De Tamiami Trail (US41) en de I-75 verbinden Miami en Fort Lauderdale met Naples. De beste stranden van de golfkust vindt u bij Naples en Marco Island in het noordwesten. Naples is vooral bekend om zijn trendy winkels, boetiekjes, kunstgaleries, ateliers en golfbanen. Vanaf de Naples Fishing Pier heeft u een kans om dolfijnen te zien zwemmen, het is leuk om hier de vissers aan het werk te zien ! Marco Island, de meest noordelijke van de Ten Thousand Islandsketen, vormt een goede basis om de westrand van de Everglades te verkennen en is bekend vanwege de Calusa-indianenvoorwerpen.

Het ongerepte, uitgestrekte landschap van de Big Cypress Swamp en het Everglades National Park liggen binnen handbereik! Een prachtige natuurwandeling over een zgn. boardwalk is de Corkscrew Swamp Sanctuary. Met de organisatie Sweet Liberty Catamaran Sailing kunt u vlak voor zonsondergang een schitterende 1,5 uur durende vaart maken! Overige tips: Jungle Larrys Zoological Park, Conservatory Nature Center, Old Market Place en Dockside Boardwalk.Campground welke wij van harte aanbevelen: Silver Lakes Golf Club and RV Resort te Naples, tegen Marco Island; buitengewoon, enorme sites, vijvers en mooi onderhouden.

Noord Oost USA en Canada, Ger en familie

Noord Oost USA en Canada, Ger en familie

Canada, Amerika

Hierbij bericht dat de reis die we via uw reisbureau voor deze augustus hebben geboekt er helaas al weer op zit. We kunnen met onze familie terugkijken op een geslaagde en intensieve vakantie. We hebben een ronde gereden van Montreal naar de oostkust van Canada, vervolgens langs de kust van de USAnaar New York, Niagara en terug naar Montreal om kort te gaan. (zo'n 4000 km) Het smaakt zeker naar meer,

...

Lees meer

In de wolken met uw vakantie, vraag uw droomreis aan!

Wij zijn pas tevreden als u het fantastisch heeft gehad

Droomreis samenstellen
green_icon Wij staan voor u klaar
Bel ons 040 - 261 87 81
green_icon Heeft u vragen?
Stuur ons een bericht
green_icon Maak kennis met
onze reisspecialisten
green_icon Bezoek onze
informatiedagen

GreatLakes-Travel is aangesloten bij:

partners partners partners
partners