Excursies en bezienswaardigheden Canada

Tijdens uw rondreis in Canada heeft u vele mogelijkheden tot het maken van uitstapjes, dagtochten en excursies. Vraag onze medewerkers naar alle bezienswaardigheden in Canada, die u kunt laten organiseren door GreatLakes-Travel.

Hieronder treft u toeristische informatie aan over mogelijke excursies in Canada.

Bezienswaardigheden Canada

Excursie GLT76:

"Met het watervliegtuig naar een drijvende lodge tussen de grizzlyberen"

De Knight Inlet Lodge, nabij Vancouver Island, is al jarenlang onze topper in Canada! Zie ook de aanbevelingen van eerdere reizigers van GreatLakes-Travel, voor een indruk van deze geweldige excursie.

De Knight Inlet Lodge is al in 1999 uitgeroepen tot één van de meest exotische en afgelegen bestemmingen ter wereld en staat sinds 2011 in de top 5 van beste all inclusive resorts in Canada!

Excursies Canada
©Spirit Bear Lodge

Excursie GLT75:

"Spirit Bear Lodge, op zoek naar de mysterieuze witte Spirit Bear"

Deze excursie brengt u naar het adembenemend mooie, ongerepte Great Bear Rainforest, waar de mysterieuze en unieke witte Spirit Bear huist. Het uitgestrekte gebied dompelt u onder in een wereld van rust, wildernis en gunt u een kijkje in de aloude tradities en ceremonies van indiaanse stammen. Met een gids gaat u meerdere malen op 'bearviewing tour', waarbij u zwarte- en grizzlyberen en met geluk de witte Spirit Bear kunt ontdekken.

Rondreis Canada

Excursie GLT74:

"Prachtige meerdaagse wandeltochten in Jasper met gids"

Jasper National Park is één van de mooiste bezienswaardigheden in West Canada en heeft met recht een plek gekregen op de lijst van UNESCO World Heritage. Het biedt u als Canada reiziger de beste kans op het zien van wapiti herten, elanden, zwarte beren, grizzlies, wolven, poema’s, bighorn sheep, bevers, marmotten en herten.
Canada reizen

Excursie GLT82:

"Inside Passage Cruise door de fjorden van Canada"

Deze prachtige tocht per luxe veerboot voert u door de fjorden aan de Westkust van Canada tussen de plaatsen Port Hardy en Prince Rupert over een afstand van 400 km.

Autorondreis Canada

Excursie GLT83:

"Strathcona Park Lodge, Vancouver Island"

Een verblijf van twee of drie nachten op de Strathcona Park Lodge is een aanrader voor elke familie. Hier komt u tot rust in een schitterende omgeving. Daarnaast stelt u uw eigen actitiviteitenprogramma samen, in overleg met uw persoonlijke gids.

Autorondreis Canada

Excursie GLT85:

"The Great Bear Lodge, grizzly bear watching in de echte wildernis"

The Great Bear Lodge is in 2009, door National Geographic Traveller, uitgeroepen als één van de beste avontuurlijke ervaringen ter wereld.

Beer bij Prince Rupert

Excursie GLT86:

"Grizzly Bear Watching in de Khutzeymateen bij Prince Rupert"

Khutzeymateen is het enige grizzlyberen-reservaat in Canada.

U kunt er als reiziger op een fantastische 'Bear Watching' excursie.

Orka

Excursie GLT87:

"Orka's, walvissen, dolfijnen en zeeleeuwen excursies"

De beste Whalewatching excursie op Vancouver Island in de Johnstone Strait. Deze wordt georganiseerd door Stubbs Whalewatching, vanuit het pittoresque plaatje Telegraph Cove of vanuit Campbell Hurrycane Jack.

Rodeo

Excursie GLT88:

"Cowboys en Indianen, The Greatest Show on Earth, Calgary Stampede"

Als u in het begin van juli naar Calgary in Canada kunt reizen, raden we u ten zeerste aan om de bezienswaardigheid 'de Calgary Stampede, The Greatest Outdoor Show on Earth' te bezoeken.

RockyMNP

Excursie GLT89:

"Rocky Mountain Helicoptertours"

Er zijn verschillende mogelijkheden tot het maken van zeer mooie helikoptervluchten over de Canadese Rocky Mountains. Wij werken in Canada uitsluitend met Icefield Helicopter Tours, omdat we de eigenaar Ralph Sliger persoonlijk kennen.

Zeekayakken

Excursie GLT84:

"Johnstone Strait Zeekayak tour Vancouver Island - orka kamp"

Vanuit Campbell River worden door GreatLakes-Travel meerdaagse zee-kajaktochten georganiseerd. Dit zijn geweldige excursies, waarbij u goede kansen heeft dicht in de buurt van orka’s te komen. Soms ziet u deze indrukwekkende dieren zelfs onder uw kayak doorzwemmen!

Reizen Amerika | Grizzly beer afdruk

De ontmoetingen met beren tijdens uw excursie kunnen u aangename maar ook onaangename verrassingen brengen, kijk daarom hier in onze gedragsregels voor ontmoetingen met beren.

Excursie GLT42:

Dempster Highway

In de Yukon hebben de meer avontuurlijk ingestelde reizigers ook de mogelijkheid om de meest noordelijk snelweg ter wereld te bereizen, de Dempster Highway. Hier schijnt de zon in de zomer bijna de gehele dag en is de winter zo koud dat de grond permanent bevroren is. Lees meer

Bovenstaande is slechts een kleine greep uit de excursies en bezienswaardigheden in Canada die Greatlakes-Travel voor u kan organiseren. Andere excursies die wij optioneel aan uw reis kunnen toevoegen zijn: rafting op de Athabasca rivier aan de Icefields Parkway; cruises langs de met fjorden doorsneden westkust van Canada; de mooiste treinreis ter wereld: de Rocky Mountaineer; zwemmen met zalm in de Campbell River; Wilderness Experience tours op Vancouver Island en speciale sportvisarrangementen voor de liefhebber.

Alaska en Yukon, Joop en Anja

Alaska en Yukon, Joop en Anja

Canada, Amerika, Alaska

Met een camper hebben we in de zomer van 2015 vier weken rondgetrokken in Yukon en Alaska.Het was een fantastische reis met onvergetelijke indrukken qua natuur en (wilde) dieren! Voor iedereen die van rust, ruimte en natuur houdt is deze reis een 'aanrader'!GreatLakes-Travel heeft alle onderdelen van onze reis, inclusief alle extra wensen op het gebied van excursies en overnachtingen die wij op

...

Lees meer

In de wolken met uw vakantie, vraag uw droomreis aan!

Wij zijn pas tevreden als u het fantastisch heeft gehad

Droomreis samenstellen
green_icon Wij staan voor u klaar
Bel ons 040 - 261 87 81
green_icon Heeft u vragen?
Stuur ons een bericht
green_icon Maak kennis met
onze reisspecialisten
green_icon Bezoek onze
informatiedagen

GreatLakes-Travel is aangesloten bij:

partners partners partners
partners