Helicoptervlucht in de RockyMountains(c) Greatlakes-Travel BV

Er zijn verschillende mogelijkheden tot het maken van zeer mooie helicoptervluchten over de Canadese Rocky Mountains. Wij werken in Canada uitsluitend met Icefield Helicopter Tours omdat we de eigenaar Ralph Sliger persoonlijk kennen. Daarnaast hebben verschillende medewerkers van Greatlakes-Travel verschillende helicoptervluchten zelf gemaakt, we spreken dus uit ervaring als we deze excursie aanbevelen. Onze klanten zijn, zeker na het maken van de Ultimate Tour, zeer enthousiast. Tip: boek altijd ook een stop van een uur tijdens de vlucht, met een luxe picknick in de wildernis...het is een zeer speciaal gevoel om met een helicopter in de wildernis te landen, uw piloot zet daarna een tafel en stoeltjes voor u en uw reisgezelschap klaar en vervolgens geniet u van een heerlijke picknick naast een woest stromende rivier.


Heli-picknick in de wildernis (c) Greatlakes-Travel BV 2007

Deze tour is uitstekend in te passen in uw reisschema omdat de lokatie vanwaar u vertrekt op slechts ongeveer 110 km van Lake Louise is gelegen, op een
afslag van de beroemde Icefields Parkway (Cline Cliver). GreatLakes-Travel zorgt ervoor dat uw reisschema goed op het maken van de helicoptervlucht wordt afgestemd.

Er is geen betere manier om te genieten van de prachtige panorama’s van de Icefields Parkway, de kristalheldere smaragdgroene en blauwe gletschermeren en (als u de meest uitgebreide tour boekt)  de schitterende Columbia Icefields. Wij hebben een promotie-video van deze schitterende tours voor u beschikbaar, als u hier prijs op stelt.


De volgende tours zijn via GreatLakes-Travel BV te boeken:

Coral Creek Wilderness Sightseeing Tour


(minimum 2 passagiers, 12 minuten)

Deze vlucht geeft u de mogelijkheid om in een korte tijd de wildernis van het Whitegoat gebied te zien. U ziet daarnaast Coral Creek Canyon,
Cline River Canyon, Hoodoo’s, Mount Sentinel en Abrams Lake.

Kinderen krijgen een koptelefoon op zodat ze met de ouders kunnen praten tijdens de vlucht (c) Greatlakes-Travel

Cline Icefield Explorer helicoptertour- aanrader

(minimum 2 passagiers, 20 minuten)

Deze prachtige vlucht levert prachtige vergezichten over de Cline Pass op, waar u op een hoogte van 2900 meter overheen vliegt. Schitterende gletscherpanorama’s over de Cline. Lion en Lioness gletchers, en een 30 meter hoge waterval stromend uit een smaragdgroen bergmeer maken deze tour al jarenlang tot een topper.


Bergmeer (c) Greatlakes-Travel BV

Tip: boek een korte stop van een uur waarbij uw helicopter midden in de Rocky Mountains landt en u een korte wandeling gaat maken met uw piloot langs indrukwekkende bergkammen of soms een idyllische waterval. Het is ook mogelijk om een 5-gangen luxe picknick te nuttigen tijdens deze stop waarbij u op een prachtige plek een uur gaat picknicken hoog in de bergen.


De Columbia Icefield Ultimate Tour

-
aanbevolen door GreatLakes-Travel BV- “de meest spectaculaire helicoptervlucht in de Rockies die maar mogelijk is (minimum 2 passagiers, maar liefst 55 minuten!!)


Columbia Icefield Ultimate Tour (c) Greatlakes-Travel BV 2007

Verschillende medewerkers en klanten van GreatLakes-Travel BV hebben deze tour zelf gemaakt en kunnen u uit eigen ervaring vertellen waarom deze tocht uitzonderlijk mooi genoemd mag worden. GreatLakes-Travel BV beveelt deze tour uit eigen ervaring aan.
Deze ultieme tocht over de Rocky Mountains voert u naar de kroonjuwelen van Jasper National Park, het Columbia Icefield en de Snow Dome. Op weg naar het Lyle Icefield zal de vlucht via het Wilson Icefield verdergaan om u een onvergetelijke ervaring te bezorgen.Zie de foto’s uit de GreatLakes-Travel collectie voor een tip van de sluier.

Tip: boek een korte stop van een uur waarbij uw helicopter midden in de Rocky Mountains landt en u een korte wandeling gaat maken met uw piloot langs indrukwekkende bergkammen of soms een idyllische waterval. Het is ook mogelijk om een 5-gangen picknick te nuttigen tijdens deze stop waarbij u op een prachtige plek een uur gaat picknicken hoog in de bergen.


Ralph Sliger (eigenaar van Icefield Helicopter Tours) met Frans van Greatlakes-Travel BV (c) Greatlakes-Travel BV 2007

Romantiek in de Rockies:



Deze speciale romantische tours worden in onderling overleg samengesteld. Verras uw partner! en boek een 20 minuten durende helicoptertour over de Rockies inclusief een romantische 1 uur durende picknick en inclusief een fles champagne. Een speciaal aandenken en twee prachtige groot formaat foto’s zijn inclusief.

Heli-hiking en Heli-Fishing Tours



Deze tours worden in onderling overleg met u afgestemd.

Noord Oost USA en Canada, Ger en familie

Noord Oost USA en Canada, Ger en familie

Canada, Amerika

Hierbij bericht dat de reis die we via uw reisbureau voor deze augustus hebben geboekt er helaas al weer op zit. We kunnen met onze familie terugkijken op een geslaagde en intensieve vakantie. We hebben een ronde gereden van Montreal naar de oostkust van Canada, vervolgens langs de kust van de USAnaar New York, Niagara en terug naar Montreal om kort te gaan. (zo'n 4000 km) Het smaakt zeker naar meer,

...

Lees meer

In de wolken met uw vakantie, vraag uw droomreis aan!

Wij zijn pas tevreden als u het fantastisch heeft gehad

Droomreis samenstellen
green_icon Wij staan voor u klaar
Bel ons 040 - 261 87 81
green_icon Heeft u vragen?
Stuur ons een bericht
green_icon Maak kennis met
onze reisspecialisten
green_icon Bezoek onze
informatiedagen

GreatLakes-Travel is aangesloten bij:

partners partners partners
partners