Marieke Rovers

Als afronding van mijn opleiding Toerisme & Recreatie in Heerlen ben ik voor 6 maanden naar Sydney vertrokken om daar mijn buitenlandstage te doen. Na afloop van deze stage heb ik nog 2 maanden door Australië gereisd en Nieuw-Zeeland gereisd om daarna met een rugzak vol herinneringen naar Nederland terug te komen. In 1998 begonnen,na afronding van een HBO opleiding, de reiskriebels weer en ben ik 1 jaar gaan reizen waarbij ik op een werkvisum in Australië en Nieuw-Zeeland gewerkt hebt. Ook heb ik tijdens deze reis Thailand, Maleisië, Singapore, Amerika en Canada bezocht. Bij terugkomt heb ik 16 jaar bij een culturele uitwisselingsorganisatie gewerkt en heb ik duizenden jongeren op weg geholpen met een mooie werkvakantie in het buitenland.
In de afgelopen jaren ben ik 2 keer op wintersport geweest in Canada waar ik in Big White en Silverstar (British Colmbia) de fantastische poedersneeuw heb ontdekt. Ook heb ik 2012 met een camper de westkust van Canada ontdekt (Vancouver, the Rockies en Vancouver Island) en dit is tot op heden een van de gaafste reizen die ik ooit gemaakt heb. Daarnaast heb ik bij een vorige werkgever diverse studiereizen naar Amerika gedaan en heb ik New York, San Francisco en Los Angeles mogen ontdekken.
Ik kan enthousiast vertellen over Amerika en Canada en help u graag verder met de voorbereidingen op uw geweldige camperreis. En vergeet niet: “beter 1 backpack op je rug dan 2 op zolder”.

Alaska en Yukon, Joop en Anja

Alaska en Yukon, Joop en Anja

Canada, Amerika, Alaska

Met een camper hebben we in de zomer van 2015 vier weken rondgetrokken in Yukon en Alaska.Het was een fantastische reis met onvergetelijke indrukken qua natuur en (wilde) dieren! Voor iedereen die van rust, ruimte en natuur houdt is deze reis een 'aanrader'!GreatLakes-Travel heeft alle onderdelen van onze reis, inclusief alle extra wensen op het gebied van excursies en overnachtingen die wij op

...

Lees meer

In de wolken met uw vakantie, vraag uw droomreis aan!

Wij zijn pas tevreden als u het fantastisch heeft gehad

Droomreis samenstellen
green_icon Wij staan voor u klaar
Bel ons 040 - 261 87 81
green_icon Heeft u vragen?
Stuur ons een bericht
green_icon Maak kennis met
onze reisspecialisten
green_icon Bezoek onze
informatiedagen

GreatLakes-Travel is aangesloten bij:

partners partners partners
partners