Rondreis Canada

Rondreis Canada is een reis die wij Nederlanders en onze Belgische zuiderburen graag willen maken. Een rondreis door Canadais de laatste jaren veel gemakkelijker geworden. We zien dat veel reizigers graag individueel op reis gaan en zelf willen bepalen hoe en waar naar toe. Echter het ontbreekt de meest reizigers aan de juiste informatie.

Voor uw rondreis door Canada heeft u vaak een wensenlijstje van bestemmingen die u graag wilt zien. Echter het combineren van alle wensen in één reis wordt vaak overschat. Het land is erg groot en de afstanden tussen bestemmingen in een rondreis door Canada zijn dan ook niet klein. Uit ervaring kunnen wij u het juiste advies geven waardoor u niet tijdens uw rondreis canada 3 weken lang in een auto vertoeft. Een vakantie bestemming kunt u niet bekijken of beleven vanuit uw autospiegels.

Wij hebben als algemene richtlijn dat we u gemiddeld niet meer dan 200km per dag willen laten rijden. Natuurlijk stemmen we dit in detail met u af. Dat wil niet zeggen dat er dagen zijn dat u wat langer rijdt dan 2,5 uur, maar dan zorgen we er in goed overleg voor dat u de dag erna of er voor een rustdag heeft waarin u niet zo ver hoef te rijden tijdens u rondreis door Canada.

Rondreis Canada

Voor een Canada rondreis staat er vaak veel op het programma, maar zoals hierboven al benoemd kunnen we niet alles in één reis stoppen. We hebben onze voorbeeld reizen uit eigen ervaring dan ook ingedeeld in regio's, hierdoor blijft het overzicht voor uw rondreis door Canada ook inzichtelijk en haalbaar. Natuurlijk is het mogelijk om regio's te combineren in een langere reis. Hierbij wordt bijvoorbeeld een stedentrip Toronto vaak gecombineerd met een Rondreis aan de Westkust. Alles is mogelijk en daarbij zullen wij u zoveel mogelijk helpen en van goed advies dienen.

Aanbevolen Reizen Rondreis Canada zelf samenstellen

Canada rondreis

Omdat het makkelijker is geworden om te reizen naar Canada hebben veel Nederlanders en Belgen de laaste jaren de vrijheid genomen om alles zelf te organiseren. In het kader van de wet op de pakketreis is daar met de laaste crisis een ander licht op geworpen. Annuleringen van pakketreizen zijn beter gedekt door de reis en annulerings verzekeringen. Veel mensen die hun reisonderdeel zelf geboekt hebben, zijn met de laatse crisis hun geld kwijt omdat ze niet mochten reizen naar hun bestemming. Voor de pakketreis is daar een SRG voucher beschikbaar die onder bepaalde voorwaarden de mogelijkheid biedt om de reis volledig uit te stellen. In dat geval bent u voor uw rondreis Canada niet uw geld kwijt.

Amerika-Canada, Jochum en Frouke

Amerika-Canada, Jochum en Frouke

Canada, Amerika

Dag beste mensen,

Kortgeleden teruggekeerd van onze fantastische reis naar Amerika en Canada....

Het was de eerste keer dat wij deze bestemming kozen en wat voor één !! Wat een landen zeg, om in rond te reizen....bijzonder al die landschappen en dat met onderweg alleen maar hotspots eigenlijk. Daarbij nog persoonlijke doelen aan toegevoegd zoals b.v. excursie Boeing bij Seattle of b.v. de

...

Lees meer

In de wolken met uw vakantie, vraag uw droomreis aan!

Wij zijn pas tevreden als u het fantastisch heeft gehad

Droomreis samenstellen
green_icon Wij staan voor u klaar
Bel ons 040 - 261 87 81
green_icon Heeft u vragen?
Stuur ons een bericht
green_icon Maak kennis met
onze reisspecialisten
green_icon Bezoek onze
informatiedagen

GreatLakes-Travel is aangesloten bij:

partners partners partners
partners