GLT7: "Orlando Fun and Westcoast Florida"

Deze leuke Florida reis begint met vier nachten Orlando, waar u alle pretparken kunt gaan verkennen en kunt zwemmen met dolfijnen, maar ook de mogelijkheid heeft tot het maken van dagtrips naar o.a. Cape Canaveral. U verblijft in een goed Orlando resort of vakantiehuis. Vervolgens brengt u nog 4 nachten door aan de brede hagelwitte stranden van de westkust van Florida, in Naples. Vanuit Naples kunt u o.a. het Everglades National Park bezoeken. De Fun and Beach Special is een leuke reis voor gezinnen met kinderen, die de pretparken van Orlando willen bezoeken EN een rustige strandvakantie wensen. U vliegt heen naar Orlando en retour vanuit Fort Meyers.

Orlando

Dag: 1 - 0 km

Uw reis begint in Orlando, waar u 4 nachten (nacht 1, 2, 3 en 4) zult verblijven. De hoofdattracties van deze stad zijn de vele pretparken en musea. Maar ook de mogelijkheid om te zwemmen met dolfijnen maakt deze plaats zeer de moeite waard! Lees meer ..

Naples

Dag: 5 - 310 km

Na al deze avonturen is het tijd om heerlijk te ontspannen in de prachtige plaats Naples aan de westkust, waar uitgestrekte zandstranden lonken. En mocht u nog meer willen beleven dan is een dagtrip naar bijvoorbeeld het Everglades National Park een fantastische keuze. U verblijft hier 4 nachten (nacht 5, 6, 7 en 8). De Ta Miami Trail (US41) en de I-75 verbinden Miami en Fort Lauderdale met Naples. De beste stranden van de golfkust vindt u bij Naples en Marco Island in het noordwesten. Naples is vooral bekend om zijn trendy winkels, boetiekjes, Lees meer ..

Inclusief: indirecte of (tegen meerprijs) directe vluchten inclusief alle luchthavenbelastingen en reserveringskosten; een categorie C middenklasse vierdeurs Hertz of Alamo personenauto inclusief schade/verlies/diefstal- en aansprakelijkheidsverzekering tot 1 miljoen dollar. Upgrades naar een grotere auto of specialty auto's zoals convertables zijn natuurlijk mogelijk tegen meerprijs; inclusief 8 nachten accomodatie in goede middenklasse hotels; inclusief vroegboekkortingen en speciale promoties, inclusief dekking van het SGR en de stichting Calamiteitenfonds Reizen.

Amerika-Canada, Jochum en Frouke

Amerika-Canada, Jochum en Frouke

Canada, Amerika

Dag beste mensen,

Kortgeleden teruggekeerd van onze fantastische reis naar Amerika en Canada....

Het was de eerste keer dat wij deze bestemming kozen en wat voor één !! Wat een landen zeg, om in rond te reizen....bijzonder al die landschappen en dat met onderweg alleen maar hotspots eigenlijk. Daarbij nog persoonlijke doelen aan toegevoegd zoals b.v. excursie Boeing bij Seattle of b.v. de

...

Lees meer

In de wolken met uw vakantie, vraag uw droomreis aan!

Wij zijn pas tevreden als u het fantastisch heeft gehad

Droomreis samenstellen
green_icon Wij staan voor u klaar
Bel ons 040 - 261 87 81
green_icon Heeft u vragen?
Stuur ons een bericht
green_icon Maak kennis met
onze reisspecialisten
green_icon Bezoek onze
informatiedagen

GreatLakes-Travel is aangesloten bij:

partners partners partners
partners