Rondreis West Canada

Kies voor een rondreis West Canada en geniet van ongerepte natuur, afwisselende landschappen en een enorme diversiteit aan wilde dieren. Voor jong en oud is in deze regio van alles te beleven en GreatLakes-Travel heeft daar dan ook verschillende voorbeeld reizen voor samengesteld. Ook hier staat het u vrij om de reis aan te passen naar u wensen, zodat uw droomvakantie binnenkort kan beginnen.

Belevenissen tijdens uw West Canada reizen

Een reis naar het land waar hoge bergen, enorme gletsjers en talloze fjorden het ruige landschap beheersen. In West Canada vindt u in de bijna onbewoonde wildernisgebieden zwarte en bruine grizzlyberen én de mysterieuze witte Spirit Bear.De wateren van Johnstone Strait zitten vol orka’s en andere prachtige zeedieren en een tocht door de Inside Passage wordt gezien als één van de mooiste ervaringen die u kunt beleven. Er zijn talloze excursies mogelijk, waardoor u dit deel van Canada nog beter leert kennen. U ziet het allemaal wanneer u ervoor kiest door West Canada te reizen.

In het overzicht hieronder vindt u een voorbeeld van elke rondreis West Canada met auto die GreatLakes-Travel aanbiedt.

U kunt ook ons uitgebreide aanbod West Canada reizen in de online brochure bekijken.

Rondreis West Canada

Orca's, Grizzlies and Whales

Reisarrangement: GLT1:

Vancouver-Vancouver inclusief de Inside Passage en Knight Inlet Lodge

Duur: 3 weken

Zeer uitgebreide en mooie rondreis door West Canada, inclusief de prachtige Inside Passage Midsummer Day Cruise en een bezoek aan de fantastische Knight Inlet Lodge, al jaren de meest gewaardeerde bestemming.

Route Offerte Lees meer

West Canada Reizen

Canadian Dreamtime

Reisarrangement: GLT54:

Route: Calgary-Vancouver exclusief de Inside Passage

Duur: 3 wekenNicole, onze Canada reisspecialiste, heeft speciaal voor u deze mooie reis aan ons programma toegevoegd. Dit reisarragement is ideaal voor reizigers die rustig "one-way" willen reizen van Calgary naar Vancouver. Daarnaast komt u via deze route inde vijf mooiste Nationale Parken van West-Canada.

Route Offerte Lees meer

rondreis west canada auto

Highlights of Canada

Reisarrangement: GLT16

Route: Vancouver-Vancouver exclusief de Inside Passage

Duur: 3 weken

Deze prachtige 21-daagse West Canada rondreis is uniek, vanwege de speciale en met zorg uitgekozen locaties. De route is bijna gelijk aan de GLT 1 rondreis. Deze reis is echter goedkoper, de Inside Passage en de exclusieve Knight Inlet Lodge zijn namelijk niet meegenomen in dit reisplan.

Route Offerte Lees meer

Emerald Lake Lodge

Rust, ruimte en avontuur

Reisarrangement: GLT19:

Route: Calgary-Vancouver inclusief Inside Passage en Knight Inlet Lodge

Duur: 3 weken

Deze rondreis West Canada kenmerkt zich door een zeer rustig reisschema, de directe afstand met auto is slechts 2.300 km. U verblijft onder andere in de Emerald Lake Lodge, zie het fotootje hiernaast. De prachtige Inside Passage Cruise en een exclusief verblijf op de Knight Inlet Lodge zijn in deze reis inclusief.

Route Offerte Lees meer

Jasper is beautiful

Meet the locals B&B tour

Reisarrangement: GLT24

Route: Calgary-Vancouver

Duur: 3 wekenGreatLakes-Travel boekt u in leuke Bed and Breakfasts. Tijdens deze reis heeft u veel contact met de lokale Canadese bevolking!In Amerika en Canada is er een bekend gezegde: "Go with the locals", vrij vertaald: "lokale mensen kennen de écht mooie speciale plaatsen, leuke B&B's en unieke routes". Omdat we in de afgelopen 6 jaar zeer goede contacten hebben opgebouwd met verschillende Nederlandstalige eigenaren van B&B's, hebben we deze zeer persoonlijke, meer kleinschalige reis op onze website geplaatst.

Route Offerte Lees meer

Coyote howling

Best of the Northwest USA and Western Canada, incl. Yellowstone, 22-daagse reis

Reisarrangement: GLT48

Route: Denver naar Seattle, inclusief Yellowstone en West-Canada

Duur: 22 dagen

Zonder enige twijfel de mooiste combinatiereis Amerika en Canada! Dit is werkelijk een geweldige reis, aanbevolen door de reisspecialisten van Greatlakes-Travel!

Route Offerte Lees meer

Hubbard gletsjer

Gecombineerde auto-cruise reis in Alaska

Reisarrangement: GLT49

 

De reis begint in Vancouveraan de Westkust van Canada en gaat dan via Juneau(de hoofdstad van Alaska) naar Anchorage. Tijdens uw reis bezoekt u enkele natuurparken in zowel Alaska als Canada.

Lees meer

Canada en Alaska per trein inclusief Alaska Cruise

Reisarrangement: GLT78

Dit is een rustige reis, waarbij u per trein door West-Canada rondtrekt. In combinatie met een schitterende Alaska cruise langs de westkust van Canada en Alaska is dit een spectaculaire reis.

Lees meer

Vakantie Canada

De mooiste Canada excursies.

Lees meer
West Canada, Stefan Roescher

West Canada, Stefan Roescher

Canada

Langs deze weg wil ik u en ook al uw collega’s ontzettend bedanken!

Via Great Lakes hebben we de reis van ons leven gehad. Ten eerste is/was de communicatie met Great Lakes meer dan uitstekend. Altijd zijn we vlot, vriendelijk en vakkundig geholpen. Ik heb altijd het idee gehad dat ik als klant centraal sta, dat is lang geen vanzelfsprekendheid meer tegenwoordig. Ook hoe de reis naar onze wens

...

Lees meer

In de wolken met uw vakantie, vraag uw droomreis aan!

Wij zijn pas tevreden als u het fantastisch heeft gehad

Droomreis samenstellen
green_icon Wij staan voor u klaar
Bel ons 040 - 261 87 81
green_icon Heeft u vragen?
Stuur ons een bericht
green_icon Maak kennis met
onze reisspecialisten
green_icon Bezoek onze
informatiedagen

GreatLakes-Travel is aangesloten bij:

partners partners partners
partners