Rondreis Oost Amerika

Rondreis Oost Amerika: Wanneer u kiest voor een rondreis Oost Amerika staat u een fantastische vakantie te wachten. In Oost Amerika liggen namelijk niet alleen de grootste wildernisgebieden van het land, u vindt er ook grote steden en vele stranden. GreatLakes-Travel kan daardoor uw rondreis organiseren met een ideale mix van wereldsteden, strand, rust, ruimte en veel natuur. Net wat u maar wenst.

Belevenissen tijdens uw rondreis in Noord Oost Amerika

In Noord Oost Amerika kunt u schitterende New England, het zonnige Florida en de wereldsteden New York, Boston en Washington DC bezoeken. Ook is het mogelijk om vele prachtige natuurgebieden, waaronder de Appalachen en het Great Smoky Mountains, in uw rondreis op te nemen. En voor een waar spektakel reist u af naar de Niagara Watervallen aan de Oostkust van Amerika, die u niet alleen vanaf de grond maar ook vanuit een helikopter kunt bewonderen.

In het overzicht hieronder vindt u de voorbeeld rondreizen in West Amerika die GreatLakes-Travel aanbiedt.

U kunt ook ons uitgebreide aanbod reizen Amerika in de online brochure bekijken.

Washington monument

16-daagse rondreis door noord-oost USA & Canada

Reisarrangement: GLT-29

Route: Boston naar New York inclusief Niagara Falls en Montréal

Duur: 16 dagen

Tijdens deze rondreis ziet het u beste van Noord Oost Amerika en Zuid Oost Canada: het prachtige New England, de stranden van Cape Cod, de belangrijkste grote steden: Boston, Montréal, Toronto, Washington,New York City én de mooiste natuurgebieden.

Route Offerte Lees meer

Times Square

Highlights of the Northeast USA and Canada.

Reisarrangement: GLT-30

:

Boston naar New York inclusief Niagara Falls en Montréal

Duur: 21 dagen

Gedurende deze geweldige rondreis in Oost Amerika én Canada, ziet u zo goed als alle highlights: New York, Montréal, Acadia National Park, Algonquin Provincial Park, Washington DC en New England.

Route Offerte Lees meer

Boston2

"Boston to Miami", the Ultimate East Coast Tour (aanrader!)

Reisarrangement: GLT6

Boston (of New York) naar Miami

Duur: 21 dagen

Deze 21 daagse auto- (of camper) rondreis begint in Boston (of New York) en leidt u van Noord naar Zuid langs de Atlantische Oostkust van Amerika, van Boston tot Miami. De reis is zo ontworpen dat u optimaal kunt genieten van rust, ruimte, natuur en cultuur.

Route Offerte Lees meer

Niagara Falls2

See it all, prachtig noord-oost Amerika

Reisarrangement: GLT-31

Charlotte naar New York

Duur: 21 of 23dagen

Deze rondreis is speciaal voor de liefhebber van rust, ruimte en natuur door de reisspecialisten van GreatLakes-Travel ontworpen. U ziet alle highlights en voornaamste natuurgebieden in het Noord Oost Amerika, inclusief de Great Smokey Mountains en de Adirondacks!. Dit is de toppper als u alles wilt ervaren.

Route Offerte Lees meer

Fall shots

Indian Summer New England

Reisarrangement: GLT32

Boston naar Boston

Duur: 14 dagen

New England is altijd geweldig mooi, maar van ongeveer 10 september tot 31 oktober wordt u elk jaar aangenaam verrast door de fantastische Fall Colours, de herfstkleuren in de natuurgebieden van deze schitterende regio. Tijdens deze reis bezoekt u alle 6 staten van dit gebied.

Route Offerte Lees meer

Statue of Lib

New England inclusief New York

Reisarrangement: GLT33

New York naar Boston

Duur: 15 dagen

New England inclusief een verblijf van drie nachten in Manhattan in New York. Uw reis begint in New York en u reist per trein naar Boston, waar u uw autoophaalt. Highlights: Manhattan, Boston, Cape Cod, de uitgestrekte kust van Maine, walvis spotten, de White Mountains, en Martha's Vineyard.

Route Offerte Lees meer

Edgart

Rondreis New England inclusief New York

Reisarrangement: GLT34

New York naar New York

Duur: 21 dagen

Deze drie-weekse rondreis van New York naar New York is zo ontworpen dat u alle staten in het prachtige New England op een optimale manier bezoekt. Enkele andere highlights van deze reis zijn: New York en Boston, Martha's Vineyard, de kusten van Maine, Acadia National Park en de Adirondack Park Preserve (het grootste wildernisgebied in Amerika).

Route Offerte Lees meer

Lincoln mem

City Fun on the Eastcoast: Washington DC en New York City

Reisarrangement: GLT35

Washington DC naar New York

Duur: 7 dagen

Een heerlijke reis naar twee van de mooiste steden aan de oostkust!. U reist per trein van Washington DC naar New York, u heeft geen auto nodig. Een echte aanrader!

Route Offerte Lees meer

Boston downtown

Best Cities of the Eastcoast: Washington DC, New York City en Boston

Reisarrangement: GLT36

Washington DC naar Boston

Duur: 8 dagen

Met de trein van Washington DC naar New York en vervolgens naar het prachtige Boston! U ziet de drie mooiste steden van Noord Oost Amerika.

Route Offerte Lees meer

2428   Church with foliage tree   Farmington Falls(C) Maine office of Tourism small

Charmante Bed en Breakfast en Inns reis

Reisarrangement: GLT39:

Boston

Duur: 15 dagen

Een zeer mooie reis in het noord oosten van Amerika. Genieten dat staat voorop in deze reis. De rondreis is speciaal samengesteld om in de juiste stijl te genieten van de prachtige natuur, idyllische plaatsjes met witte torenspitsen en kusten van New England.

Offerte Lees meer

Beren

 

De ontmoetingen met beren kunnen u aangename maar ook onaangename verrassingen brengen. Kijk daarom in onze gedragsregels voor ontmoetingen met beren.

West Canada, Stefan Roescher

West Canada, Stefan Roescher

Canada

Langs deze weg wil ik u en ook al uw collega’s ontzettend bedanken!

Via Great Lakes hebben we de reis van ons leven gehad. Ten eerste is/was de communicatie met Great Lakes meer dan uitstekend. Altijd zijn we vlot, vriendelijk en vakkundig geholpen. Ik heb altijd het idee gehad dat ik als klant centraal sta, dat is lang geen vanzelfsprekendheid meer tegenwoordig. Ook hoe de reis naar onze wens

...

Lees meer

In de wolken met uw vakantie, vraag uw droomreis aan!

Wij zijn pas tevreden als u het fantastisch heeft gehad

Droomreis samenstellen
green_icon Wij staan voor u klaar
Bel ons 040 - 261 87 81
green_icon Heeft u vragen?
Stuur ons een bericht
green_icon Maak kennis met
onze reisspecialisten
green_icon Bezoek onze
informatiedagen

GreatLakes-Travel is aangesloten bij:

partners partners partners
partners