Excursies en bezienswaardigheden Amerika

Amerika biedt vele mogelijkheden tot het boeken van dagtochten, uitstapjes en excursies tijdens het reizen. Vraag onze medewerkers naar alle bezienswaardigheden in Amerika die u kunt laten organiseren door GreatLakes-Travel.

In het overzicht hieronder ziet u enkele van de excursies die u kunt maken gedurende uw reizen in Amerika.

Bezienswaardigheden Amerika

The Imperial Tour – Spectaculaire helikoptervlucht over de Grand Canyon

Excursie: The Imperial Tour

Grand Canyon Village South Rim

Een ervaring om nooit te vergeten! U vliegt per helikopter 45 minuten over de indrukwekkende Grand Canyon en zult intens kunnen genieten van het geweldige uitzicht. De tocht begint bij de oostelijke kam, waar u over de majestueuze dennenbomen van Kaibab National Forest scheert. Vervolgens vliegt u over Point Imperial, het hoogste punt van de Canyon. Vlak daarna wordt de kloof steeds dieper tot meer dan 1,5 kilometer. De Imperial Tour laat u de Grand Canyon zien vanuit een uniek standpunt!

GreatLakes-Travel raadt aan om deze fantastische excursies tijdig te (laten) reserveren.

Copyright alcatrazcruises.com

Griezelen in Alcatraz – Dag- en nachttours in de meest beroemde gevangenis ter wereld

Excursie: Alcatraz

San Francisco

Alcatraz is de meest bekende gevangenis ter wereld en gelegen op een eiland in de baai van San Francisco. Van 1934 tot 1964 werden de grootste misdadigers hier opgesloten, waaronder Al Capone. Er is maar één geslaagde ontsnapping gedaan, waarvan een zeer populaire film is gemaakt, namelijk 'Escape from Alcatraz'. U kunt de gevangenis zelf bezoeken tijdens een dag- of nachttour en de grimmige sfeer van het gebouw ervaren.

Zowel met de dag- als de nachtexcursie vaart u met een ferry binnen 15 minuten naar het eiland. Daar aangekomen gaat u, onder begeleiding van een gids, al wandelend door de hele gevangenis en hoort de meest spannende verhalen. Vooral tijdens de nachttour kan dit wat griezelig worden. Na ongeveer een uur verlaat de gids u en kunt u zelf op audiotour verder. Overdag kunt u zo lang u maar wilt op het eiland blijven, 's avonds en 's nachts zijn er wel vaste tijden. Beide tours nemen 2 tot 2,5 uur in beslag.

GreatLakes-Travel raadt aan om deze enorm populaire, prijswinnende excursies tijdig te (laten) reserveren.

Excursies Amerika

Universal Studio Tour – Een kijkje achter de schermen bij Universal Studios

Excursie: Universal Studio's

Los Angeles

Ooit op de set van een film willen staan? U krijgt volop kans wanneer u de 'Universal Studio Tour' in Californië boekt. U gaat al lopend en met een tram, door studio's waar nieuwe films en series worden opgenomen en waar beroemde films ooit werden vastgelegd. Tijdens deze 45 tot 50 minuten durende excursie komt u onder andere oog in oog te staan met Jaws, rijdt door Wisteria Lane van de serie Desperate Housewives en wordt geconfronteerd met 's werelds grootse aap, King Kong. De Universal Studio Tour is een spectaculaire belevenis op waar formaat.

Alaska en Yukon, Joop en Anja

Alaska en Yukon, Joop en Anja

Canada, Amerika, Alaska

Met een camper hebben we in de zomer van 2015 vier weken rondgetrokken in Yukon en Alaska.Het was een fantastische reis met onvergetelijke indrukken qua natuur en (wilde) dieren! Voor iedereen die van rust, ruimte en natuur houdt is deze reis een 'aanrader'!GreatLakes-Travel heeft alle onderdelen van onze reis, inclusief alle extra wensen op het gebied van excursies en overnachtingen die wij op

...

Lees meer

In de wolken met uw vakantie, vraag uw droomreis aan!

Wij zijn pas tevreden als u het fantastisch heeft gehad

Droomreis samenstellen
green_icon Wij staan voor u klaar
Bel ons 040 - 261 87 81
green_icon Heeft u vragen?
Stuur ons een bericht
green_icon Maak kennis met
onze reisspecialisten
green_icon Bezoek onze
informatiedagen

GreatLakes-Travel is aangesloten bij:

partners partners partners
partners