Over ons

GreatLakes-Travel

GreatLakes-Travel is een reisorganisatie, sinds 2004 volledig gespecialiseerd in Amerika en Canada reizen. Onze doelstelling is om u kennis te laten maken met Amerika (inclusief Alaska) en Canada door het organiseren van betaalbare en goed verzorgde reizen naar deze prachtige landen. Wij streven ernaar om voor u, binnen uw budget, een perfecte vakantie te organiseren. Dat dit wordt gewaardeerd blijkt uit de meer dan 260 !! positieve (aanbevelingen van onze klanten).

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) deelnemer 3085

 Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

GreatLakes-Travel (KvK nr. 17238101) is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

SGRZ logo kleur

Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk (SGRZ) deelnemer 17.248

 Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk (SGRZ)

GreatLakes-Travel (KvK nr. 17238101) is aangesloten bij SGRZ. U kunt dit controleren via www.sgrz.nl. Binnen de grenzen van de SGRZ-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen voor onze zakelijke klanten onder de garantie van SGRZ. Deze SGRZ-garantie houdt in dat de zakelijke klant ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. In het algemeen dekt SGRZ-garantieregeling pakketreisovereenkomsten, gekoppelde reisarrangementen, overeenkomsten van vervoer (met uitzondering van luchtvervoer) en overeenkomsten van verblijf die met SGRZ-deelnemers zijn afgesloten. Voor meer informatie zie sgrz.nl

Calamiteitenfonds Reizen

Greatlakes-Travel is aangesloten bij het Calamiteitenfonds Reizen .

GreatLakes-Travel (KvK nr. 17238101) is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen.
Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de in dit programma / op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds.

Deze garantie houdt in dat u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:
- (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
- de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren.”

Voorwaarden voor deze garantie kunt u terugvinden op de website van het Calamiteitenfonds.

GreatLakes-Travel

Wij zijn een reisorganisator voor levensgenieters, voor mensen die van de natuur, rust en ruimte houden en op zoek zijn naar nieuwe ervaringen en avontuur. Maar ook de wereldsteden worden niet vergeten. Wij zorgen ervoor dat uw vakantie een combinatie wordt van prachtige natuur afgewisseld met bruisende steden, dit alles afgestemd op uw reisgezelschap en uw persoonlijke voorkeuren. Ons doel is ervoor te zorgen dat u een onvergetelijke vakantie heeft, waar u nog jaren met plezier op terug zult kijken.
Uw reizen worden door een enthousiast team verzorgd:

Jolanda Haazen

General manager en eigenaar, Jolanda Haazen

Jolanda Haazen is General manager en eigenaar van GreatLakes-Travel.  Jolanda maakte een rondreis per camper door de Canadian Rocky Mountains en West-Canada, inclusief een kanotocht op Pyramid Lake in Jasper National Park, een schitterende helicoptervlucht over de Rocky Mountains, bezoeken aan Waterton Lakes en het prachtige Kimberley. Vancouver, Whistler en Vancouver Island mochten natuurlijk niet ontbreken. Daarnaast maakte zij een camperreis naar zuidwest Amerika met Los-Angeles, San Francisco maar ook Twin Falls, Craters of the Moon, Yellowstone, Glacier, Grand Teton, Yosemite, Bryce, Zion, Grand Canyon enz. Verder heeft ze New York, Washington, Shenandoa, Niagara, Boston en Cape Cod bezocht. Ook Yukon, Whithorse, Dawson City, Haynes Junction en de schitterende Dempster Highway, via Tombstone tot aan Article Circle heeft ze met eigen ogen mogen aanschouwen. Florida, Miami inclusief de Keys en de Everglades ontbreken niet op haar lijstje.  Jolanda vertelt u graag uit eigen ervaring over het reizen in Canada en de USA. Lees meer ..

Senior reisconsulente, mevrouw Nicole Witteveen

Na haar studie aan het Nederlands Opleidingscentrum voor Touristisch Kader werkte Nicole Witteveen sinds 1989 voor een aantal bekende Nederlandse tour operators zoals Arke, Carlson Wagonlit en ATP. Net zoals alle andere Greatlakes-Travel medewerkers heeft Nicole uitgebreide woon- en reiservaring in onder andere New England USA, waar zij een jaar woonde. Canada is haar favourite land en verder kent zij Florida, en zuidwest Amerika (o.a. San Francisco, Sequoia NP, Yosemite NP) bijzonder goed. Nicole geeft u graag een goed praktisch advies. In 2008 bezocht zij Knight Inlet Lodge en de Great Bear Lodge, waar zij u graag over vertelt. Nicole weet alles over Vancouver Island (wij denken dat Nicole op een dag op Vancouver Island wil gaan wonen). Lees meer ..

Camper-reisconsulente Nancy Verlaan

Ik heb in totaal ongeveer 8 jaar ervaring opgedaan bij bedrijven als D-reizen en Thomas Cook. In mei 2011 maakte zij per camper een studiereis door Zuidwest-Amerika. Hier bezocht zij o.a. Denver, Las Vegas, Grand Canyon, Zion N.P., Bryce Canyon, Arches, Monument Valley en Lake Powell. Met daarop als klap op de vuurpijl de helikoptervlucht boven de Grand Canyon! Eerder bezocht zij ook al een groot gedeelte van Zuidwest-USA en heeft zij ook o.a. San Francisco, Los Angeles en Sequoia N.P bezocht. Tevens is zij ook bekend met Florida, hier heeft ze al 3 keer uitgebreid vakantie gevierd. Ook Noordoost Amerika met een stukje Noordoost Canada heeft zij mogen bezoeken. Denk hierbij aan New York, Washington, Niagara Falls, Boston, Toronto en Montreal.

Nancy is verliefd geworden op het reizen per camper en deelt haar liefde voor zowel de VS als Canada graag met u.

Lees meer ..

Reisconsulent Marc Schouten

Sinds 1 augustus 2013 ben ik dienst bij GreatLakes-Travel en hou me daar vooral bezig met de reserveringen van vakanties in de USA en Canada. In het verleden werkte ik al eerder bij een USA en Canada specialist en maakte toen ca. 10 x de oversteek over de Atlantische Oceaan. Per camper, touringcar, huurauto en zelfs per houseboat reisde ik in door deze schitterende landen. Highlights voor mij waren zeer zeker steden als New York, Boston, San Francisco, Memphis, Toronto, Las Vegas en New Orleans maar ook verpletterend mooie natuur als Yosemite, Bryce, Niagara Falls en Great Smokey Mountains heeft een onuitwisbare indruk op me gemaakt. Ik vind het leuk om u als gewaardeerde client van GreatLakes-Travel te vertellen over mijn ervaringen. De variatie in landschap, de imposante steden en vooral de vaak zeer vriendelijke en gastvrije bevolking maken een bezoek aan de USA en/of Canada meer dan waard! Ik hoop u spoedig te spreken!

Lees meer ..

Nathalie2 

Reisconsulente, Nathalie van der Palen

Na mijn studie ben ik jarenlang werkzaam geweest bij een andere touroperator en hield ik mij bezig met verkoop & product managment in de camperhuur in Amerika & Canada, maar ook o.a. Australie & Nieuw-Zeeland. Ik heb heel veel kennis opgebouwd in deze jaren en ben ook diverse keren op campervakantie geweest en ook een autoreis met de mooiste hotels door het schitterende West-Amerika en West-Canada. Beide landen behoren tot mijn favoriete vakantiebestemmingen met op nr 1 West-Canada. De prachtige natuur, immens grote bergen, veel water, de schattige pika's, de coyotes en de geweldige beren uiteraard, de zalmen die stroomopwaarts hun weg proberen te zoeken om hopelijk geen beer tegen te komen maar ook zeker de bevolking. Zo enorm vriendelijk en behulpzaam. De kleine dorpjes met de leuke winkeltjes en restaurantjes, de super mooie campings in de prachtige natuur, ontwaken bij zonsopgang met de konijntjes dartelend om je heen.

Lees meer ..

Roy NY 

Medewerker Sales Support, Roy van Kraaij

Na mijn studie Toerisme Manager Verkoop Reizen, bood Greatlakes-travel mij de mogelijkheid om in een uitdagende functie klanten te ondersteunen met het organiseren van hun eigen droomreis. Met mijn werkervaring als reisleider in het buitenland en natuurlijk ook de reiservaring gevarieerd van allerlei landen in Europa tot in andere bijzondere werelddelen, kan ik nu dagelijks bezig kan zijn met mijn grootste passie: reizen en de wereld nog meer verkennen! Amerika en Canada zijn 2 landen van uitersten: Mijn wens voor de toekomst is dan ook dat ik elke staat van de USA en elke provincie van Canada leer kennen als mijn eigen huis, zodat ik u nog beter kan informeren en ervoor kan zorgen dat elke klant de reis van zijn leven krijgt.

Lees meer ..

Medewerkster Sales Support, Truike Verhees

Truike heeft meer dan 20 jaar ervaring in o.a. office management en is binnen Greatlakes-Travel verantwoordelijk voor het correct inregelen van geboekte reizen. Truike zorgt ervoor dat u tevreden terugkomt van vakantie. Sinds december 2008 ben ik werkzaam voor GreatLakes Travel als medewerkster Sales Support en stel ik o.a. de reisbescheiden samen voor zowel auto- als camperrondreizen. Vanuit mijn jarenlange ervaring op het gebied van office management gecombineerd met mijn reislustige ervaringen naar zowel Amerika als Canada richt ik mij op "de gœde puntjes op de i te zetten" voor diegenen die zijn of haar droomreis via GreatLakes-Travel wenst waar te maken! Na bezoeken te hebben gebracht aan steden als New York, Washington en Los Angeles en meerdere reizen gemaakt te hebben naar de staten Ontario en Florida quote ik graag John Steinbeck: "een reis is als een mens; geen twee zijn dezelfde"

Lees meer ..

5 redenen om te kiezen voor Greatlakes-Travel:

Zekerheid. Greatlakes-Travel is aangesloten bij het SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden) en het Calamiteitenfonds;
Meer waarde voor uw geld. Veel reizen van onze concurrenten gebruiken kwalitatief minder goede hotels op minder goede locaties, vaak richten concurrenten de reizen in op prijs ipv de optimale reisroute of kwaliteit. Voorbeelden hiervan zijn hotels op grote afstand van de Nationale Parken ipv hotels vlakbij de voornaamste attracties of hotels in slechte buurten.
De hotels van Greatlakes-Travel scoren gemiddeld het beste op vergelijkingssites zoals tripadvisor, vaak offreren concurrenten hotels die gemiddeld gezien op 20 tot 30% "matig of vreselijk" scoren op tripadvisor!! Dat houdt in dat 1 op elke 4 mensen een verblijf in dit soort hotels niet fijn vindt!!. Wij blijven sturen op de optimale route en de optimale prijs/kwaliteit, dat dit werkt bewijzen de gemiddelde waarderingen van onze hotels op tripadvisor en de vele honderden positieve reacties van onze reizigers.
Wij leveren dus gewoon de beste kwaliteit voor een zeer concurrerende prijs! Gegarandeerd, want wij werken met de beste kwaliteitsscores op Tripadvisor als onafhankelijke maatstaf. Op verzoek lichten wij dit graag toe.
Omdat we samenwerken met ATP "Advanced Travelpartner" en de software van Galileo, hebben we de beschikking over de goedkoopste vluchten. Daarnaast werken we samen met meer dan 450 bedrijven zoals de KLM, Air Canada, Best Western, Hertz, Alamo, enige honderden B&B's, lodges en hotels en 10 verschillende camperverhuurders. We boeken minimaal middenklasse hotels (dus nooit minderwaardige motels en B-locaties) om u een goede kwaliteit te garanderen.
Een beter advies en uitstekende service met de mogelijkheid tot volledig maatwerk. De medewerkers van Greatlakes-Travel hebben persoonlijk jarenlang in de Verenigde Staten en Canada gewoond en gereisd. Wij adviseren u op basis van persoonlijke ervaring, vooral ook op het gebied van belangrijke zaken zoals de optimale reisroute, eigen risico en aansprakelijkheidsverzekeringen. Meer aanbod, bij Greatlakes-Travel kunt u elke reis naar Amerika en Canada boeken die haalbaar is qua reisafstanden en logistiek. Op onze site vindt u meer dan 60 volledig uitgewerkte routes met uitgebreide beschrijvingen van uw reis.
Uitgebreide begeleiding, met onder andere gedetailleerde route-beschrijvingen bij elke auto- en camperreis.

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

Alaska, Leen en Ellien

Alaska, Leen en Ellien

Leen en Ellien, regelmatige klanten van GreatLakes-Travel hebben een geweldig avontuur beleefd in Alaska!

Een tip vooraf, ga er even voor zitten. Het zijn 31 pagina's reisverslag met zeer veel foto's.

Complimenten voor het verhaal!.

 

Beste medewerkers van Great Lakes, Het is alweer 3 weken geleden dat we zijn teruggekomen uit Alaska. Onze eerste kennismaking met Alaska was verpletterend. Jaren

...

Lees meer

In de wolken met uw vakantie, vraag uw droomreis aan!

Wij zijn pas tevreden als u het fantastisch heeft gehad

Droomreis samenstellen
green_icon Wij staan voor u klaar
Bel ons 040 - 261 87 81
green_icon Heeft u vragen?
Stuur ons een bericht
green_icon Maak kennis met
onze reisspecialisten
green_icon Bezoek onze
informatiedagen

GreatLakes-Travel is aangesloten bij:

partners partners partners
partners