GLT37: "The Ultimate Westcoast Experience - Seattle to LA, 22-daagse reis"

Deze prachtige 22-daagse rondreis voert u van Seattle naar Los Angeles in Californië. Tijdens deze reis ziet u alle toeristische highlights van de staten aan de westkust van Amerika. U beleeft de rust, ruimte en schitterende natuur van in totaal Nationale Parken en stranden. Verder bezoekt u de wereldsteden San Francisco en Los Angeles. Dit is een geweldig mooie reis! Zoals gewoonlijk wordt er in uw reisschema rekening gehouden met een rustig reistempo van gemiddeld 200 km per dag, zodat er voldoende tijd overblijft voor het maken van leuke excursies. Deze reis is als auto- en als camperreis beschikbaar.

Seattle

Dag: 1 - 0 km

Uw reis begint in de levendige stad Seattle, waar u 2 nachten (nacht 1 en 2) verblijft. Deze stad bruist en de bijzondere ligging garandeert een scala aan mogelijkheden. U kunt ook kiezen voor dagtochten buiten Seattle naar onder andere de North Cascade Mountains of Mount St. Helens. Seattle, een levendige cosmopolische stad met 50.0000 inwoners, in het uiterste noordwesten van de VS, is omringd door een fantastisch panorama van zee, eilanden, vulkanen en bossen. De eilandengroep van Puget Sound ligt voor de Pacifische kust en de vulkanen Mount Lees meer ..

Washington State

Dag: 3 - 0 km

Washington State biedt een enorm aanbod aan fantastische highlights. In Puget Sound kunt u bijvoorbeeld een whale watching tour boeken, of volg de Juan de Fuca Highway waar u gegarandeerd zult kunnen genieten van grandioze uitzichten. Ook is een bezoek aan Whidbey island of de San Juan Islands altijd leuk. De staat Washington, gelegen tussen Oregon en Canada, is werkelijk schitterend. U vindt hier alles, schitterende steden zoals Seattle, prachtige kustwegen, vulkanen, berggebieden met gletsjermeren, prachtige wandelpaden, en goede restaurants. Lees meer ..

Olympia (WA)

Dag: 3 - 250 km

Via de snelweg US-101 S rijdt u verder naar Olympia waar u 1 nacht (nacht 3 en 4) verblijft. Er zijn veel trekpleisters die Olympia zeer de moeite waard maken. Zo wordt er bijvoorbeeld in juni het Dixiland Festival gevierd en is er een wolvenreservaat waar u meer te weten kunt komen van dit intrigerende dier. Olympia is de hoofdstad van de staat Washington aan de schitterende Amerikaanse westkust en heeft een aantal noemenswaardige bezienswaardigheden. Bijvoorbeeld het Washington State Capitol oftewel Legislative Building. Hier zetelt de regering Lees meer ..

Oregon

Dag: 4 - 0 km

Oregon is een staat met vele uitersten. Een prachtige kust, een binnenland vol weide- en landbouwgronden, maar ook bergen en rivieren kleuren het landschap. De staat Oregon heeft diverse klimaatgebieden en verrast de bezoeker met talrijke culturele en recreatieve mogelijkheden. Portland is de grootste stad in Oregon met ongeveer 600.000 inwoners. Deze leuke provinciaalse stad heeft vele attracties zoals het Oregon museum of science, het Carnegie Art Center, het Children's Museum en de Oregon dierentuin. Portland ligt nabij Mount Hood, een slapende Lees meer ..

Portland (OR)

Dag: 4 - 299 km

Van het Olympic National Park rijdt u naar de groene stad Portland. Deze stad staat bekend om zijn ruimte, fietspaden en heerlijke restaurants. Een jonge en sportieve stad en poort tot activiteiten in de omgeving zoals Mount Hood en de vallei van de Columbia Rivier. U verblijft hier 1 nacht (nacht 5) Portland is de grootste en gezelligste stad van de staat Oregon. Deze stad is een echte wandel- en fietsstad. Met haar 150 parken heeft zij de meeste parken van alle Amerikaanse steden. De stad kent karakteristieke buurten met terrasjes, trendy winkels, Lees meer ..

Coos Bay

Dag: 5 - 359 km

Na de stad is het tijd om te gaan genieten van de prachtige kustlijn van de Pacific Northwest. U rijdt naar het stadje Coose Bay waar u twee nachten verblijft (nacht 6 en 7). Ten Noorden van Coose Bay bevindt zich een prachtig duingebied waar u naast het genieten van de natuur ook een tal van "zanderige" activiteiten kunt gaan beleven. In het Zuiden van Oregon ligt de plaats Coos Bay een prachtige plek om de dit unieke stuk van Oregeon te ontdekken. Coos Bay is in de zomermaanden druk met toeristen die speciaal voor de duinen komen. Deze duinen Lees meer ..

Crater Lake National Park

Dag: 7 - 417 km

Crater Lake wordt algemeen beschouwd als het mooiste meer in Amerika. Bezoek het visitor information center in het Crater Lake National Park en geniet van dit door een vulkaanuitbarsting ontstane bergmeer. U verblijft twee nachten (nacht 8 en 9) ten Zuiden van Crater Lake in de plaats Klamath Falls. In het Park zelf ligt 1 lodge en een aantal cabins die snel zijn volgeboekt, indien nog beschikbaar kunnen wij proberen u hier te laten verblijven. Het Crater Lake is één van 's werelds meeste bekende kratermeren. Gelegen in de Cascade begketen, is Lees meer ..

Dag: 7 - 165 km

U rijdt weer terug naar de kust via een prachtige weg door de natuur naar Grants Pass. Dit historische plaatsje ligt langs de Rogue River en heeft tal van activiteiten te bieden. Maak bijvoorbeeld een tocht met een jetboot of ga raften. U verblijft hier 1 nacht (nacht 10) Het Crater Lake is één van 's werelds meeste bekende kratermeren. Gelegen in de Cascade begketen, is het park het enige nationale park van Oregon. Het enorme en diepste meer van Amerika ligt in een fabuleuze omgeving van bosgebieden en heuvels met in haar stille, blauwe wateren

Redwood National Park

Dag: 8 - 0 km

In Redwood National Park ziet u de hoogste levende wezens ter aarde, de schitterende redwood sequoia variant. In dit natuurgebied komen ook vele diersoorten voor, bezoek het visitor information center voor een optimale planning van uw dag. Het Redwood National Park behoort samen met de nabijgelegen staatparken Prairie Creek, Del Norte en Jedediah Smith tot de werelderfgoed lijst van UNESCO. In dit park staan de immense Coast Redwoods; deze bomen zijn de grootste, snelst groeiende en altijd groene bomen op aarde. De kust van Noord-Californië is Lees meer ..

Redwood National Park

Dag: 8 - 264 km

U vervolgt de weg door de Pacific Coast Ranges richting de kust, halverwege rijdt u de staat Californie binnen en gaat de route parallel aan de kust. U stuit direct op het volgende natuurschoon; het Redwood National Park. U verbijft hier in Eureka. (nacht 11) Het Redwood National Park behoort samen met de nabijgelegen staatparken Prairie Creek, Del Norte en Jedediah Smith tot de werelderfgoed lijst van UNESCO. In dit park staan de immense Coast Redwoods; deze bomen zijn de grootste, snelst groeiende en altijd groene bomen op aarde. De kust van Lees meer ..

Dag: 9 - 214 km

De kust van Californie heeft na iedere bocht wel weer een verassend uitzicht te bieden. De zee beukt op de rotsen of rolt langzaam een verlaten strandje op. U rijdt verder naar het Zuiden richting Fort Bragg waar u 1 nacht verblijft (nacht 12). Het Redwood National Park behoort samen met de nabijgelegen staatparken Prairie Creek, Del Norte en Jedediah Smith tot de werelderfgoed lijst van UNESCO. In dit park staan de immense Coast Redwoods; deze bomen zijn de grootste, snelst groeiende en altijd groene bomen op aarde. De kust van Noord-Californië

San Francisco

Dag: 10 - 275 km

U komt via de US-101 S aan in de geweldige stad San Fransisco. U ziet al van veraf de Golden Gate, de toegang tot de baai waaraan San Francisco is gelegen. U verblijft twee nachten (nacht 13,14 en 15) in deze geweldige stad. Tip: maak een fietstocht over de Golden Gate, zo goed als alle reizigers vinden dit één van de leukste excursies. Vergeet ook niet een bezoek te brengen aan Alcatraz. In 1989 bezocht één van de eigenaars van Greatlakes-Travel San Francisco voor de eerste maal, en het was meteen duidelijk; San Francisco is zonder enige twijfel Lees meer ..

Yosemite National Park

Dag: 13 - 320 km

De weg naar Yosemite National Park gaat door bergachtig gebied, maar nooit over hoge bergpassen. U volgt route 89, 88 en 49 naar het rustige dorp Oakhurst waar wij 2 nachten (nacht 16 en 17) voor u hebben geboekt. Yosemite National Park is een "werelderfgoed" natuurgebied in het westen van de Sierra Nevada bergen, ongeveer 320 km ten oosten van San Francisco. Het National park is goed bereikbaar vanuit het westen via de State Roads CA 120, 140 en 41. Het Yosemite gebied wordt jaarlijks door enkele miljoenen touristen bezocht vanwege de unieke dierenwereld, Lees meer ..

Monterey

Dag: 15 - 300 km

Monterey ligt aan het begin van de befaamde Highway 1, een kustroute langs hoge rotsen, verlaten stranden met prachtige uitzichten. U rijdt hier midden in de natuur. Als u aankomt in Monterey neem dan nog even de tijd om de 17 miles drive te rijden. Een rit over privegrondgebied met de beroemde golfbaan Pebble Beach, riante huizen een mooie uitzichten. Monterey heeft een mooi oud centrum en gerestaureerde visverwerkings fabrieken waar u een mooi aquarium en vele winkels en restaurants vindt. Ook staat Monterey bekend om op zoek te gaan naar Walvissen tijdens een Whalewatch tocht. U verblijft hier 1 nacht (nacht 18) Lees meer ..

Pismo Beach

Dag: 16 - 237 km

Via de CA-41 S vervolgt u uw reis richting de westkust naar het typisch Californische Pismo Beach. U verblijft hier 1 nacht (nacht 19). Pismo Beach is een klein, gezellig plaatsje aan de kust in Californië, halverwege San Francisco en Los Angeles. Pismo Beach biedt u lange, witte zandstranden, waar u heerlijk kunt wandelen of kan genieten van een prachtige zonsondergang. Vergeet niet een stop te maken bij één van de vele wijnkelders die u hier kunt vinden. Bijvoorbeeld Tastes of the Valley, Vino Versato of Pismo Beach Winerey. Houdt u meer van Lees meer ..

Hollywood

Dag: 18 - 0 km

Onderweg naar uw laatste bestemming van deze reis, Los Angeles, kunt u een tussenstop in Hollwood maken. Hier kunt u zien waar veel filmsterren hun carriére zijn begonnen. Wij raden aan om u te laten begeleiden door een gids, dan ziet u de meeste highlights in korte tijd. Hollywood is een wijk van Los Angeles, gelegen in het noordwesten van LA, op 15 minuten rijden van de kust. Het plaatsje Hollywood wordt meestal in één adem genoemd met de filmindustrie, vandaar ook de leuke bijnamen van Hollywood zoals "StarStruck Town" en "Tinseltown". Als je Lees meer ..

Los Angeles

Dag: 18 - 300 km

U verblijft nog 2 nachten (nacht 20 en 21) in Los Angeles. Vanuit deze indrukwekkende wereldstad kunt u bijvoorbeeld Disneyland bezoeken, een dagtocht maken naar San Diego of een bezoek brengen aan Universal Studios. Na 21 nachten in het westen van Amerika, levert u uw auto op de luchthaven van Los Angeles weer in, en vervolgens vliegt u met een directe vlucht vanuit Los Angeles weer terug, een fantastische ervaring rijker. Zie de vele aanbevelingen van onze reizigers voor meer tips en suggesties. Los Angeles of de "City of Angels" is een stad Lees meer ..

Deze reis is inclusief: directe vluchten met de KLM, reserveringkosten, accomodatie, brandstoftoeslag op het moment van boeking, en alle lokale belastingen en heffingen. Inclusief 21 overnachtingen in zeer goede driesterren equivalente hotels of B&B's naar keuze. Deze reis kan verder geheel aan uw wensen worden aangepast, inclusief leuke excursies tijdens uw reis. Klik hier voor een offerte

West Canada, Stefan Roescher

West Canada, Stefan Roescher

Canada

Langs deze weg wil ik u en ook al uw collega’s ontzettend bedanken!

Via Great Lakes hebben we de reis van ons leven gehad. Ten eerste is/was de communicatie met Great Lakes meer dan uitstekend. Altijd zijn we vlot, vriendelijk en vakkundig geholpen. Ik heb altijd het idee gehad dat ik als klant centraal sta, dat is lang geen vanzelfsprekendheid meer tegenwoordig. Ook hoe de reis naar onze wens

...

Lees meer

In de wolken met uw vakantie, vraag uw droomreis aan!

Wij zijn pas tevreden als u het fantastisch heeft gehad

Droomreis samenstellen
green_icon Wij staan voor u klaar
Bel ons 040 - 261 87 81
green_icon Heeft u vragen?
Stuur ons een bericht
green_icon Maak kennis met
onze reisspecialisten
green_icon Bezoek onze
informatiedagen

GreatLakes-Travel is aangesloten bij:

partners partners partners
partners