Camperovernachting aan het strand van Homer, Alaska (c) Greatlakes-Travel 2008

Alaska is uitstekend geschikt om op reis te gaan met een camper. Greatlakes-Travel biedt daarom een volledig pakket camperreizen naar Alaska aan. Omdat Alaska toch enige specifieke kennis vereist op het gebied van de keuze van uw camper, het reserveren van campgrounds en de bijbehorende verzekeringen, raden wij u aan u goed te laten informeren door onze camperspecialisten. U kunt een offerte aanvragen door te klikken op de onderstaande link. Elke reis kan geheel aan uw wensen worden aangepast.

Klik hier voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte

Camperreizen in Alaska biedt de reiziger een aantal interessante voordelen. Ten eerste is campertravel verreweg de goedkoopste manier om in Alaska, een uitermate moderne en veilige staat, comfortabel te reizen. Ten tweede zijn de temperaturen in juni, juli en augustus in de omgeving van Anchorage, de grootste stad van Alaska, zeer aangenaam, de gemiddelde middagtemperatuur ligt rond de 19 graden Celcius en 's-nachts wordt het in deze maanden zelden kouder dan 10 graden.
Nadat u Anchorage enige dagen heeft verkend (we raden twee dagen aan i.v.m. de reistijd naar Alaska van ongeveer 15 uur) haalt u op de derde dag van uw verblijf uw camper op. We zorgen ervoor dat u wordt opgehaald door de camperverhuurder bij uw hotel. Vervolgens wordt u naar de locatie vervoerd waar u uw camper ophaalt. Daar krijgt u een uitgebreide toelichting op het gebruik van uw camper en enige uren later bent u al op weg.
Reizen per camper vereist in Alaska iets meer voorbereiding in vergelijking met het reizen met een camper in Canada en Amerika. Ten eerste is Alaska  35 maal zo groot als Nederland, slechts 650000 mensen wonen hier op een oppervlakte van 35 maal de oppervlakte van Nederland!. Omdat Alaska zo uitgestrekt is, adviseren wij dat u uw reis gedegen voorbereidt. De specialisten van Greatlakes-Travel geven u graag een goed advies uit persoonlijk ervaring. Daarnaast zijn er in Alaska relatief wat minder campgrounds (er zijn er voldoende, echter minder dan in de overige staten van Amerika bijvoorbeeld). In tegenstelling tot ons advies in de rest van Amerika en Canada, is ons advies in Alaska dat u Greatlakes-Travel een aantal campgrounds voor aanvang van uw reis laat reserveren. Zo bent u er zeker van dat u zeer mooie overnachtingsplaatsen heeft gereserveerd. Het vooraf reserveren van campgrounds is echter slechts een advies, het is niet 100% noodzakelijk.
Ook is het in Alaska bijzonder belangrijk de huurvoorwaarden van uw camper goed te kennen, omdat er vele plaatsen in Alaska zijn waar u met uw camper niet mag rijden. Daarnaast zijn de verhuurvoorwaarden van de  verschillende aanbieders van campers in Anchorage (Canadream, Fraserway en CruiseAmerica) in aanzienlijke mate verschillend. Laat u dus aub goed voorlichten door de medewerkers van Greatlakes-Travel, wij u graag een goed advies. Alaska is een gewéldig land om te gaan reizen per camper, zoals gezegd is een goede voorbereiding echter relatief iets belangrijker t.o.v. reizen in de rest van Amerika of Canada.


Foto: camper in het vroege ochtendlicht, nabij Anchorage, Alaska (C) Greatlakes-Travel

West Canada, Stefan Roescher

West Canada, Stefan Roescher

Canada

Langs deze weg wil ik u en ook al uw collega’s ontzettend bedanken!

Via Great Lakes hebben we de reis van ons leven gehad. Ten eerste is/was de communicatie met Great Lakes meer dan uitstekend. Altijd zijn we vlot, vriendelijk en vakkundig geholpen. Ik heb altijd het idee gehad dat ik als klant centraal sta, dat is lang geen vanzelfsprekendheid meer tegenwoordig. Ook hoe de reis naar onze wens

...

Lees meer

In de wolken met uw vakantie, vraag uw droomreis aan!

Wij zijn pas tevreden als u het fantastisch heeft gehad

Droomreis samenstellen
green_icon Wij staan voor u klaar
Bel ons 040 - 261 87 81
green_icon Heeft u vragen?
Stuur ons een bericht
green_icon Maak kennis met
onze reisspecialisten
green_icon Bezoek onze
informatiedagen

GreatLakes-Travel is aangesloten bij:

partners partners partners
partners