Marieke Rovers

Als afronding van mijn opleiding Toerisme & Recreatie in Heerlen ben ik voor 6 maanden naar Sydney vertrokken om daar mijn buitenlandstage te doen. Na afloop van deze stage heb ik nog 2 maanden door Australië gereisd en Nieuw-Zeeland gereisd om daarna met een rugzak vol herinneringen naar Nederland terug te komen. In 1998 begonnen,na afronding van een HBO opleiding, de reiskriebels weer en ben ik 1 jaar gaan reizen waarbij ik op een werkvisum in Australië en Nieuw-Zeeland gewerkt hebt. Ook heb ik tijdens deze reis Thailand, Maleisië, Singapore, Amerika en Canada bezocht. Bij terugkomt heb ik 16 jaar bij een culturele uitwisselingsorganisatie gewerkt en heb ik duizenden jongeren op weg geholpen met een mooie werkvakantie in het buitenland.
In de afgelopen jaren ben ik 2 keer op wintersport geweest in Canada waar ik in Big White en Silverstar (British Colmbia) de fantastische poedersneeuw heb ontdekt. Ook heb ik 2012 met een camper de westkust van Canada ontdekt (Vancouver, the Rockies en Vancouver Island) en dit is tot op heden een van de gaafste reizen die ik ooit gemaakt heb. Daarnaast heb ik bij een vorige werkgever diverse studiereizen naar Amerika gedaan en heb ik New York, San Francisco en Los Angeles mogen ontdekken.
Ik kan enthousiast vertellen over Amerika en Canada en help u graag verder met de voorbereidingen op uw geweldige camperreis. En vergeet niet: “beter 1 backpack op je rug dan 2 op zolder”.

West Canada, Yvonne Brandts

West Canada, Yvonne Brandts

Canada

Zoals beloofd nog een uitgebreider verslag van onze reis. Wat een geweldig land. We hebben ontzettend genoten van de natuur en de vriendelijke mensen. Doordat er overal schone toiletten zijn was het wat betreft mijn stoma ook geen enkel probleem. We hebben ontzettend veel dieren gezien. Allereerst op de Knight Inlet Lodge, waar we 4 grizzlies, diverse bald eagles, herten, nertsen en zelfs een

...

Lees meer

In de wolken met uw vakantie, vraag uw droomreis aan!

Wij zijn pas tevreden als u het fantastisch heeft gehad

Droomreis samenstellen
green_icon Wij staan voor u klaar
Bel ons 040 - 261 87 81
green_icon Heeft u vragen?
Stuur ons een bericht
green_icon Maak kennis met
onze reisspecialisten
green_icon Bezoek onze
informatiedagen

GreatLakes-Travel is aangesloten bij:

partners partners partners
partners