Nieuws

arches

 Wij willen u erop attent maken dat voor een bezoek aan de volgende nationale parken in 2024 een reservering vereist is.

* Yosemite National Park

* Arches National Park

* Rocky Mountain National Park

* Glacier National Park

U dient deze reservering zelf te maken. Bij boeking van een reis bij GreatLakes-Travel ontvangt u van ons meer informatie over het maken van deze reserveringen. Om teleurstellingen te voorkomen, raden wij u aan de reservering direct te maken zodra het mogelijk is.

canada vakantie 2024

De meeste prijzen voor 2024 zijn inmiddels bekend en we zijn al volop bezig met het verwerken van boekingen voor 2024. Heeft u reisplannen voor 2024? Wacht dan niet te lang met boeken. Amerika, Canada en Alaska zijn - meer dan ooit - populaire reisbestemmingen. Vroeg boeken betekent de beste prijzen en beschikbaarheid! WIj helpen u graag met het samenstellen van uw (volgende) droomreis.

USA Canada

UPDATE 23 AUGUSTUS: Inmiddels is het verbod op niet-essentieel verblijf ingetrokken voor de meeste van onderstaande plaatsen. Alleen overnachten, zonder essentiele reden, in West-Kelowna is nog niet toegestaan. De meeste hotels in de andere plaatsen hanteren een flexibel annuleringsbeleid, indien u alsnog niet in de Okanagan-regio wilt verblijven. Wij zijn met al onze reizigers in contact om hun wensen en alternatieve routes te bespreken.
---------
De overheid van British Columbia heeft voor het centrale deel van de Okanagan Valley de noodtoestand afgekondigd. Dit betekent dat in de volgende plaatsen tot 4 september a.s. niet overnacht mag worden voor niet-essentiele redenen: • Kelowna-West Kelowna; • Kamloops; • Oliver; • Osoyoos; • Penticton • Vernon

BELANGRIJK: HET VERBOD OP NIET-ESSENTIELE REIZEN GELDT DUS UITSLUITEND VOOR CENTRAL-OKANAGAN EN NIET VOOR HEEL BRITISH COLUMBIA.

Hoewel Highway 97 door Central Okanagan wel open is voor doorgaand verkeer, raden wij u aan om om te rijden bijv. via Castlegar en Revelstoke. Wij zijn inmiddels in contact met al onze reizigers die op dit moment in deze regio verblijven en hebben alternatieven voor hen geregeld. De situatie verandert continu en het is daarom ook voor ons niet mogelijk om te voorspellen hoe de situatie ter plaatse op langere termijn zal zijn. Vertrekt u de komende weken naar West-Canada, weet dan dat wij de situatie nauwlettend in de gaten houden. Mochten er consequenties zijn voor uw reis, dan nemen wij contact met u op.

USA Canada

 

Na Canada schrappen nu ook de Verenigde Staten per 11 mei 2023 de Covid-19 vaccinatieplicht voor reizigers. Dit betekent dat u vanaf die datum geen bewijs van Covid-19 vaccinatie meer hoeft te tonen om naar de VS te reizen.

GreatLakes-Travel organiseert ook in 2023 weer een informatiedag. Deze staat gepland op 14 oktober in Heerhugowaard. 

Bent u van plan een reis naar Amerika, Canada of Alaska te maken? Kom dan inspiratie opdoen op onze Informatiedag Verre Reizen. Op 14 oktober 2023 ontmoet u een groot aantal bestemmingsspecialisten. Zij vertellen u graag alles over het reizen in de USA, Canada, Alaska, Australië en Nieuw-Zeeland. Ook worden er diverse presentaties gegeven en kunt u een kijkje nemen in een Canadese camper.

Wilt u concreet uw reiswensen bespreken? Maak dan tijdens de Reismarkt een afspraak met één van onze reisspecialisten

Datum: 14 oktober 2023
Tijd: 10.00 - 17.30 uur
Locatie: Heer Hugo, Gildestraat 2, Heerhugowaard
Toegang: Gratis

GreatLakes-Travel organiseert deze informatiedag samen met onze zusterorganisaties GoAmerika en GreatPacificTravel.

Klik op onderstaande link voor het programma en het inschrijfformulier.

PROGRAMMA EN INSCHRIJFFORMULIER

Wij stellen het op prijs als u zich vooraf aanmeldt. Wees er snel bij, want vol is vol!

 

 

 

Noord Oost USA en Canada, Ger en familie

Noord Oost USA en Canada, Ger en familie

Hierbij bericht dat de reis die we via uw reisbureau voor deze augustus hebben geboekt er helaas al weer op zit. We kunnen met onze familie terugkijken op een geslaagde en intensieve vakantie. We hebben een ronde gereden van Montreal naar de oostkust van Canada, vervolgens langs de kust van de USAnaar New York, Niagara en terug naar Montreal om kort te gaan. (zo'n 4000 km) Het smaakt zeker naar meer,

...

Lees meer

In de wolken met uw vakantie, vraag uw droomreis aan!

Wij zijn pas tevreden als u het fantastisch heeft gehad

Droomreis samenstellen
green_icon Wij staan voor u klaar
Bel ons 040 - 261 87 81
green_icon Heeft u vragen?
Stuur ons een bericht
green_icon Maak kennis met
onze reisspecialisten
green_icon Bezoek onze
informatiedagen

GreatLakes-Travel is aangesloten bij:

partners partners partners
partners