GB1

Excursie: GLT90:

"Glacier Bay National Park- Dagtour per boot" (aanrader!)

Glacier Bay National Park in Alaska is moeilijk te beschrijven, dit gebied is een “wonderland”, te mooi om in woorden vast te leggen en van dezelfde schoonheid (of zelfs mooier) als de Grand Canyon in Arizona of Yellowstone National Park. Glacier Bay is een “MUST SEE”, één van de topbestemmingen ter wereld, reizigers uit de gehele wereld maken de lange reis naar Glacier Bay om dit ongerepte natuurwonder minimaal éénmaal in hun leven te kunnen zien.

Lees meer

denali np2

Excursie GLT91:

"Denali National Park- tochten door de ongerepte wildernis"

Denali National Park, gelegen op ruwweg 300 km ten noorden van Anchorage, is zoals de Amerikanen zeggen “off the chart”, vrij vertaald in het Nederlands “hier zijn geen woorden meer voor”. Waar ter wereld vindt u nog échte ongerepte natuur?.....Juist, in Alaska dus en zéker in Denali National Park

Lees meer
bear Katmai

Excursie: GLT92:

"Grizzlies bestuderen in Katmai National Park" (topper!)

Zie de grootste grizzlies ter wereld van dichtbij. Klik op de foto voor de mooiste excursie op deze website!

Deze site met online webcam bevelen we van harte aan: Explore

Lees meer

Kenai

Excursie: GLT93:

"Dagvullende rondvaart Kenai Fjords National Park vanuit Seward"

Dit is een 9 uur dagvullende top-excursie door het schitterende Kenai Fjords National Park op het Kenai schiereiland, ten zuiden van Anchorage.

Lees meer

top3

Excursie: GLT94:

"Top of the World Highway in de Yukon"

De attractie van deze weg is moeilijk te beschrijven, zie de foto’s voor een indruk van dit fascinerende landschap. Echt een aanrader. Soms ziet u enige uren geen enkel voertuig, wat een verademing na de A2 in Nederland!

Lees meer
kenai kayak

Excursie: GLT95:

"Kayaktocht naar de Aialik gletsjer vanuit Seward"

Als u van kayakken houdt in een ongerepte omgeving, dan is deze kayaktocht zeker iets voor u.

Lees meer
goud
(c) YG Photo.

Excursie: GLT96:

"Dawson City en de Klondike goudvelden"

Toen medewerkers van Greatlakes-Travel in 2008 de Yukon bezochten wisten we eigenlijk nog niet wat we konden verwachten. Yukon, “Bigger than Life” staat er op de borden in de Yukon (vrij vertaald: Yukon, onvoorstelbaar groots), en wat hiervan de betekenis is werd al snel duidelijk, de Yukon is een ongelofelijk mooi gebied.

Lees meer
Kaskawulch Gletsjer

Excursie GLT97:

"Rondvluchten over Kluane National Park"

Alaska, The Last Frontier, dit land moet u een keer zien in uw leven!. In Alaska (en de nabij gelegen gedeeltes van Canada) vindt u bijvoorbeeld het grootste aaneengesloten natuurgebied ter wereld.

Lees meer
juneau

Excursie: GLT98:

"Helicoptervluchten vanuit Juneau met sledehonden avontuur"

Deze tocht voert u met de helicopter over de mooiste gletsjers in de nabijheid van Juneau. Onder u glijden de spectaculaire ijsformaties en bergtoppen van het Juneau Icefield (de grootste ijsvlakte buiten de Noordpool) aan u voorbij.

Lees meer
Distant view of the Brooks Range.

Excursie GLT99:

"Poolcirkel avontuur met vluchten vanuit Fairbanks, Alaska

Vanuit Fairbanks in Alaska heeft u de mogelijkheid om per auto of vliegtuig naar de poolcirkel te gaan. Greatlakes-Travel organiseert een leuke dagtocht naar de poolcirkel.

Lees meer

hikinh kluane

Excursie: GLT100:

"Wandeltochten met gids in Kluane National Park"

U bereikt Kluane NP en Wrangell St-Elias vanuit het westen vanuit McCarty en vanuit het noorden vanuit Haines Junction en Haines. Omdat we dit gebied zelf bezocht hebben zorgt Greatlakes-Travel ervoor dat u optimaal kunt genieten van excursies in dit, misschien wel hét mooiste wildernisgebied ter wereld.

Lees meer
whale

Excursie: GLT101:

"Dagvullende spectaculaire cruises door Prince William Sound"

Prince William Sound is een prachtig zeegebied, gelegen aan de kust op ongeveer 150 km ten zuidoosten van Anchorage. Het Chugach gebergte omsluit deze golf in het westen, noorden en oosten, en een aantal kleinere eilanden, zoals Montaque Island, vormen een natuurlijke barrière tussen Prince William Sound en de Golf van Alaska.

Lees meer

Excursie: GLT43

Rondvluchten over Mount McKinley en Denali National Park

Vanuit het plaatsje Talkeena (gelegen op 200 km afstand ten noorden van Anchorage) organiseert Greatlakes-Travel voor u zeer mooie rondvluchten rond Mount McKinley, de hoogste berg van Amerika. Mount McKinley ligt in Denali National Park.

Lees meer
Noord Oost USA en Canada, Ger en familie

Noord Oost USA en Canada, Ger en familie

Canada, Amerika

Hierbij bericht dat de reis die we via uw reisbureau voor deze augustus hebben geboekt er helaas al weer op zit. We kunnen met onze familie terugkijken op een geslaagde en intensieve vakantie. We hebben een ronde gereden van Montreal naar de oostkust van Canada, vervolgens langs de kust van de USAnaar New York, Niagara en terug naar Montreal om kort te gaan. (zo'n 4000 km) Het smaakt zeker naar meer,

...

Lees meer

In de wolken met uw vakantie, vraag uw droomreis aan!

Wij zijn pas tevreden als u het fantastisch heeft gehad

Droomreis samenstellen
green_icon Wij staan voor u klaar
Bel ons 040 - 261 87 81
green_icon Heeft u vragen?
Stuur ons een bericht
green_icon Maak kennis met
onze reisspecialisten
green_icon Bezoek onze
informatiedagen

GreatLakes-Travel is aangesloten bij:

partners partners partners
partners