GLT8: "Miami Fun en Westcoast Florida"

Zuid-Florida, de heerlijke latin atmosfeer van de wereldstad Miami en de schitterende hagelwitte stranden van de westkust van Florida nabij Naples, nu voor een zeer betaalbare prijs! Voor mensen die Florida op een hele rustige manier willen beleven, bieden wij een 10-daagse zuid-Florida Special aan. U verblijft eerst een dag of 4 in Miami en omgeving, vanuit Miami kunt u uitstapjes maken naar onder andere Key Largo, Key Islamorada en Key West. Ook Everglades NP is prima bereikbaar. U overnacht in een hotel of apartement naar keuze. Vervolgens verblijft u nog 4 nachten aan de hagelwitte stranden van de westkust nabij Naples aan de Golf van Mexico. U vliegt retour vanuit Miami.

Miami

Dag: 1 - 0 km

U start uw reis in de stad met de heerlijk warme latijnse atmosfeer, Miami, waar u vier nachten verblijft (nacht 1, 2, 3 en 4). Hier kunt u genieten van een gezellig avondje uit na een uitgebreid diner in één van de vele restaurants. De dag erna kunt u bijvoorbeeld winkelen, een pretpark bezoeken of zonnebaden. Tip: maak een dagtour naar Everglades National Park. Lees meer ..

Naples

Dag: 5 - 200 km

U rijdt naar het westen via de I-75 N waar de plaats Naples u wacht. Deze stad is een ware droom voor zonnaanbidders. De uitgestrekte stranden en de aangename temperatuur van het water zorgen ervoor dat u volledig zal kunnen ontspannen voordat u terug naar huis reist. U verblijft hier 4 nachten (nacht 5, 6, 7 en 8). De Ta Miami Trail (US41) en de I-75 verbinden Miami en Fort Lauderdale met Naples. De beste stranden van de golfkust vindt u bij Naples en Marco Island in het noordwesten. Naples is vooral bekend om zijn trendy winkels, boetiekjes, kunstgaleries, Lees meer ..

Inclusief: indirecte of (tegen meerprijs) directe vluchten inclusief alle luchthavenbelastingen en reserveringskosten; een categorie C middenklasse vierdeurs Hertz of Alamo personenauto inclusief schade/verlies/diefstal- en aansprakelijkheidsverzekering tot 1 miljoen dollar. Upgrades naar een grotere auto of specialty auto's zoals convertables zijn natuurlijk mogelijk tegen meerprijs; inclusief 8 nachten accomodatie in goede middenklasse hotels; inclusief vroegboekkortingen en speciale promoties, inclusief dekking van het SGR en de stichting Calamiteitenfonds Reizen.

Alaska, Leen en Ellien

Alaska, Leen en Ellien

Amerika, Alaska

Leen en Ellien, regelmatige klanten van GreatLakes-Travel hebben een geweldig avontuur beleefd in Alaska!

Een tip vooraf, ga er even voor zitten. Het zijn 31 pagina's reisverslag met zeer veel foto's.

Complimenten voor het verhaal!.

 

Beste medewerkers van Great Lakes, Het is alweer 3 weken geleden dat we zijn teruggekomen uit Alaska. Onze eerste kennismaking met Alaska was verpletterend. Jaren

...

Lees meer

In de wolken met uw vakantie, vraag uw droomreis aan!

Wij zijn pas tevreden als u het fantastisch heeft gehad

Droomreis samenstellen
green_icon Wij staan voor u klaar
Bel ons 040 - 261 87 81
green_icon Heeft u vragen?
Stuur ons een bericht
green_icon Maak kennis met
onze reisspecialisten
green_icon Bezoek onze
informatiedagen

GreatLakes-Travel is aangesloten bij:

partners partners partners
partners