Rondreis Florida en de Bahama's

Wanneer u besluit een rondreis Florida te maken, kiest u voor een vakantie naar de "Sunshine State" van Amerika. Florida biedt u paradijselijke stranden, enorm veel pretparken nabij Orlando, ongerepte natuur (Everglades National Parken de Florida Keys) én het geweldig leuke Miami! Wilt u voor uw rondreis in Florida eerst nog een paar dagen naar New York? De specialisten van GreatLakes-Travel passen uw reis graag op maat aan.

Goedkoop reizen naar Florida

De Nederlandse reiziger gaat graag met vakantie naar Florida. Het is relatief goedkoop om naar Florida te reizen en de regio heeft een heerlijk klimaat, met een buitengewoon hoog aantal zonuren. GreatLakes-Travel heeft ook een aantal fantastische reizen samengesteld waarbij u met een luxe cruise naar de Bahama's vaart, om daar als in een ware droom te genieten op parelwitte stranden.

In het overzicht hieronder vindt u de voorbeeld rondreizen in Florida en de Bahama's die GreatLakes-Travel aanbiedt.

U kunt ook ons uitgebreide aanbod reizen Amerika in de online brochure bekijken.

Boston

Boston to Miami, the Ultimate East Coast Tour (aanrader!)

Reisarrangement: GLT6:

Route: Boston (of New York) naar Miami

Duur: 21 dagen

Deze 21-daagse auto- (of camper) rondreis begint in Boston (of New York) en leidt u van noord naar zuid langs de Atlantische Oostkust naar Miami. De reis is zo ontworpen dat u optimaal kunt genieten van rust, ruimte, natuur, en cultuur.

Route Offerte Lees meer

dolfingeneriek

The best of Florida, 16-daagse rondreis

Reisarrangement: GLT9:

Route: Miami naar Miami

Duur: 16 dagen

Orlando, Miami, Key West, Everglades National Park, de oostkust én de westkust, pretparken, witte stranden,watersportenen zwemmen met dolfijnen? Deze rondreis biedt alles voor de reiziger die Florida goed wil leren kennen!

Route Offerte Lees meer

Bahama's 1

Miami, Keys, Bahama's en Caribbean Cruise

Reisarrangement: GLT12:

Route: Miami naar Miami

Duur: 10 dagen/9 nachten

Al jarenlang maken vele reizigers hun droom waar door het maken van deze reis. Dit arrangement heeft alles, de stranden vanFloridaén een cruise naar de Bahama's in de Caribbean!Denk aanparelwitte stranden, een luxe cruise, en heerlijk relaxen. Ook zeer geschikt als huwelijksreis.

Route Offerte Lees meer

Miami

Orlando Fun en Miami Beach

Reisarrangement: GLT13:

Route:Orlando naar Miami

Duur: 9 dagen/8 nachten

Beleef met uw gezin avontuurlijke momenten in de pretparken van Orlando, waaronder Disney World en Sea World. In de Discovery Cove kunt u zelfs zwemmen met dolfijnen! Daarna gaat u genieten van de warme Latin sfeer in wereldstad Miami. Dit is een ideale reis als u niet veel wilt reizen. U verblijft naar wens in ruime huizen met meerdere slaapkamers én zwembad of in leuke hotels op prettige locaties.

RouteOfferte Lees meer

Key West

Orlando, Florida's oostkust en Miami

Reisarrangement: GLT14:

Route:Orlando naar Miami

Duur: 14 dagen

Tijdens deze vakantie in Florida gaat u van Orlandovia Cocoa Beach en West Palm Beach naar Miami. Daarna verblijft u nog een aantal nachten op de Florida Keys. Tip: ga naar een willekeurig strand, vraag om een hangmat, zoek twee palmbomen met 3 meter tussenruimte, bevestig de hangmat en luister naar het kabbelen van de diepgroene zee.

Route Offerte Lees meer

Ocala

Orlando, Florida's westkust en Miami

Reisarrangement: GLT15:

Route: Orlando naar Miami Beach

Duur: 14 dagen

Deze geweldige rondreis is zo samengesteld dat u de toeristische attracties van de oostkust en de prachtige stranden aan de Golf van Mexico ziet. U gaat zwemmen met de beroemde, zeldzame zeekoeien, u bezoekt St. Petersburg en Naples aan de kust. Daarna reist u naar het Everglades National Park en vervolgens naar de Florida Keys en Miami. Ten opzichte van een rondreis aan de Oostkust (GLT14) ziet u meer natuur en iets minder stranden.

Route Offerte Lees meer

Key West2

Caribbean cruise en Florida

Reisarrangement: GLT11:

Route: Miami naar Miami

Duur: 13 dagen

Nog een cruise-reis die al jaren vele aanbevelingen van onze reizigers oplevert. U bezoekt tijdens de cruise onder andere de Bahama's en Key West.De cruise duurt iets langer dan in arrangement GLT-12, in totaal verblijft u 4 nachten aan boord.

Route Offerte Lees meer

Naples

Miami Fun en Westcoast Florida

Reisarrangement: GLT8:

Route: Miami naar Naples

Duur: 9 dagen

Miami is een geweldig leuke stad. Denk aan Miami Beach (we boeken een hotel aan het strand), shoppen in Coconut Grove en Coral Gables, dansen in opwindende clubs en een mix van Latijns-Amerikaanse en westerse invloeden. Daarna reist u door naar de prachtige stranden van Naples aan de golf van Mexico Kortom: een heerlijke korte vakantie vol zon en ontspanning.

Route Offerte Lees meer

NY SOL

City and Beach: New York en Florida

Reisarrangement: GLT10:

Route: New York naar Miami

Duur: 12 dagen

Een prachtige combinatiereis met een verblijf in bruisend New York en de zonovergoten Florida.

Route Offerte Lees meer

saxoman2

Bekijk ook onze fantastische muzikale reizen in andere delen van Zuid Oost Amerika! Klik aub hier

Alaska en Yukon, Joop en Anja

Alaska en Yukon, Joop en Anja

Canada, Amerika, Alaska

Met een camper hebben we in de zomer van 2015 vier weken rondgetrokken in Yukon en Alaska.Het was een fantastische reis met onvergetelijke indrukken qua natuur en (wilde) dieren! Voor iedereen die van rust, ruimte en natuur houdt is deze reis een 'aanrader'!GreatLakes-Travel heeft alle onderdelen van onze reis, inclusief alle extra wensen op het gebied van excursies en overnachtingen die wij op

...

Lees meer

In de wolken met uw vakantie, vraag uw droomreis aan!

Wij zijn pas tevreden als u het fantastisch heeft gehad

Droomreis samenstellen
green_icon Wij staan voor u klaar
Bel ons 040 - 261 87 81
green_icon Heeft u vragen?
Stuur ons een bericht
green_icon Maak kennis met
onze reisspecialisten
green_icon Bezoek onze
informatiedagen

GreatLakes-Travel is aangesloten bij:

partners partners partners
partners