Ocala is het centrum van Florida's volbloedfokkerijen (ca. 400!) en wordt omgeven door golvende weiden omheind met kilometers lange, witte houten hekken. Het gras is rijk aan kalk, hierdoor brengen de stoerijen in Ocala vele kampioenen voort. Silver Springs is een mooi natuurpark om te bezoeken, neem hier ca. 4 uurtjes de tijd voor en geniet vooral van de tour met de zgn. 'glass bottom boat'. Ertegenover vindt u ter afkoeling voor de kinderen het Wild Waters Waterpark. Tip restaurant: Gator Joe's Beach Bar and Grill in Ocklawaha!

John Travolta heeft een prachtige woning in Anthony, een gehucht nabij Ocala, met een lokale prive luchthaven zodat hij zijn eigen Boeing 707 gemakkelijk kan parkeren. Er zijn bijna 500 van dergelijke privé vliegtuiggemeenschappen in de US! Indien u vanaf Orlando naar Ocala afreist kunt u op maandag de Flea Market in Webster bezoeken, de grootste van Florida. U vindt hier etenswaren, heerlijk vers fruit, 'antique' etc. We raden u aan vooral vroeg in de ochtend deze markt te bezoeken. Een andere mogelijke route is via Mount Dora, een van de mooiste nog bestaande Victoriaanse nederzettingen in de staat.

Noord Oost USA en Canada, Ger en familie

Noord Oost USA en Canada, Ger en familie

Canada, Amerika

Hierbij bericht dat de reis die we via uw reisbureau voor deze augustus hebben geboekt er helaas al weer op zit. We kunnen met onze familie terugkijken op een geslaagde en intensieve vakantie. We hebben een ronde gereden van Montreal naar de oostkust van Canada, vervolgens langs de kust van de USAnaar New York, Niagara en terug naar Montreal om kort te gaan. (zo'n 4000 km) Het smaakt zeker naar meer,

...

Lees meer

In de wolken met uw vakantie, vraag uw droomreis aan!

Wij zijn pas tevreden als u het fantastisch heeft gehad

Droomreis samenstellen
green_icon Wij staan voor u klaar
Bel ons 040 - 261 87 81
green_icon Heeft u vragen?
Stuur ons een bericht
green_icon Maak kennis met
onze reisspecialisten
green_icon Bezoek onze
informatiedagen

GreatLakes-Travel is aangesloten bij:

partners partners partners
partners