Vakantie Alaska

Wanneer u kiest voor een vakantie Alaska kunt u per auto, camper, trein of zelfs met een cruise reizen. Alaska betekent naar onze mening de overtreffende trap qua schoonheid, rust, ruimte en avontuur. Niet voor niets is de bijnaam van dit gebied 'The Final Frontier'. Met een vakantie Alaska stapt u in een andere wereld.

Belevenissen tijdens uw Alaska vakantie

Alaska is in alle opzichten groots. Tijdens uw vakantie zult u talloze ijsvlaktes, enorme gletsjers en de hoogste berg ter wereld, Mount McKinley, zien. Ook kunt u in Katmai National Park de grootste grizzlybeer in zijn soort van heel dichtbij benaderen. Hier en op Admiralty Island leven de meeste grizzlyberen op aarde. Er zijn talloze excursies mogelijk, zoals cruises naar adembenemende afbrokkelende gletsjers en boottochten in Prince William Sound, waardoor u het gebied nog beter leert kennen. Een vakantie naar Alaska is uniek én onvergetelijk.

Hieronder vindt u een overzicht van de voorbeeld reizen Alaska die GreatLakes-Travel aanbiedt.

U kunt ook ons uitgebreide aanbod van Alaska reizen in de online brochure bekijken.

Vakantie Alaska

Reisarrangement: GLT77: "Natural Beauty! 20-daagse autorondreis Alaska, incl. Denali, Kenai Fjords en Katmai"

Duur: 20 dagen

Route: Anchorage - Anchorage

Tijdens deze bijzondere rondreis ziet u de vele highlights van zuid-centraal Alaska. U bezoekt een aantal Nationale Parken, zoals het Denali National Park en Katmai National Park, waar u bij Hallo Bay de grootste soort grizzlybeer ter wereld kunt observeren. Ook komt u in leuke plaatsen, zoals het goudzoekersstadje Fairbanks en kunt u kiezen voor avontuurlijke en prachtige excursies.

Lees meer

Alaska Vakantie

Reisarrangement: GLT79: "Breathtaking Alaska! 21-daagse auto- en treinrondreis, incl. Glacier Bay en Juneau"

Duur: 3 weken

Route: Anchorage - Juneau

Deze uitgebreide en rustige rondreis biedt u de kans om zowel het centrale zuiden als het zuidoostelijke deel van Alaska goed te leren kennen. Een deel van de route reis u per trein, zodat u op uw gemak het schitterende landschap kunt bewonderen. U verblijft onder andere in Juneau, de hoofdstad van Alaska en in het schitterende Glacier Bay National Park, waar u een boottocht naar de ongerepte Northwestern Fjord maakt. Onderweg bezoekt u verschillende Nationale Parken en kunt u kiezen voor meerdere excursies.

Lees meer

Vakantie naar Alaska

Reisarrangement: GLT-59: "The Ultimate Alaska & Yukon experience"

Duur: 20 dagen

Route: Anchorage - Anchorage

De Ultimate Alaska & Yukon Experience is een prachtige autorondreis door Alaska en de Yukon van 20 nachten, inclusief een excursie naar de beren van Katmai.

Lees meer

Reizen Alaska | Cruises Alaska

Reisarrangement: GLT-49: "Gecombineerde auto-cruise reis, van Vancouver naar Anchorage"

Duur: 20 dagen

Route: Vancouver - Anchorage

Deze reis vangt aan in Vancouver aan de westkust van Canada en gaat vervolgens via Juneau (de hoofdstad van Alaska) naar Anchorage. Hierbij inbegrepen zijn een bezoek aan enkele prachtige en indrukwekkende natuurparken in Alaska en Canada.

Lees meer

Reizen Amerika | Treinreis Alaska

Reisarrangement: GLT-78: "Canada en Alaska per trein inclusief Alaska Cruise"

Dit is een rustige reis per trein door west-Canada, in combinatie met een schitterende Alaska cruise langs de westkust van Canada en Alaska.

Duur: 19 dagen

Route: Calgary - Anchorage

Lees meer

Reizen Amerika | Vliegen Alaska
Hier vindt u de mooiste en meest avontuurlijke Alaska excursies

Lees meer

Reizen Amerika | Grizzly beer afdruk

De ontmoetingen met beren kunnen u aangename maar ook onaangename verrassingen brengen, kijk daarom hier in onze gedragsregels voor ontmoetingen met beren.

Lees meer

Onze Alaska reizen laten u kennis maken met de overweldigende natuur van Alaska!
Alaska en Yukon, Joop en Anja

Alaska en Yukon, Joop en Anja

Canada, Amerika, Alaska

Met een camper hebben we in de zomer van 2015 vier weken rondgetrokken in Yukon en Alaska.Het was een fantastische reis met onvergetelijke indrukken qua natuur en (wilde) dieren! Voor iedereen die van rust, ruimte en natuur houdt is deze reis een 'aanrader'!GreatLakes-Travel heeft alle onderdelen van onze reis, inclusief alle extra wensen op het gebied van excursies en overnachtingen die wij op

...

Lees meer

In de wolken met uw vakantie, vraag uw droomreis aan!

Wij zijn pas tevreden als u het fantastisch heeft gehad

Droomreis samenstellen
green_icon Wij staan voor u klaar
Bel ons 040 - 261 87 81
green_icon Heeft u vragen?
Stuur ons een bericht
green_icon Maak kennis met
onze reisspecialisten
green_icon Bezoek onze
informatiedagen

GreatLakes-Travel is aangesloten bij:

partners partners partners
partners