Over ons

GreatLakes-Travel

GreatLakes-Travel is een reisorganisatie, sinds 2004 volledig gespecialiseerd in Amerika en Canada reizen. Onze doelstelling is om u kennis te laten maken met Amerika (inclusief Alaska) en Canada door het organiseren van goed verzorgde reizen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding naar deze prachtige landen. Wij streven ernaar om voor u, binnen uw budget, een perfecte vakantie te organiseren. Wij hebben zelf uitgebreid door deze bestemmingen gereisd en kunnen u dan ook uit eigen ervaring adviseren. Dat dit wordt gewaardeerd blijkt uit de vele positieve aanbevelingen van onze klanten.

Fall shots

Onderdeel van Style in Travel

GreatLakes-Travel is onderdeel van Style in Travel, een reisorganisatie die reeds meer dan 35 jaar bestaat en aangesloten is bij ANVR en SGR. Style in Travel biedt u een ruim aanbod aan bestemmingen variërend van lekker dicht bij huis tot ver weg. Wilt u individueel of in groepsverband reizen? Bij Style in Travel vindt u het allemaal. Ontdek onze bestemmingen tijdens een autorondreis of een fly-drive. Niet alleen verschillend in route, maar ook in reisduur. Al onze reizen zijn op maat aan te passen. Kijk voor een volledig overzicht van onze reizen op: www.styleintravel.nl .

ANVR deelnemer 2022

Style Individuals B.V. (KvK nr. 34109283) waartoe GreatLakes-Travel behoort en Style Groups & Incentives B.V. (KvK nr. 66423325 ) zijn aangesloten bij de ANVR.

De ANVR hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en informatie daarover. De reizen op deze website worden aangeboden onder de ANVR-Reizigersvoorwaarden (Reis- en/of Boekingsvoorwaarden en/of Gekoppeld Reisarrangement-voorwaarden) die van toepassing zijn op alle aanbiedingen op deze website tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is.

Klik hier voor het lezen en opslaan van de ANVR-Reizigersvoorwaarden en overige belangrijke informatie. Op het boekingsformulier dient u aan te vinken dat u kennis heeft genomen van en akkoord gaat met de ANVR-Reizigersvoorwaarden (Reisvoorwaarden en/of Boekingsvoorwaarden en/of Gekoppeld Reisarrangement-voorwaarden) en overige ANVR-informatie. Bekijk de ANVR-brochure  voor meer informatie.

Voor meer informatie over de ANVR zie www.anvr.nl.

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) deelnemer 2609

 Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

GreatLakes-Travel is onderdeel van Style Individuals B.V. (KvK nr. 34109283) en zodanig aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

SGRZ logo kleur

Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk (SGRZ) deelnemer 17107

 Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk (SGRZ)

Style Individuals (KvK nr. 34109283) is aangesloten bij SGRZ. U kunt dit controleren via www.sgrz.nl. Binnen de grenzen van de SGRZ-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen voor onze zakelijke klanten onder de garantie van SGRZ. Deze SGRZ-garantie houdt in dat de zakelijke klant ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. In het algemeen dekt SGRZ-garantieregeling pakketreisovereenkomsten, gekoppelde reisarrangementen, overeenkomsten van vervoer (met uitzondering van luchtvervoer) en overeenkomsten van verblijf die met SGRZ-deelnemers zijn afgesloten. Voor meer informatie zie sgrz.nl

Calamiteitenfonds Reizen

Greatlakes-Travel is aangesloten bij het Calamiteitenfonds Reizen .

GreatLakes-Travel is als onderdeel van Style Individuals B.V. (KvK nr. 34109283) aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen.
Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de in dit programma / op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds.

Deze garantie houdt in dat u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:
- (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
- de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren.”

Voorwaarden voor deze garantie kunt u terugvinden op de website van het Calamiteitenfonds.


GreatLakes-Travel

Wij zijn een reisorganisator voor levensgenieters, voor mensen die van de natuur, rust en ruimte houden en op zoek zijn naar nieuwe ervaringen en avontuur. Maar ook de wereldsteden worden niet vergeten. Wij zorgen ervoor dat uw vakantie een combinatie wordt van prachtige natuur afgewisseld met bruisende steden, dit alles afgestemd op uw reisgezelschap en uw persoonlijke voorkeuren. Ons doel is ervoor te zorgen dat u een onvergetelijke vakantie heeft, waar u nog jaren met plezier op terug zult kijken.

5 redenen om te kiezen voor Greatlakes-Travel:

Zekerheid. Greatlakes-Travel is aangesloten bij het SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden) en het Calamiteitenfonds;
Meer waarde voor uw geld. Veel reizen van onze concurrenten gebruiken kwalitatief minder goede hotels op minder goede locaties, vaak richten concurrenten de reizen in op prijs ipv de optimale reisroute of kwaliteit. Voorbeelden hiervan zijn hotels op grote afstand van de Nationale Parken ipv hotels vlakbij de voornaamste attracties of hotels in slechte buurten.
De hotels van Greatlakes-Travel scoren gemiddeld het beste op vergelijkingssites zoals tripadvisor, vaak offreren concurrenten hotels die gemiddeld gezien op 20 tot 30% "matig of vreselijk" scoren op tripadvisor!! Dat houdt in dat 1 op elke 4 mensen een verblijf in dit soort hotels niet fijn vindt!!. Wij blijven sturen op de optimale route en de optimale prijs/kwaliteit, dat dit werkt bewijzen de gemiddelde waarderingen van onze hotels op tripadvisor en de vele honderden positieve reacties van onze reizigers.
Wij leveren dus gewoon de beste kwaliteit voor een zeer concurrerende prijs! Gegarandeerd, want wij werken met de beste kwaliteitsscores op Tripadvisor als onafhankelijke maatstaf. Op verzoek lichten wij dit graag toe.
Omdat we samenwerken met ATP "Advanced Travelpartner" en de software van Galileo, hebben we de beschikking over de goedkoopste vluchten. Daarnaast werken we samen met meer dan 450 bedrijven zoals de KLM, Air Canada, Best Western, Hertz, Alamo, enige honderden B&B's, lodges en hotels en 10 verschillende camperverhuurders. We boeken minimaal middenklasse hotels (dus nooit minderwaardige motels en B-locaties) om u een goede kwaliteit te garanderen.
Een beter advies en uitstekende service met de mogelijkheid tot volledig maatwerk. De medewerkers van Greatlakes-Travel hebben persoonlijk jarenlang in de Verenigde Staten en Canada gewoond en gereisd. Wij adviseren u op basis van persoonlijke ervaring, vooral ook op het gebied van belangrijke zaken zoals de optimale reisroute, eigen risico en aansprakelijkheidsverzekeringen. Meer aanbod, bij Greatlakes-Travel kunt u elke reis naar Amerika en Canada boeken die haalbaar is qua reisafstanden en logistiek. Op onze site vindt u meer dan 60 volledig uitgewerkte routes met uitgebreide beschrijvingen van uw reis.
Uitgebreide begeleiding, met onder andere gedetailleerde route-beschrijvingen bij elke auto- en camperreis.
West Canada, Yvonne Brandts

West Canada, Yvonne Brandts

Zoals beloofd nog een uitgebreider verslag van onze reis. Wat een geweldig land. We hebben ontzettend genoten van de natuur en de vriendelijke mensen. Doordat er overal schone toiletten zijn was het wat betreft mijn stoma ook geen enkel probleem. We hebben ontzettend veel dieren gezien. Allereerst op de Knight Inlet Lodge, waar we 4 grizzlies, diverse bald eagles, herten, nertsen en zelfs een

...

Lees meer

In de wolken met uw vakantie, vraag uw droomreis aan!

Wij zijn pas tevreden als u het fantastisch heeft gehad

Droomreis samenstellen
green_icon Wij staan voor u klaar
Bel ons 040 - 261 87 81
green_icon Heeft u vragen?
Stuur ons een bericht
green_icon Maak kennis met
onze reisspecialisten
green_icon Bezoek onze
informatiedagen

GreatLakes-Travel is aangesloten bij:

partners partners partners
partners