Rondreis Amerika

Rondreis Amerika is een reis die wij Nederlanders en onze Belgische zuiderburen graag willen maken. Een rondreis door Amerika is de laatste jaren veel gemakkelijker geworden. We zien dat veel reizigers graag individueel op reis gaan en zelf willen bepalen hoe en waar naar toe. Echter het ontbreekt de meest reizigers aan de juiste informatie.

Voor uw rondreis door Amerika heeft u vaak een wensenlijstje van bestemmingen die u graag wilt zien. Echter het combineren van alle wensen in één reis wordt vaak overschat. Het land is erg groot en de afstanden tussen bestemmingen in een rondreis Verenigde Staten zijn dan ook niet klein. Uit ervaring kunnen wij u het juiste advies geven waardoor u niet tijdens uw rondreis Amerika 3 weken lang in een auto vertoeft. Een vakantie is niet het zelfde als werken als een trucker die 8 uur of meer per dag achter zijn stuur zit.  Een vakantie bestemming kunt u niet bekijken vanuit uw autospiegels. 

Wij hebben als algemene richtlijn dat we u gemiddeld niet meer dan 200km per willen laten rijden. Natuurlijk stemmen we dit in detail met u af. Dat wil niet zeggen dat er dagen zijn dat u wat langer rijdt dan 2,5 uur, maar dan zorgen we er in goed overleg voor dat u de dag erna of er voor een rustdag heeft waarin u niet zo ver hoef te rijden tijdens u rondreis door Amerika. 

Rondreis Amerika

Voor een Amerika rondreis staat er vaak veel op het programma, maar zoals hierboven al benoemd kunnen we niet alle in één reis stoppen. We hebben onze voorbeeld reizen uit eigen ervaring dan ook ingedeeld in regio's, hierdoor blijft het overzicht voor uw rondreis Verenigde Staten ook inzichtelijk en haalbaar. Natuurlijk is het mogelijk om regio's te combineren in een langere reis. Hierbij wordt bijvoorbeeld een stedentrip New York vaak gecombineerd met een Rondreis aan de Westkust of wordt een rondreis westkust vaak gecombineerd met een standvakantie op Hawaii. Alles is mogelijk en daarbij zullen wij u zoveel mogelijk helpen en van goed advies dienen.

Aanbevolen reizen West Amerika Noordwest Amerika Oost AmerikaZuidoost Amerika

Amerika rondreis

Omdat het makkelijker is geworden om te reizen naar Amerika hebben veel Nederlanders en Belgen de laaste jaren de vrijheid genomen om alles zelf te organiseren. In het kader van de wet op de pakketreis is daar met de laaste crisis een ander licht op geworpen. Annuleringen van pakketreizen zijn beter gedekt door de reis en annulerings verzekeringen. Veel mensen die hun reisonderdeel zelf geboekt hebben, zijn met de laatse crisis hun geld kwijt omdat ze niet mochten reizen naar hun bestemming. Voor de pakketreis is daar een SRG voucher beschikbaar die onder bepaalde voorwaarden de mogelijkheid biedt om de reis volledig uit te stellen. In dat geval bent u voor uw rondreis Amerika niet uw geld kwijt.

Alaska, Leen en Ellien

Alaska, Leen en Ellien

Amerika, Alaska

Leen en Ellien, regelmatige klanten van GreatLakes-Travel hebben een geweldig avontuur beleefd in Alaska!

Een tip vooraf, ga er even voor zitten. Het zijn 31 pagina's reisverslag met zeer veel foto's.

Complimenten voor het verhaal!.

 

Beste medewerkers van Great Lakes, Het is alweer 3 weken geleden dat we zijn teruggekomen uit Alaska. Onze eerste kennismaking met Alaska was verpletterend. Jaren

...

Lees meer

In de wolken met uw vakantie, vraag uw droomreis aan!

Wij zijn pas tevreden als u het fantastisch heeft gehad

Droomreis samenstellen
green_icon Wij staan voor u klaar
Bel ons 040 - 261 87 81
green_icon Heeft u vragen?
Stuur ons een bericht
green_icon Maak kennis met
onze reisspecialisten
green_icon Bezoek onze
informatiedagen

GreatLakes-Travel is aangesloten bij:

partners partners partners
partners