winkels, restaurants, café's, een uitgebreide bibliotheek en een heus hockestadion huisvest. Ook een bezoek aan het Biodome is zeker de moeite waard. Dit deels overdekte familiepark en dierentuin laat u kennismaken met verschillende eco-systemen, waarbij de vegetatie en dieren in hun natuurlijke habitat verblijven. In het regenwoud bijvoorbeeld slingeren de apen boven uw hoofd door de bomen en ziet u van zeer dichtbij de alligators in hun poel afwachten. Het Montréal Children's Museum is een fantastisch concept waar jonge kinderen in een fantasiewereld terechtkomen. Zo kunnen zij zich ondere andere verbeelden dat een popster, astronaut of kok zijn met alle middelen die daarbij horen. Montréal biedt elke reiziger een leuke dag en de stad is ook ideaal voor gezinnen met kinderen van verschillende leeftijden.

Alaska en Yukon, Joop en Anja

Alaska en Yukon, Joop en Anja

Canada, Amerika, Alaska

Met een camper hebben we in de zomer van 2015 vier weken rondgetrokken in Yukon en Alaska.Het was een fantastische reis met onvergetelijke indrukken qua natuur en (wilde) dieren! Voor iedereen die van rust, ruimte en natuur houdt is deze reis een 'aanrader'!GreatLakes-Travel heeft alle onderdelen van onze reis, inclusief alle extra wensen op het gebied van excursies en overnachtingen die wij op

...

Lees meer

In de wolken met uw vakantie, vraag uw droomreis aan!

Wij zijn pas tevreden als u het fantastisch heeft gehad

Droomreis samenstellen
green_icon Wij staan voor u klaar
Bel ons 040 - 261 87 81
green_icon Heeft u vragen?
Stuur ons een bericht
green_icon Maak kennis met
onze reisspecialisten
green_icon Bezoek onze
informatiedagen

GreatLakes-Travel is aangesloten bij:

partners partners
partners