Rondreis West Amerika

Een rondreis in West Amerika zou iedereen tenminste eenmaal in zijn leven moeten maken. Voor jong en oud is in deze regio van alles te beleven en GreatLakes Travel heeft daar dan ook verschillende voorbeeld reizen voor samengesteld. Ook hier staat het u vrij om de reis aan te passen naar u wensen, zodat de perfecte vakantie binnenkort voor u kan beginnen.

Belevenissen tijdens uw rondreis aan de Westkust van Amerika

U kunt tijdens uw vakantie het gebied doorkruisen waar Indianen wonen en waar vandaag de dag hun cultuur nog volop aanwezig is. Of volg tijdens uw rondreis in West Amerika, de befaamde Route 66, waar u langs bijna verlaten dorpjes komt, maar ook in typische Wild West-steden. En natuurlijk kunt u een gokje wagen in Las Vegas, winkelen in Los Angeles en beroemdheden spotten in Hollywood.

Ook voor liefhebbers van ongerepte natuur is enorm veel te doen tijdens een rondreis, zo zijn er in het Westen en aan de Westkust van Amerika verschillende Nationale Parken, waarvan de Grand Canyon en Yellowstone het meest bekend zijn.

In het overzicht hieronder vindt u de voorbeeld rondreizen in West Amerika die GreatLakes-Travel aanbiedt.

U kunt ook ons uitgebreide aanbod reizen Amerika in de online brochure bekijken.

Hollywood

Best of the Southwest

Reisarrangement: GLT3

Route: Los Angeles naar San Francisco incl. de Grand Canyon

Duur: 17 dagen

Dit is een ideale reis voor de reiziger die in 17 dagen in een rustig tempo de rust, ruimte en natuur van het zuidwesten van Amerika wil ervaren. Omdat u van Los Angeles via Las Vegas naar San Francisco reist, is de reis rustiger. De directe reisafstand is slechts 3.150 km. Dit arrangement is ook uit te breiden met een verblijf in New York of Hawaii. Klik aub op de routekaart linksboven voor de route!

Route Offerte Lees meer

Yosemite

The Ultimate Southwest Tour

Reisarrangement: GLT2

Route: Los Angeles naar Los Angeles incl. de Grand Canyon en de kustweg langs de grote oceaan

Duur: 3 weken

Deze 3-weekse uitgebreide rondreis door het zuidwesten van Amerika biedt goede middenklasse accommodaties en een uitgekiend reisplan. De directe reisafstand is 4.000 km, inclusief de schitterende kustweg van San Francisco naar Los Angeles.

Route Offerte Lees meer

Bridge SF

Kindvriendelijke reis van San Francisco naar Los Angeles

Reisarrangement: GLT46

Route: San Francisco naar Los Angeles inclusief de Grand Canyon

Duur: 3 weken

Deze reis is kindvriendelijk, omdat u in San Francisco aankomt en vertrekt vanuit Los Angeles, dit scheelt ongeveer 800 km ten opzichte van een San Francisco-San Francisco of Los Angeles-Los Angeles reisroute. Ook is deze reis kindvriendelijk vanwege relatief korte dagelijkse reisafstanden en kunnen ze regelmatig zwemmen in de meren op de route. U kunt de directe reisafstand van ongeveer 3.900 km zelfs nog verkleinen door te kiezen voor een route zonder Arches en Canyonlands National Park in de staat Utah. In dat geval wordt de directe reisafstand verkort tot 3.300 km.

Route Offerte Lees meer

Old Faithful

Wild West and Westcoast

Reisarrangement: GLT38

Route: Denver naar San Francisco inclusief Yellowstone

Duur: 3 weken

Dit is één van de mooiste Amerika reizen op de website. In het eerste gedeelte van de reis beleeft u het echte wilde westen in de staten Colorado, South Dakota, Montana, Wyoming en Idaho, het land van de echte cowboys en verschillende indiaanse stammen. U ziet daarnaast in dit gebied de mooiste natuurgebieden: Rocky Mountains National Park, Yellowstone National Park en het werelderfgoed Glacier National Park. In het tweede gedeelte van de rondreis ziet u de schitterende westkust van Amerika, tussen de prachtige steden Seattle en San Francisco.

Route Offerte Lees meer

YNP, mother and child

A travellers dream! Denver naar LA, 4-weekse topreis incl. Yellowstone en Grand Canyon

Reisarrangement: GLT45

Route: Denver naar Los Angeles incl. Yellowstone en Grand Canyon

Duur: 27 dagen

Yellowstone is het mooiste natuurgebied in Amerika. Punt. Maar hoe combineert u Yellowstone National Park met de Grand Canyon, Zion, Bryce en de stranden in Californië?Als u antwoorden zoekt op deze vragen, dan is dit de reis voor u. Indien gewenst kunt u de reis nog iets inkorten.

Route Offerte Lees meer

Grand Canyon hills

The American Dream in 14 Days

Reisarrangement: GLT4

Route: Denver naar San Francisco inclusief Grand Canyon, Las Vegas, Hollywood

Duur: 14 dagen

Een ideale reis van 14 dagen voor de reiziger die zowel het wilde westen als de westkust wil ervaren. U ziet onder andere Rocky Mountains National Park, het Navajo Indian Reservation, Grand Canyon National Park, Las Vegas en Hollywood. Daarnaast maakt u de schitterende reis langs de kust van Los Angeles naar San Francisco langs de stranden van Big Sur en Monterey. Omdat het een "one-way" reis betreft van Denver naar San Francisco, heeft u veel tijd om leuke excursies en dagtours te maken.

Route Offerte Lees meer

Indianentent

Indian Country and Westcoast

Reisarrangement: GLT5

Route: Denver naar Los Angeles inclusief indianenreservaten en de Grand Canyon

Duur: 14 dagen

Bent u geïnteresseerd in de indiaanse cultuur van de Apache, Navajo en Hopi? Dan is dit de reis voor u. In 14 dagen ziet u verschillende natuurgebieden en indianenreservaten in de staten Colorado, Arizona en Utah. Natuurlijk ziet u ook de Grand Canyon en in totaal 6 van de mooiste National Parks in zuidwest Amerika. Omdat u uw auto in Denver ophaalt en inlevert in Los Angeles, bespaart u vele kilometers ten opzichte van een rondreis San Francisco-San Francisco of LA-LA.

Route OfferteLees meer

Bridges Golden Gate SF

I'm on my way to San Francisco

Reisarrangement: GLT44

Route: San Francisco naar San Francisco inclusief de Grand Canyon

Duur: 22 dagen

Voor mensen die de stad San Francisco enorm waarderen en een grote rondreis willen maken door het zuidwesten is deze reis een echte aanrader. U verblijft ook in de omgeving van Lake Tahoe, het mooiste meer in Amerika en u ziet minimaal 6 van de 10 mooiste natuurgebieden in het zuidwesten. Een leuke excursie is het fietsen over de Golden Gate Bridge.

Route OfferteLees meer

bigstock_Yellowstone_1632734_small

Cowboys en Indianen, Rocky Mountains en Yellowstone NP

Reisarrangement: GLT50

Route: Denver-Denver inclusief Yellowstone

Duur: 22 dagen

Dit is de ultieme rondreis door het Wilde Westen, Rocky Mountains en Indian Country. Naast het echte Wilde Westen en verschillende indianenreservaten ziet u o.a. Rocky Mountains National Park en het schitterende Yellowstone National Park.

Route Offerte Lees meer

Route 66

Get Your Kicks on Route 66, 21-daagse reis

Reisarrangement: GLT47

Route: Chicago naar Hollywood

Duur: 21 dagen

Volg de meest beroemde route in Amerika: Route 66 van Chicago naar Hollywood en leer het echte Amerika kennen! Deze bijzonder leuke reis kan zowel als autoreis als camperreis worden georganiseerd. Get your kicks on Route 66!

Route Offerte Lees meer

Juan de Fuca

The Ultimate Westcoast Experience - Seattle to LA, 22-daagse reis

Reisarrangement: GLT37

Route: Seattle naar Los Angeles

Duur: 22 dagen

De combinatie van de Amerikaanse en Canadese westkust (inclusief Vancouver Island), maakt deze reis al jaren een favoriet. Denk aan prachtige natuur, beren, walvissen, verscholen baaien, witte stranden en prachtige steden en maak de reis van uw leven!

Route Offerte Lees meer

Alaska, Leen en Ellien

Alaska, Leen en Ellien

Amerika, Alaska

Leen en Ellien, regelmatige klanten van GreatLakes-Travel hebben een geweldig avontuur beleefd in Alaska!

Een tip vooraf, ga er even voor zitten. Het zijn 31 pagina's reisverslag met zeer veel foto's.

Complimenten voor het verhaal!.

 

Beste medewerkers van Great Lakes, Het is alweer 3 weken geleden dat we zijn teruggekomen uit Alaska. Onze eerste kennismaking met Alaska was verpletterend. Jaren

...

Lees meer

In de wolken met uw vakantie, vraag uw droomreis aan!

Wij zijn pas tevreden als u het fantastisch heeft gehad

Droomreis samenstellen
green_icon Wij staan voor u klaar
Bel ons 040 - 261 87 81
green_icon Heeft u vragen?
Stuur ons een bericht
green_icon Maak kennis met
onze reisspecialisten
green_icon Bezoek onze
informatiedagen

GreatLakes-Travel is aangesloten bij:

partners partners partners
partners