Nathalie van der Palen

Na mijn studie ben ik jarenlang werkzaam geweest bij een andere touroperator en hield ik mij bezig met verkoop & product managment in de camperhuur in Amerika & Canada, maar ook o.a. Australie & Nieuw-Zeeland. Ik heb heel veel kennis opgebouwd in deze jaren en ben ook diverse keren op campervakantie geweest en ook een autoreis met de mooiste hotels door het schitterende West-Amerika en West-Canada.

Beide landen behoren tot mijn favoriete vakantiebestemmingen met op nr 1 West-Canada. De prachtige natuur, immens grote bergen, veel water, de schattige pika's, de coyotes en de geweldige beren uiteraard, de zalmen die stroomopwaarts hun weg proberen te zoeken om hopelijk geen beer tegen te komen maar ook zeker de bevolking. Zo enorm vriendelijk en behulpzaam. De kleine dorpjes met de leuke winkeltjes en restaurantjes, de super mooie campings in de prachtige natuur, ontwaken bij zonsopgang met de konijntjes dartelend om je heen.

Ik hou vooral van de prachtige, maar lange hiking tochten die in zowel in Amerika als Canada op veel plaatsen te doen zijn, zoals bijv Angels Landing in Zion. Maar ook de ijswandeling over de gletsjer van de Columbia Icefields zal ik zeker nooit vergeten!

De enorme grote verschillen in landschappen in een ronde van zo'n 4000 tot 5000 km is echt ongelooflijk.

Nadat ik het andere bedrijf voor gezien hield ben ik bij GreatLakes Travel terecht gekomen , een professionele organisatie waar een gezellige en warme sfeer hangt en waar ik met veel plezier onze klanten van een passend reisadvies voorzie.

Ook de routemogelijkheden en leuke excursies zoek ik graag voor u uit. Service en de klant staat centraal bij GreatLakes Travel en dat maakt het werken hier zo bijzonder.

Ik sta graag voor u klaar om ook voor u uw droomreis samen te stellen.

Nathalie

myglt nathalie

Alaska, Leen en Ellien

Alaska, Leen en Ellien

Amerika, Alaska

Leen en Ellien, regelmatige klanten van GreatLakes-Travel hebben een geweldig avontuur beleefd in Alaska!

Een tip vooraf, ga er even voor zitten. Het zijn 31 pagina's reisverslag met zeer veel foto's.

Complimenten voor het verhaal!.

 

Beste medewerkers van Great Lakes, Het is alweer 3 weken geleden dat we zijn teruggekomen uit Alaska. Onze eerste kennismaking met Alaska was verpletterend. Jaren

...

Lees meer

In de wolken met uw vakantie, vraag uw droomreis aan!

Wij zijn pas tevreden als u het fantastisch heeft gehad

Droomreis samenstellen
green_icon Wij staan voor u klaar
Bel ons 040 - 261 87 81
green_icon Heeft u vragen?
Stuur ons een bericht
green_icon Maak kennis met
onze reisspecialisten
green_icon Bezoek onze
informatiedagen

GreatLakes-Travel is aangesloten bij:

partners partners partners
partners