Een rondreis naar Yellowstone en Rocky Mountains National Park neemt u mee naar een zeer ruig, ongerept deel van Amerika. Hier heeft u de meeste kans om de grotere wilde dieren te zien, waaronder beren, elanden en bizons. En nog niet zo heel lang geleden trokken in dit gebied nog cowboys en indianen rond. Wilt u zich ook eens een cowboy wanen? GreatLakes-Travel kan voor u een nacht op een echte ranch verzorgen. Beleef de 'American Dream' en reis af naar het wilde westen.

Belevenissen tijdens uw vakantie in Yellowstone National Park en Rocky Mountains National Park

Tijdens uw rondreis in Yellowstone National Park en Rocky Mountains National Park komt u in kleine stadjes als Cody, Buffalo en Jackson Hole, waar u het gevoel krijgt in een ware western te zijn beland. Ook kunt u tijdens uw vakantie naar Yellowstone Park een bezoek brengen aan Mount Rushmore, de wereldberoemde berg waarin vier hoofden van presidenten zijn uitgehouwen.

In het overzicht hieronder vindt u de voorbeeld rondreizen in West Amerika die GreatLakes-Travel aanbiedt.

U kunt ook ons uitgebreide aanbod reizen Amerika in de online brochure bekijken.

Cowboys en Indianen, Rocky Mountains en Yellowstone NP

Reisarrangement: GLT50

Route: Denver-Denver inclusief Yellowstone

Duur: 22 dagen

Dit is de ultieme rondreis door het Wilde Westen en Indian Country. Naast het echte wilde westen en verschillende indianenreservaten ziet u onder andere het schitterende Yellowstone National Park en Rocky Mountains National Park.

Route Offerte Lees meer

Coyote howling

Best of the Northwest USA and Western Canada, incl. Yellowstone

Reisarrangement GLT48

Route: Denver naar Seattle, inclusief Yellowstone en West-Canada

Duur: 22 dagen

Zonder enige twijfel de mooiste combinatiereis Amerika en Canada! Dit is echt een onweerstaanbaar mooie reis, aanbevolen door dereisspecialisten van GreatLakes-Travel!

Route Offerte Lees meer

Old Faithful

Wild West and Westcoast

Reisarrangement: GLT38

Route:Denver naar San Francisco inclusief Yellowstone

Duur: 3 weken

Dit is één van de mooiste Amerika rondreizen op de website. In het eerste gedeelte van de reis beleeft u het echte wilde westen in de staten Colorado, South Dakota, Montana, Wyoming en Idaho, het land van de echte cowboys en verschillende indiaanse stammen. U ziet in dit gebied ook de mooiste natuurgebieden: Rocky Mountains National Park, Yellowstone National Park en het werelderfgoed Glacier National Park. In het tweede deel van uw vakantie ziet u de schitterende Westkust van Amerika, tussen de prachtige steden Seattle en San Francisco.

Route Offerte Lees meer

YNP, mother and child

A travellers dream! Denver naar LA, topreis incl. Yellowstone en Grand Canyon

Reisarrangement: GLT45

Route: Denver naar Los Angeles incl. Yellowstone en Grand Canyon NP

Duur: 28 dagen

De twee meest indrukwekkende Nationale Parken in Amerika in één reis! U bezoektonder andere de Grand Canyon en Yellowstone National Park. Deze reis is het neusje van de zalm, ervaar het wilde westenzelf!

Route Offerte Lees meer

Noord Oost USA en Canada, Ger en familie

Noord Oost USA en Canada, Ger en familie

Canada, Amerika

Hierbij bericht dat de reis die we via uw reisbureau voor deze augustus hebben geboekt er helaas al weer op zit. We kunnen met onze familie terugkijken op een geslaagde en intensieve vakantie. We hebben een ronde gereden van Montreal naar de oostkust van Canada, vervolgens langs de kust van de USAnaar New York, Niagara en terug naar Montreal om kort te gaan. (zo'n 4000 km) Het smaakt zeker naar meer,

...

Lees meer

In de wolken met uw vakantie, vraag uw droomreis aan!

Wij zijn pas tevreden als u het fantastisch heeft gehad

Droomreis samenstellen
green_icon Wij staan voor u klaar
Bel ons 040 - 261 87 81
green_icon Heeft u vragen?
Stuur ons een bericht
green_icon Maak kennis met
onze reisspecialisten
green_icon Bezoek onze
informatiedagen

GreatLakes-Travel is aangesloten bij:

partners partners partners
partners