Camperreis Alaska

De ware avonturier boekt bij GreatLakes-Travel een camperreis naar Alaska en de Yukon. Wij bieden een aantal reizen, waarbij u door onvergetelijke natuurgebieden zult rijden en waar u in de voetsporen van vroegere goudzoekers zult treden. Omdat Alaska toch enige specifieke kennis vereist op het gebied van de keuze van uw camper, het reserveren van campgrounds en de bijbehorende verzekeringen, raden wij u aan u goed te laten informeren door onze camperspecialisten.

Belevenissen tijdens uw vakantie Alaska en de Yukon

Reis over de fascinerende Top of the World Highway in de Yukon of bestudeer grizzlyberen, onder begeleiding van een gids, in Katmai National Park. Maak een kajaktocht naar de gigantische Aialik Gletsjer of ga goud zoeken in Dawson City. Vlieg met een helikopter naar een kamp van sledehonden en maak daar een geweldige tocht mee. Maar bovenal: geniet van het unieke uitzicht onderweg. Er is een overvloed aan speciale activiteiten u allemaal kunt ondernemen in dit deel van de wereld. Een camperreis in Alaska en de Yukon is echt heel bijzonder!

In het overzicht hieronder vindt u een voorbeeld van camperreizen Alaska en de Yukon die GreatLakes-Travel aanbiedt.

U kunt ook ons aanbod Alaska en de Yukon reizen in de online brochure bekijken.

Camperreis Alaska

Camperreis Alaska

Tip 1-Camperreizen in Alaska: Lees meer
"Camperreizen in Alaska vanuit Anchorage"

Alaska is uitstekend geschikt om op reis te gaan met een camper. Greatlakes-Travel biedt daarom een volledig pakket camperreizen naar Alaska aan. Omdat Alaska toch enige specifieke kennis vereist op het gebied van de keuze van uw camper, het reserveren van campgrounds en de bijbehorende verzekeringen, raden wij u aan u goed te laten informeren door onze camperspecialisten.

Lees meer
Alaska reizen

Alaska & Yukon

Tip 2-Camperreis GLT41: Lees meer
"21-daagse camperreis Yukon en Alaska vanuit Whitehorse"

De Yukon in Noord Canada en Alaska zijn enkele van de mooiste gebieden ter wereld om per camper te bereizen. Enkele hoogtepunten in dit arrangement: Reis over de The Top of the World Highway of beleef de geschiedenis van de goudkoorts in Dawson City. Dompel u onder in de natuur en wandel door het ongerepte Denali Park. Maak prachtige foto's van orka's, walvissen en enorme gletsjers tijdens een boottocht door de beroemde Prince William Sound in Alaska.

Lees meer
Beren

Excursies

Kijk hier voor onze mooiste Alaska excursies.

Lees meer
Beren

Gedragsregels Beren

De ontmoetingen met beren kunnen u aangename maar ook onaangename verrassingen brengen. Kijk daarom hier in onze gedragsregels voor ontmoetingen met beren.

Lees meer

Noord Oost USA en Canada, Ger en familie

Noord Oost USA en Canada, Ger en familie

Canada, Amerika

Hierbij bericht dat de reis die we via uw reisbureau voor deze augustus hebben geboekt er helaas al weer op zit. We kunnen met onze familie terugkijken op een geslaagde en intensieve vakantie. We hebben een ronde gereden van Montreal naar de oostkust van Canada, vervolgens langs de kust van de USAnaar New York, Niagara en terug naar Montreal om kort te gaan. (zo'n 4000 km) Het smaakt zeker naar meer,

...

Lees meer

In de wolken met uw vakantie, vraag uw droomreis aan!

Wij zijn pas tevreden als u het fantastisch heeft gehad

Droomreis samenstellen
green_icon Wij staan voor u klaar
Bel ons 040 - 261 87 81
green_icon Heeft u vragen?
Stuur ons een bericht
green_icon Maak kennis met
onze reisspecialisten
green_icon Bezoek onze
informatiedagen

GreatLakes-Travel is aangesloten bij:

partners partners partners
partners