Rondreis Zuidoost Amerika

De muzikale rondreizen Zuid Oost Amerika van GreatLakes-Travel zijn een ware beleving voor iedereen die de oorsprong van Jazz, Blues, Country en Rock&Roll wil bezoeken. U doet naast New Orleans ook de stad Tupelo aan, waar Elvis Presley is geboren en dat helemaal in het teken van 'The King' staat. Wanneer u graag ergens wat langer wilt verblijven is dat natuurlijk geen enkel probleem. De reisspecialisten van GreatLakes-Travel maken uw droomreis graag op een passende manier op maat.

Belevenissen tijdens u reizen door Zuid Oost Amerika

Eén van de reizen door Zuid Oost Amerika is gecombineerd met een bezoek aan Florida. Daar kunt u onder andere in het plezierige Orlando zwemmen met dolfijnen en in het stadje Chrystal River wacht u een bijzondere ervaring, hier grazen namelijk beschermde zeekoeien de bodem van de rivier af en u kunt ze met een speciale boot bewonderen. Ook kunt u tijdens uw vakanties in Zuid Oost Amerika de Mississippi Blues Trail volgen en komt u door de Nationale Parken Everglades en Great Smoky Mountains.

In het overzicht hieronder vindt u de voorbeeld rondreizen in Zuid Oost Amerika die GreatLakes-Travel aanbiedt.

U kunt ook ons uitgebreide aanbod reizen Zuid Oost Amerika in de online brochure bekijken.

Rondreizen Zuid Oost Amerika

Mississippi Blues Trail, Memphis to New Orleans

Reisarrangement: GLT51

Route: Memphis naar New Orleans

Duur: 14 dagen

Eén van de leukste rondreizen in Zuid Oost Amerika, waarbij u "off the beaten track" op zoek gaat naar de oorsprong van Jazz, Blues en Rock'n Roll. U begint in blues-stad Memphis en komt langs Nashville waar de country-muziek begon. Vervolgens reist u via de Mississippi Blues Trail naar New Orleans, de stad van Mardi Gras en Jazz.

Route Offerte Lees meer

Reizen door Zuid Oost Amerika

Deep South USA en Florida - Atlanta naar Miami

Reisarrangement: GLT52

Route: Atlanta naar Miami

Duur: 22 dagen

Van de twee muzikale reizen Zuid Oost Amerika is deze reis iets langer dan de GLT51. Uw reis start in Atlanta en gaat van daaruit verder naar het Great Smoky Mountains National Park, Memphis en New Orleans. Vervolgens reist u door naar Florida, waar u onder andere in Orlando met dolfijnen kan zwemmen en met een air-boat het ruige Everglades National Park doorkruist.

Route Offerte Lees meer

New Orleans 2 bourbon street

Bottems Up - New Orleans naar New York

Reisarrangement: GLT102

Route: New Orleans naar New York

Duur: 23 dagen

Van het zwoele zuiden met de muziek en Creole life style naar de de wereld stad New York krijg je tijdens deze reis te maken met uiterste van culturen. In de kleurrijke omgeving van New Orleans wordt je op een releaxed manier ondergedompeld in de dagelijkse levenswijze van de cultuur van de Deep South. De ideale manier om te ontstressen van on hedendaagse bestaan. Na een uitgebreide tour langs muzikale hoogtepunten in Memphis en Nashville zult u de rust wedervinden in de Great Smokey Mountains. Om vervolgens in de metropool Washinton DC een overweldigend Neoklassieke binnenstad terug te vinden met zeer veel history onderandere te bezichtigen in de vele musea van het Smithsonian Institute. Hier levert u uw auto of camper in en kunt u na het bezoek aan de stad per trein doorreizen naar Philidelphia en daarna naar het hartje van de wereld stad New York.

Offerte Lees meer

Vakanties Zuid Oost Amerika

Nog niet gevonden wat u zoekt, of wilt u een reis enkel door Florida? Voor een uitgebreide selectieautorondreizen naar Florida en de Bahama's klik aub hier

Amerika-Canada, Jochum en Frouke

Amerika-Canada, Jochum en Frouke

Canada, Amerika

Dag beste mensen,

Kortgeleden teruggekeerd van onze fantastische reis naar Amerika en Canada....

Het was de eerste keer dat wij deze bestemming kozen en wat voor één !! Wat een landen zeg, om in rond te reizen....bijzonder al die landschappen en dat met onderweg alleen maar hotspots eigenlijk. Daarbij nog persoonlijke doelen aan toegevoegd zoals b.v. excursie Boeing bij Seattle of b.v. de

...

Lees meer

In de wolken met uw vakantie, vraag uw droomreis aan!

Wij zijn pas tevreden als u het fantastisch heeft gehad

Droomreis samenstellen
green_icon Wij staan voor u klaar
Bel ons 040 - 261 87 81
green_icon Heeft u vragen?
Stuur ons een bericht
green_icon Maak kennis met
onze reisspecialisten
green_icon Bezoek onze
informatiedagen

GreatLakes-Travel is aangesloten bij:

partners partners partners
partners