Over ons

GreatLakes-Travel

GreatLakes-Travel is een reisorganisatie, sinds 2004 volledig gespecialiseerd in Amerika en Canada reizen. Onze doelstelling is om u kennis te laten maken met Amerika (inclusief Alaska) en Canada door het organiseren van betaalbare en goed verzorgde reizen naar deze prachtige landen. Wij streven ernaar om voor u, binnen uw budget, een perfecte vakantie te organiseren. Dat dit wordt gewaardeerd blijkt uit de meer dan 260 !! positieve (aanbevelingen van onze klanten).

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) deelnemer 3085

 Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

GreatLakes-Travel (KvK nr. 17238101) is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

SGRZ logo kleur

Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk (SGRZ) deelnemer 17.248

 Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk (SGRZ)

GreatLakes-Travel (KvK nr. 17238101) is aangesloten bij SGRZ. U kunt dit controleren via www.sgrz.nl. Binnen de grenzen van de SGRZ-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen voor onze zakelijke klanten onder de garantie van SGRZ. Deze SGRZ-garantie houdt in dat de zakelijke klant ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. In het algemeen dekt SGRZ-garantieregeling pakketreisovereenkomsten, gekoppelde reisarrangementen, overeenkomsten van vervoer (met uitzondering van luchtvervoer) en overeenkomsten van verblijf die met SGRZ-deelnemers zijn afgesloten. Voor meer informatie zie sgrz.nl

Calamiteitenfonds Reizen

Greatlakes-Travel is aangesloten bij het Calamiteitenfonds Reizen .

GreatLakes-Travel (KvK nr. 17238101) is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen.
Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de in dit programma / op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds.

Deze garantie houdt in dat u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:
- (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
- de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren.”

Voorwaarden voor deze garantie kunt u terugvinden op de website van het Calamiteitenfonds.

GreatLakes-Travel

Wij zijn een reisorganisator voor levensgenieters, voor mensen die van de natuur, rust en ruimte houden en op zoek zijn naar nieuwe ervaringen en avontuur. Maar ook de wereldsteden worden niet vergeten. Wij zorgen ervoor dat uw vakantie een combinatie wordt van prachtige natuur afgewisseld met bruisende steden, dit alles afgestemd op uw reisgezelschap en uw persoonlijke voorkeuren. Ons doel is ervoor te zorgen dat u een onvergetelijke vakantie heeft, waar u nog jaren met plezier op terug zult kijken.
Uw reizen worden door een enthousiast team verzorgd:

5 redenen om te kiezen voor Greatlakes-Travel:

Zekerheid. Greatlakes-Travel is aangesloten bij het SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden) en het Calamiteitenfonds;
Meer waarde voor uw geld. Veel reizen van onze concurrenten gebruiken kwalitatief minder goede hotels op minder goede locaties, vaak richten concurrenten de reizen in op prijs ipv de optimale reisroute of kwaliteit. Voorbeelden hiervan zijn hotels op grote afstand van de Nationale Parken ipv hotels vlakbij de voornaamste attracties of hotels in slechte buurten.
De hotels van Greatlakes-Travel scoren gemiddeld het beste op vergelijkingssites zoals tripadvisor, vaak offreren concurrenten hotels die gemiddeld gezien op 20 tot 30% "matig of vreselijk" scoren op tripadvisor!! Dat houdt in dat 1 op elke 4 mensen een verblijf in dit soort hotels niet fijn vindt!!. Wij blijven sturen op de optimale route en de optimale prijs/kwaliteit, dat dit werkt bewijzen de gemiddelde waarderingen van onze hotels op tripadvisor en de vele honderden positieve reacties van onze reizigers.
Wij leveren dus gewoon de beste kwaliteit voor een zeer concurrerende prijs! Gegarandeerd, want wij werken met de beste kwaliteitsscores op Tripadvisor als onafhankelijke maatstaf. Op verzoek lichten wij dit graag toe.
Omdat we samenwerken met ATP "Advanced Travelpartner" en de software van Galileo, hebben we de beschikking over de goedkoopste vluchten. Daarnaast werken we samen met meer dan 450 bedrijven zoals de KLM, Air Canada, Best Western, Hertz, Alamo, enige honderden B&B's, lodges en hotels en 10 verschillende camperverhuurders. We boeken minimaal middenklasse hotels (dus nooit minderwaardige motels en B-locaties) om u een goede kwaliteit te garanderen.
Een beter advies en uitstekende service met de mogelijkheid tot volledig maatwerk. De medewerkers van Greatlakes-Travel hebben persoonlijk jarenlang in de Verenigde Staten en Canada gewoond en gereisd. Wij adviseren u op basis van persoonlijke ervaring, vooral ook op het gebied van belangrijke zaken zoals de optimale reisroute, eigen risico en aansprakelijkheidsverzekeringen. Meer aanbod, bij Greatlakes-Travel kunt u elke reis naar Amerika en Canada boeken die haalbaar is qua reisafstanden en logistiek. Op onze site vindt u meer dan 60 volledig uitgewerkte routes met uitgebreide beschrijvingen van uw reis.
Uitgebreide begeleiding, met onder andere gedetailleerde route-beschrijvingen bij elke auto- en camperreis.

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

Noord Oost USA en Canada, Ger en familie

Noord Oost USA en Canada, Ger en familie

Hierbij bericht dat de reis die we via uw reisbureau voor deze augustus hebben geboekt er helaas al weer op zit. We kunnen met onze familie terugkijken op een geslaagde en intensieve vakantie. We hebben een ronde gereden van Montreal naar de oostkust van Canada, vervolgens langs de kust van de USAnaar New York, Niagara en terug naar Montreal om kort te gaan. (zo'n 4000 km) Het smaakt zeker naar meer,

...

Lees meer

In de wolken met uw vakantie, vraag uw droomreis aan!

Wij zijn pas tevreden als u het fantastisch heeft gehad

Droomreis samenstellen
green_icon Wij staan voor u klaar
Bel ons 040 - 261 87 81
green_icon Heeft u vragen?
Stuur ons een bericht
green_icon Maak kennis met
onze reisspecialisten
green_icon Bezoek onze
informatiedagen

GreatLakes-Travel is aangesloten bij:

partners partners partners
partners