Rondreizen Zuid Oost Amerika

De muzikale rondreizen Zuid Oost Amerika van GreatLakes-Travel zijn een ware beleving voor iedereen die de oorsprong van Jazz, Blues, Country en Rock&Roll wil bezoeken. U doet naast New Orleans ook de stad Tupelo aan, waar Elvis Presley is geboren en dat helemaal in het teken van 'The King' staat. Wanneer u graag ergens wat langer wilt verblijven is dat natuurlijk geen enkel probleem. De reisspecialisten van GreatLakes-Travel maken uw droomreis graag op een passende manier op maat.

Belevenissen tijdens u reizen door Zuid Oost Amerika

Eén van de reizen door Zuid Oost Amerika is gecombineerd met een bezoek aan Florida. Daar kunt u onder andere in het plezierige Orlando zwemmen met dolfijnen en in het stadje Chrystal River wacht u een bijzondere ervaring, hier grazen namelijk beschermde zeekoeien de bodem van de rivier af en u kunt ze met een speciale boot bewonderen. Ook kunt u tijdens uw vakanties in Zuid Oost Amerika de Mississippi Blues Trail volgen en komt u door de Nationale Parken Everglades en Great Smoky Mountains.

In het overzicht hieronder vindt u de voorbeeld rondreizen in Zuid Oost Amerika die GreatLakes-Travel aanbiedt.

U kunt ook ons uitgebreide aanbod reizen Zuid Oost Amerika in de online brochure bekijken.

Rondreizen Zuid Oost Amerika

Mississippi Blues Trail, Memphis to New Orleans

Reisarrangement: GLT51

Route: Memphis naar New Orleans

Duur: 14 dagen

Eén van de leukste rondreizen in Zuid Oost Amerika, waarbij u "off the beaten track" op zoek gaat naar de oorsprong van Jazz, Blues en Rock'n Roll. U begint in blues-stad Memphis en komt langs Nashville waar de country-muziek begon. Vervolgens reist u via de Mississippi Blues Trail naar New Orleans, de stad van Mardi Gras en Jazz.

Route Prijzen Offerte Lees meer

Reizen door Zuid Oost Amerika

Deep South USA en Florida - Atlanta naar Miami

Reisarrangement: GLT52

Route: Atlanta naar Miami

Duur: 22 dagen

Van de twee muzikale reizen Zuid Oost Amerika is deze reis iets langer dan de GLT51. Uw reis start in Atlanta en gaat van daaruit verder naar het Great Smoky Mountains National Park, Memphis en New Orleans. Vervolgens reist u door naar Florida, waar u onder andere in Orlando met dolfijnen kan zwemmen en met een air-boat het ruige Everglades National Park doorkruist.

Route Prijzen Offerte Lees meer

Vakanties Zuid Oost Amerika

Nog niet gevonden wat u zoekt, of wilt u een reis enkel door Florida? Voor een uitgebreide selectieautorondreizen naar Florida en de Bahama's klik aub hier

Noord Oost USA en Canada, Ger en familie

Noord Oost USA en Canada, Ger en familie

Canada, Amerika

Hierbij bericht dat de reis die we via uw reisbureau voor deze augustus hebben geboekt er helaas al weer op zit. We kunnen met onze familie terugkijken op een geslaagde en intensieve vakantie. We hebben een ronde gereden van Montreal naar de oostkust van Canada, vervolgens langs de kust van de USAnaar New York, Niagara en terug naar Montreal om kort te gaan. (zo'n 4000 km) Het smaakt zeker naar meer,

...

Lees meer

In de wolken met uw vakantie, vraag uw droomreis aan!

Wij zijn pas tevreden als u het fantastisch heeft gehad

Droomreis samenstellen
green_icon Wij staan voor u klaar
Bel ons 040 - 261 87 81
green_icon Heeft u vragen?
Stuur ons een bericht
green_icon Maak kennis met
onze reisspecialisten
green_icon Bezoek onze
informatiedagen

GreatLakes-Travel is aangesloten bij:

partners partners
partners