Rondreis New York

New York, de 'Big Apple', Times Square en Broadway. Begin uw rondreis in New York en u zult direct begrijpen waarom bezoekers hier graag terugkomen. New York is letterlijk een stad 'die nooit slaapt' en waar het bruist van energie.

Combinatiereis New York

GreatLakes-Travel heeft een aantal voorbeeld reizen samengesteld waarbij u in ieder geval een aantal dagen in New York verblijft. Zo'n combinatiereis brengt u bijvoorbeeld naar New England, waar historische eilandjes als Martha's Vineyard en Cape Cod u graag verwelkomen. Maar u kunt tijdens uw rondreis ook kiezen voor een binnenlandse vlucht vanaf New York naar Los Angeles, waarna u onder andere Hollywood , de Grand Canyon en vele andere highlights bezoekt.

Elke combinatiereis kan naar naar wens worden aangepast door de specialisten van GreatLakes-Travel. Zij stellen uw reis graag op maat samen, op basis van hun specialistische kennis en ervaring.

In het overzicht hieronder vindt u de voorbeeld rondreizen New York die GreatLakes-Travel aanbiedt.

U kunt ook ons uitgebreide aanbod reizen Amerika in de online brochure bekijken.

Statue of Liberty1

New England tour met New York

Reisarrangement: GLT33

New York naar Boston

Duur: 15 dagen

New England inclusief een verblijf van drie nachten in Manhattan in New York. Uw reis begint in New York en u reist per trein naar Boston, waar u uw auto ophaalt. Highlights: Manhattan, Boston, Cape Cod, de uitgestrekte kust van Maine,alvisspotten, de White Mountains, en Martha's Vineyard.

Route Offerte Lees meer

Egar

New England inclusief New York

Reisarrangement: GLT34

New York naar New York

Duur: 21 dagen

Deze drie-weekse rondreis van New York naar New York is zo ontworpen dat u alle staten in het prachtige New England op een optimale manier bezoekt. Enkele andere highlights van deze reis zijn: New York en Boston, Martha's Vineyard, de kusten van Maine, Acadia National Parken de Adirondack Park Preserve (het grootste wildernisgebied in Amerika).

Route Offerte Lees meer

GrandCanyon

The winner takes it all - New York en het zuidwesten van Amerika

Reisarrangement: GLT66

New York naar San Francisco

Duur: 19 dagen

Vaak krijgen de medewerkers van Greatlakes-Travel het verzoek om een verblijf in New York te combineren met een vakantie in het zuidwesten van Amerika. U ziet o.a. New York, Hollywood, de Grand Canyon, Page, Lake Powell, Zion National Park, Bryce National Park, Las Vegas, Sequoia National Park, Yosemite National Park en natuurlijk Monterey, Carmelen San Francisco.

Route Offerte Lees meer

Cody

Yippie-yi-yay! New York, de Rocky Mountains en Yellowstone National Park

Reisarrangement: GLT67

New York naar Denver

Duur:21 dagen

De highlights van deze reis zijn: 4 nachten New York, een binnenlandse vlucht naar Denver, Rocky Mountains National Park, Mount Rushmore (bekend van de in steen uitgehouwen beelden van Amerikaanse presidenten), verschillende indianenreservaten, de cowboystadjes Cody en Jackson, Yellowstone National Park, Grand Teton National Park, Arches National Park en Canyonlands National Park. Een heerlijke reis voor mensen die het echte wilde westen willen combineren met de "Big Apple".

Route Offerte Lees meer

Uitgebreide 14-daagse rondreis door noord-oost USA & Canada

Reisarrangement: GLT-29

Boston naar New York

Duur:14 dagen

Op deze reis ziet het u beste van het noord-oosten van Amerika en Canada: het prachtigeNew England, de stranden van Cape Cod, Zuidoost Canada, de belangrijkste grote steden (Boston, Montréal, Toronto, Washingtonen New York City), en de mooiste natuurgebieden.

Route Offerte Lees meer

Boston harbour

Boston to Miami, the ultimate East Coast Tour (aanrader!)

Reisarrangement: GLT-6

Boston naar Miami

Duur:21 dagen

Deze 21 daagse reis begint in Boston (of New York, op verzoek) en leidt u van noord naar zuid langs de Atlantische oostkust, van Boston naar Miami. De reis is zo ontworpen dat u optimaal kunt genieten van rust, ruimte, natuur,strand en cultuur.

Route Offerte Lees meer

Niagara Falls

Briljant noordoost Amerika. Natuurreis door New England en noordoost USA

Reisarrangement: GLT-40

Charlotte naar New York

Duur:21 dagen

 

Deze 21-daagse reis is speciaal voor deliefhebber van rust, ruimte en natuur door de reisspecialisten van GreatLakes-Travel ontworpen. U ziet werkelijk allehighlights en voornaamste natuurgebieden in het Noordoosten van de Verenigde Staten.

Lees meer

Noord Oost USA en Canada, Ger en familie

Noord Oost USA en Canada, Ger en familie

Canada, Amerika

Hierbij bericht dat de reis die we via uw reisbureau voor deze augustus hebben geboekt er helaas al weer op zit. We kunnen met onze familie terugkijken op een geslaagde en intensieve vakantie. We hebben een ronde gereden van Montreal naar de oostkust van Canada, vervolgens langs de kust van de USAnaar New York, Niagara en terug naar Montreal om kort te gaan. (zo'n 4000 km) Het smaakt zeker naar meer,

...

Lees meer

In de wolken met uw vakantie, vraag uw droomreis aan!

Wij zijn pas tevreden als u het fantastisch heeft gehad

Droomreis samenstellen
green_icon Wij staan voor u klaar
Bel ons 040 - 261 87 81
green_icon Heeft u vragen?
Stuur ons een bericht
green_icon Maak kennis met
onze reisspecialisten
green_icon Bezoek onze
informatiedagen

GreatLakes-Travel is aangesloten bij:

partners partners partners
partners