Florida Vakantie

Florida vakantie: het is vaak een vooroordeel dat een Florida vakantie alleen met het bezoek aan de pretparken geslaagd is.
Maar een Florida vakantie heeft veel meer te bieden dan alleen pretparken.

   

Nadat u enkele dagen in deze ontspannende sfeer heeft doorgebracht, is er vaak nog genoeg tijd om tijdens uw rondreis in Florida te genieten van het prachtige Everglades National Park, en andere touristische highlights.
Beginnend in bijvoorbeeld Orlando, kunt u langs de kust via Cape Canaveral afzakken via West Palm Beach naar het bruisende Miami. Daar geniet u een paar dagen van Coral Gables, Coconut Grove en Miami Beach, waarna u via de Keys en de 7-mile bridge naar Key West rijdt. Hier drinkt u margarita in Margaritaville, de bar waar Hemingway vaak een avond doorbracht. U bevindt zich in Key West op slechts 110 kilometer van Cuba.

Vakantie in Florida 

Heeft u genoeg van dit koude en natte kikkerland? Verwen uzelf met een leuke Florida vakantie! Florida is een ideale staat voor het maken van een rondreis of een verblijf in een van de villa's met eigen zwembad in een heerlijk klimaat.
De westkust van Florida is, in tegenstelling tot de meer touristische oostkust, iets rustiger van aard. De belangrijkste steden zijn Naples, Venice, Sarasota, St. Petersburg en Tampa. De stranden van de westkust behoren tot de mooiste ter wereld.

    

Westkust Florida

De Westkust van floridat ligt aan Golf van Mexico, de stranden zijn hier erg kind vriendelijk met een langzaam aflopende kustlijn.

Siesta Key, Sarasota (c) Visitflorida

Op 1.5 uur rijden van Tampa ligt het Everglades National Park, een Unesco World Heritage natuurpark. Dit uitgestrekte moeras met haar gevarieerde dierenleven, is uitstekend te bezichtigen vanuit een zogeheten ""airboat". Een bezoek aan de Everglades, en een alligator dierenpark, is zeer zeker de moeite waard.

  (c) visitflorida

De steden zoals St. Petersburg zijn zeer gezellig van aard, en bieden leuke culturele touristische attracties zoals het Salvador Dali museum www.salvadordalimuseum.org


Zie voor meer informatie over de regio de website:
www.visitflorida.com de officiële site voor tourisme naar Florida en
www.floridastateparks.com voor gedetailleerde informatie omtrent natuurparken
www.flausa.com voor meer touristische ideeën voor een perfecte vakantie

Of bel GreatLakes-Travel 040-2618781 voor een persoonlijk reisadvies.

Amerika-Canada, Jochum en Frouke

Amerika-Canada, Jochum en Frouke

Canada, Amerika

Dag beste mensen,

Kortgeleden teruggekeerd van onze fantastische reis naar Amerika en Canada....

Het was de eerste keer dat wij deze bestemming kozen en wat voor één !! Wat een landen zeg, om in rond te reizen....bijzonder al die landschappen en dat met onderweg alleen maar hotspots eigenlijk. Daarbij nog persoonlijke doelen aan toegevoegd zoals b.v. excursie Boeing bij Seattle of b.v. de

...

Lees meer

In de wolken met uw vakantie, vraag uw droomreis aan!

Wij zijn pas tevreden als u het fantastisch heeft gehad

Droomreis samenstellen
green_icon Wij staan voor u klaar
Bel ons 040 - 261 87 81
green_icon Heeft u vragen?
Stuur ons een bericht
green_icon Maak kennis met
onze reisspecialisten
green_icon Bezoek onze
informatiedagen

GreatLakes-Travel is aangesloten bij:

partners partners partners
partners