Sent: dinsdag 21 mei 2019 14:36
To: Marc Schouten <Marc@GreatLakes-Travel.nl>
Subject: Re: uw USA ervaring via GreatLakes Travel

Hey Marc,

Ik ben het niet vergeten! Geert heeft zowat meteen na thuiskomst n bizar bedrijfsongeval gehad waardoor eea een beetje naar de achtergrond is verdwenen. We zitten middenin n megadrukte vanwege een operatie die Geert komende week moet ondergaan, vandaar dat het even duurde. Maar....wat hebben we een geweldige reis gehad! Alles goed: zowel alle accommodaties als de route . Vanuit Boone zijn we naar de Smokies gereden, alwaar de dancing bear lodge ons n heel gastvrije ontvangst bezorgde , werkelijk een prachtige cabin, super sfeervolle inrichting, van alle gemakken voorzien, heel mooi gelegen, en toch in de buurt van De Route. Alle privacy, fijne whirlpool op de veranda,

Heerlijk om even bij te komen. S Avonds lekker gegeten in de bistro "the dancing bear". ( maar op andere plekken zeker zo goed gegeten, nogal aan de prijs) Goede uitvalsbasis om Smokies te verkennen, hoewel wij ervoor gekozen hebben alleen de cades cove te doen vanwege de tijd en ook wel het seizoen. Vervolgens Nashville: heerlijk gehonkytonkt, heel Broadway gezien en gehoord. Johnny cash museum zat er helaas niet meer in, maar had gekund als we iets minder hadden gehonkytonkt. Volgende dag naar Memphis: Beale street, genoten van de bands op straat, de vette blues en jazz, BB king, aanrader : goede muziek &heerlijk eten. Graceland vonden we erg leuk, civil rightsmuseum zou iedereen moeten zien en ervaren, erg indrukwekkend. Goed hotel zeer vriendelijke mensen. Genoten in Memphis! Vervolgens natchez, jeminee wat n absoluut geweldige plek aan de mighty Missisippi hadden we daar, gewoon erg om weer te vertrekken😃. Stanton hall gezien, prachtig maar wat een schandalige weelde, zeker als je daarna een plantage bezoekt ( frogs plantage) en ziet waar en hoe de slaven leefden. Ook nog n creoolse plantage ( Laura) bezocht, mooi maar je mist het verhaal van de slaven, wat jammer en vreemd is. Frogs geeft beter beeld. Breaux bridges: wat n leuke plaats is dat. S avonds lake Martin gezien en met lokale vissers de eerste alligators gespot, schitterende plek lake Martin, heel mystieke sfeer, en die geluiden!!! Te snel werd het donker. Heerlijk alligator en crawfish gegeten met cajunmuziek, aan de praat geraakt en vervolgens smorgens om 8:00 begonnen met een ontbijt met echt geweldige cajun band at ' Bucklin' Jimmy's"; fantastisch, is daar elke zaterdagochtend , heerlijk gedanst met lokale bevolking, goed ontbijt, wij wilden niet weg maar de swamp tour lokte; weer n hoogtepunt, met een airboat ver de bayoux in, geweldig!! Leuke gidsen, veel alligators gezien, prachtig, heel bijzonder, die natuur en de historie! Vandaaruit naar Nawlins! Wat een heerlijke stad, hotel in french Quarter, beter kan niet. Met onze neus in de boter: french Quarter festival: vette muziek all over the place, alsof echt iedereen daar n gouden strot heeft en weet hoe je gitaar moet spelen. Bourbon later op de avond beetje schreeuwerig, maar ook: n voelbare vibe, hier vier je het leven! Mooie kunst te koop, de straten parallel aan bourbon stikken van de leuke zaakjes . En ook hier weer, genoten van de creoolse keuken, heerlijk...

Tijd is omgevlogen! Je ziet het marc wij zijn zeer enthousiast, en erg blij dat we naar great lakes travel zijn gegaan: wij wilden het echte zuiden zien en vooral ervaren en dat is mede dankzij jou gelukt! Volgende keer komen we zeer zeker weer bij jullie.
Ook alles "klopte", de hotels, de auto, de route, top geregeld, en we hebben ondanks dat we relatief kort de tijd hadden wél alles gezien wat we wilden zien ( en meer) en ook nog relaxed, dus een extra compliment voor het uitstippelen van de route en het inschatten van wat -bij ons- paste en wat niet...

Groeten,
Melanie en Geert

From: Tonny 
Sent: woensdag 17 juli 2019 15:25
To: GreatLakes-Travel - Truike Verhees <Truike@greatlakes-travel.nl>;
Subject: reis USA
Beste Truike,
We zijn al weer een paar weken terug maar ik wil jullie nog even bedanken voor de uitstekend georganiseerde reis. De reis is probleemloos verlopen en wij hebben genoten.
Een vijftal opmerkingen nog;
- In de de huurauto die wij meekregen bij Alamo hoorden wij een raar geluid. Wij gingen terug naar het kantoor en kregen gelijk een andere auto mee. Goede service.
- Wij hadden een extra nacht geboekt in Yellowstone Park, Achteraf was dat maar goed, eigenlijk hadden wij wel twee nachten extra kunnen boeken, zoveel is er te zien.
Wij hebben zelfs geen tijd gehad om Grand Teton N.P. te bezoeken.
- In Glacier N.P. was de 'going to the sun' route helaas wegens onderhoudswerkzaamheden afgesloten en ging twee dagen na ons vertrek weer open.
-  De rondweg rond Crater Lake was wegens sneeuw grotendeels afgesloten ondanks dat het al 25 juni was.
-  Tenslotte; De hotels waren uitstekend. Als ik er dan toch een uit moet halen die wat minder was dan was dat Mendocino Hotel en Garden Suites. Wij hadden een Garden Suite. Maar de benaming Suite was teveel eer voor een klein vertrek in een oud gebouwtje. Heel erg basic. Gelegen in de tuin, dat wel.   
Wij hebben fijne herinneringen aan deze reis. Wellicht dat we in de toekomst weer gebruik kunnen maken van jullie expertise. (Ik zit heel voorzichtig aan Florida te denken)

Met vriendelijke groet,
Tonny
Alaska, Leen en Ellien

Alaska, Leen en Ellien

Amerika, Alaska

Leen en Ellien, regelmatige klanten van GreatLakes-Travel hebben een geweldig avontuur beleefd in Alaska!

Een tip vooraf, ga er even voor zitten. Het zijn 31 pagina's reisverslag met zeer veel foto's.

Complimenten voor het verhaal!.

 

Beste medewerkers van Great Lakes, Het is alweer 3 weken geleden dat we zijn teruggekomen uit Alaska. Onze eerste kennismaking met Alaska was verpletterend. Jaren

...

Lees meer

In de wolken met uw vakantie, vraag uw droomreis aan!

Wij zijn pas tevreden als u het fantastisch heeft gehad

Droomreis samenstellen
green_icon Wij staan voor u klaar
Bel ons 040 - 261 87 81
green_icon Heeft u vragen?
Stuur ons een bericht
green_icon Maak kennis met
onze reisspecialisten
green_icon Bezoek onze
informatiedagen

GreatLakes-Travel is aangesloten bij:

partners partners partners
partners