Miami Beach is één van de meest populaire zonbestemmingen in Amerika. Het is een stad vol passie en temperament, die naast het kilometers lange strand South Beach ook een rijk scala aan bars, restaurants, theaters, winkels en uitgaansgelegenheden biedt. Langs South Beach loopt een promenade waar joggers, skaters en fietsers de hele dag door flaneren voordat ze neerstrijken bij één van de vele terrassen. Liefhebbers van de Art Deco-stijl kunnen in deze stad hun hart ophalen, deze is veelvuldig terug in te vinden in de beeldende kunst, gebouwen, kleding en allerlei andere ontwerpen die de stad versieren.

Er is in Miami Beach veel te doe, de vele musea en georganiseerde uitstapjes bieden voor ieder wat wils. U kunt bijvoorbeeld heerlijk ontspannen picknicken in het South Pointe Park, met een georganiseerde boottocht meegaan, één van de botanische tuinen of het Art deco-museum Wolfsonian bezoeken. In ieder geval hoeft u zich geen moment af te vragen of er iets te doen is in deze bijzondere en bruisende plaats.

West Canada, Yvonne Brandts

West Canada, Yvonne Brandts

Canada

Zoals beloofd nog een uitgebreider verslag van onze reis. Wat een geweldig land. We hebben ontzettend genoten van de natuur en de vriendelijke mensen. Doordat er overal schone toiletten zijn was het wat betreft mijn stoma ook geen enkel probleem. We hebben ontzettend veel dieren gezien. Allereerst op de Knight Inlet Lodge, waar we 4 grizzlies, diverse bald eagles, herten, nertsen en zelfs een

...

Lees meer

In de wolken met uw vakantie, vraag uw droomreis aan!

Wij zijn pas tevreden als u het fantastisch heeft gehad

Droomreis samenstellen
green_icon Wij staan voor u klaar
Bel ons 040 - 261 87 81
green_icon Heeft u vragen?
Stuur ons een bericht
green_icon Maak kennis met
onze reisspecialisten
green_icon Bezoek onze
informatiedagen

GreatLakes-Travel is aangesloten bij:

partners partners partners
partners