Rondreis Oost Canada

Elke autorondreis Canada belooft een prachtige ervaring en Oost Canada is daarop geen uitzondering. In deze regio kunt u veel wilde dieren vinden en genieten van de prachtige en ongerepte natuur. Omdat er zoveel te zien is in Oost Canada begrijpt GreatLakes-Travel dat u misschien ergens wat langer wilt blijven dan in onze voorbeeld autovakanties staat aangegeven. Geen enkel probleem, wij passen u reis naar wens aan.

Belevenissen tijdens uw rondreis Oost Canada

Er is enorm veel te beleven tijdens een rondreis Oost Canada. Ga naar het schitterende Newfoundland, waar enorme aantallen walvissen in de spectaculaire Bay of Fundy zwemmen. Of breng een bezoek aan de bruisende stad Toronto, waar u vanaf de CN Tower over de hele stad kunt uitkijken. Maak uitgebreide wandel- of kanotochten in het ongerepte Algonquin Park en ga, onder begeleiding van een gids, op zoek naar beren. En ook vanaf deze kant kunt u het wonderbaarlijke natuurgeweld van de Niagara Falls bekijken of op het strand liggen van het rustieke Prince Edward Island. GreatLakes-Travel adviseert om elke autorondreis Canada uitgebreid te bekijken en dan een keus te maken.

In het overzicht hieronder vindt u voorbeelden van elke autovakantie Oost Canada die GreatLakes-Travel aanbiedt.

U kunt ook ons uitgebreide aanbod rondreizen Oost Canada in de online brochurebekijken.

autorondreis Canada

Eastern Canada and Newfoundland

Reisarrangement: GLT26

Toronto naar Halifax inclusief Newfoundland

Duur:3 weken

Deze reis, van Toronto naar Halifax, inclusief Newfoundland, is de meest uitgebreide rondreis door Noord Oost Canada die u in een rustig reistempo, in drie weken, kunt maken. Walvissen, beren, fjorden, steden, natuur, vriendelijke mensen... deze reis heeft het allemaal.

Route Lees meer

rondreis Oost Canada

Halifax-Halifax, Nova Scotia en Newfoundland

Reisarrangement: GLT27

Halifax naar Halifax

Duur: 17 dagen

Geniet van de schoonheid van Noord Oost Canada, inclusief Newfoundland. In de wateren van deze regio bevinden zich talrijke walvissen, orka's en zeeleeuwen. Ook bewandelt u tijdens deze reis de beroemde Cabot Trail en komt u in verschillende uitgestrekte Nationale Parken, waaronder Gros Morne, dat op de Werelderfgoedlijst staat.

Route Lees meer

autovakantie canada

Gorgeous Canada! Toronto-Halifax zonder Newfoundland

Reisarrangement: GLT56

Duur: 22 dagen

Toronto naar Halifax

Tijdens deze unieke rondreis Oost Canada ziet u naast Algonquin Provincial Park ook de noordelijke streken langs de machtige rivier St. Lawrence. Verder brengt u een bezoek aan de Bay of Fundy, Prince Edward Island en de wereldberoemde Cabot Trail. Een echte topreis.

Route Lees meer

Boston downtown

Uitgebreid door Noordoost USA en Canada

Reisarrangement: GLT-29

Boston naar New York

Duur:16 dagen

Op deze autorondreis ziet het u beste van het Noord Oost Amerika en Oost Canada: het prachtige New England, de stranden van Cape Cod en Zuid Oost Canada. Verder wordt u verwelkomd door de belangrijkste grote steden, zoals Boston, Montréal, Toronto, Washingtonen New York City. Om het compleet te maken bezoekt u tijdens deze vakantie ook nog eens de mooiste natuurgebieden.

Lees meer

Boston 2

Highlights of the Northeast USA and Canada.(Topper!)

Reisarrangement: GLT-30

Boston naar New York

Duur:21 dagen

Van grote steden als Boston, Québec, Washingtonen New York tot prachtige en soms spectaculaire natuurgebieden. U komt in de White Mountains, waar u heerlijk kunt wandelen of op avontuur in één van de vele familieparken. Zie groot wild in de Nationale Parken Acadiaen Algonquin, of kijk ademloos naar het donderende natuurwonder van de Niagara Falls.

Lees meer

BBears

De ontmoetingen met beren kunnen u aangename maar ook onaangename verrassingen brengen, kijk daarom hier in onze gedragsregels voor ontmoetingen met beren.

Lees meer

West Canada, Yvonne Brandts

West Canada, Yvonne Brandts

Canada

Zoals beloofd nog een uitgebreider verslag van onze reis. Wat een geweldig land. We hebben ontzettend genoten van de natuur en de vriendelijke mensen. Doordat er overal schone toiletten zijn was het wat betreft mijn stoma ook geen enkel probleem. We hebben ontzettend veel dieren gezien. Allereerst op de Knight Inlet Lodge, waar we 4 grizzlies, diverse bald eagles, herten, nertsen en zelfs een

...

Lees meer

In de wolken met uw vakantie, vraag uw droomreis aan!

Wij zijn pas tevreden als u het fantastisch heeft gehad

Droomreis samenstellen
green_icon Wij staan voor u klaar
Bel ons 040 - 261 87 81
green_icon Heeft u vragen?
Stuur ons een bericht
green_icon Maak kennis met
onze reisspecialisten
green_icon Bezoek onze
informatiedagen

GreatLakes-Travel is aangesloten bij:

partners partners partners
partners