Beste klant 

Veel reizigers hebben moeite met het vinden van een betaalbare en goede parkeerplaats nabij Schiphol als ze een reis gaan maken. Online kan namelijk al gemakkelijk een parkeerplek worden gereserveerd tegen een gunstig tarief en bij aankomst van de parkeerplaats staat een gratis shuttle service klaar die de reizigers gratis naar het vliegveld brengt.

Mogelijke websites voor Schiphol:

  • Als ANWB-lid kunt u online profiteren van ledenvoordeel, nl. 15% korting op het parkeergedeelte P3 (Lang Parkeren) en op P6 (Valet Parking). Vanaf P3 bent u met de snelbus binnen 5 minuten op Schiphol, vanaf de balie van Valet Parking loopt u binnen 2 minuten naar de vertrekhal.
  • Een andere aanbieder is Quick Parking. Wederom ontvangt u als ANWB-lid 15% ledenvoordeel op parkeren, bent u geen ANWB lid kunt u online reserven bij Quick Parking
  • Een andere optie voor beveiligd parkeren op Schiphol is Mobypark
  • Uiteraard kunt u ook een keuze maken op Schiphol zelf: P3 (Lang Parkeren terrein), P3 (Lang Parkeren Garage) of P4 (Basic Parking) op de online website van Schiphol. P3 is gelegen langs de snelweg en is slechts een paar minuten met de bus bij de vertrekhal, P4 is prijstechnisch voordeliger en is gelegen op ca. 10 minuten met de bus bij de vertrekhal.

Mogelijke website voor andere luchthavens: https://www.holidayextras.com/de/index-v3.html

Ook voor de luchthaven in Brussel (Zaventem) is er een dergelijke website beschikbaar. www.parkingluchthavenzaventem.be

Overnachting inclusief parkeerplaats én shutteservice:

Daarnaast bieden diverse hotels in de nabijheid van het vliegveld een zogenaamd ‘Park, Sleep & Fly’ of ‘Park, Stay & Fly’ of ‘Park, Dream & Fly’ arrangement aan.

  • Ibis hotel Amsterdam Airport en Ibis Budget Amsterdam Airport: een overnachting, shuttle en veilige parkeerplek. Binnen 15 minuten bent u bij de vertrekhal vanaf deze hotels gelegen vlakbij de A4 en A9.
  • Park Inn by Radisson Amsterdam Airport Schiphol op 20 minuten rijafstand vanaf Schiphol per shuttle
  • Radisson Blu, op slechts 10 minuten rijafstand vanaf Schiphol
  • Park Plaza Amsterdam Airport, dichtbij de A9 op slechts 10 minuten rijafstand vanaf Schiphol gelegen én op 10 minuten loopafstand vanaf de tram om evt. nog een bezoekje te brengen aan het centrum van Amsterdam
  • Voor Brussel Airport bieden Park Inn by Radisson Brussels Airport en Van der Valk Hotel Brussels Airport dergelijke arrangementen aan.
West Canada, Yvonne Brandts

West Canada, Yvonne Brandts

Zoals beloofd nog een uitgebreider verslag van onze reis. Wat een geweldig land. We hebben ontzettend genoten van de natuur en de vriendelijke mensen. Doordat er overal schone toiletten zijn was het wat betreft mijn stoma ook geen enkel probleem. We hebben ontzettend veel dieren gezien. Allereerst op de Knight Inlet Lodge, waar we 4 grizzlies, diverse bald eagles, herten, nertsen en zelfs een

...

Lees meer

In de wolken met uw vakantie, vraag uw droomreis aan!

Wij zijn pas tevreden als u het fantastisch heeft gehad

Droomreis samenstellen
green_icon Wij staan voor u klaar
Bel ons 040 - 261 87 81
green_icon Heeft u vragen?
Stuur ons een bericht
green_icon Maak kennis met
onze reisspecialisten
green_icon Bezoek onze
informatiedagen

GreatLakes-Travel is aangesloten bij:

partners partners partners
partners