Boek uw Amerika campervakantie

De voorbeeldreizen die uitgebreid vermeld zijn onder de menu opties bij de autoreizen, kunnen we natuurlijk ook voor u verzorgen met een camper als ultieme familie voertuig.

Alle bijzondere hoogtepunten van Amerika zelf ervaren? Boek dan een geweldige Amerika camperreis bij GreatLakes-Travel. GreatLakes-Travel is dé reisspecialist voor Amerika en Canada en verzorgt zowel individuele auto- als campervakanties. Het belangrijke voordeel voor camperreizen door Amerika is dat u er niet gebonden bent aan hotels of B&B's voor overnachtingen, u kunt op willekeurig elke kampeerplaats overnachten. Onze GreatLakes-Travel medewerkers kunnen u er alles over vertellen.

Camperreis door Amerika: ultieme ervaring van vrijheid

Hoe u uw camperreis door Amerika ook invult, u kunt er zeker van zijn dat het een hele bijzondere ervaring zal worden. Amerika is een land met veel tegenstellingen, een bijzondere geschiedenis en een indrukwekkende cultuur. GreatLakes-Travel biedt u alle mogelijkheden om hier zo optimaal mogelijk van te genieten. Onze Amerika rondreizen worden niet voor niets hoog gewaardeerd door onze reizigers!

Speciale wensen Heeft u speciale wensen voor uw Amerika camperreis? Laat het dan zeker even weten. Wij kunnen namelijk alle mogelijke excursies voor u organiseren. Uiteraard kunt u ook altijd één van onze voorbeeld reizen van de website gebruiken om uw route verder vorm te geven. Meer weten? Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte voor uw reis aan. We hopen u binnenkort te kunnen verwelkomen voor de ultieme ervaring van vrijheid bij het reizen met een camper door Amerika!

Beleef uw rondreis door de USA per camper!

Reizen door de Verenigde Staten van Amerika, is reizen door een land met onbegrensde mogelijkheden, lange afstanden en vooral veel variatie; zee, strand, bergen, meren, woestijnen, steden en parken verspreid over het hele land. Van Disney tot het Guggenheim museum, u vindt er alles wat u wenst in een vakantiebestemming. Zo reist u bijvoorbeeld comfortabel van een grote wereldstad als San Francisco via de Golden Gate Bridge naar de wijnstreek in Napa Valley en vervolgens door naar de betoverende natuur van Yosimite National Park.

GreatLakes-Travel werkt samen met gerenommeerde verhuurmaatschappijen zoals Road Bear, Moturis, Cruise Amerika, Apollo en StarRv. Bent u minimaal 21 jaar, in het bezit van een geldig rijbewijs en een creditcard dan heeft u een zeer uitgebreide keus op praktisch elke lokatie in het land. Samen met uw reisspecialist van GreatLakes-Travel kunt u de Camper afstemmen op uw wensen, uw budget en uw reisgezelschap. Naast de kenmerken van de camper zelf ( bv. beschikbare slaapplekken en verzekeringen! ), letten we er ook op dat u op de goed hoogte bent van de eventuele bijkomende kosten, die u bij het verhuurstation nog dient te gaan voldoen. Op deze manier komt u niet meer voor verrassingen te staan en zult u onbezorgd kunnen gaan genieten "on the road ".

 

Amerika-Canada, Jochum en Frouke

Amerika-Canada, Jochum en Frouke

Canada, Amerika

Dag beste mensen,

Kortgeleden teruggekeerd van onze fantastische reis naar Amerika en Canada....

Het was de eerste keer dat wij deze bestemming kozen en wat voor één !! Wat een landen zeg, om in rond te reizen....bijzonder al die landschappen en dat met onderweg alleen maar hotspots eigenlijk. Daarbij nog persoonlijke doelen aan toegevoegd zoals b.v. excursie Boeing bij Seattle of b.v. de

...

Lees meer

In de wolken met uw vakantie, vraag uw droomreis aan!

Wij zijn pas tevreden als u het fantastisch heeft gehad

Droomreis samenstellen
green_icon Wij staan voor u klaar
Bel ons 040 - 261 87 81
green_icon Heeft u vragen?
Stuur ons een bericht
green_icon Maak kennis met
onze reisspecialisten
green_icon Bezoek onze
informatiedagen

GreatLakes-Travel is aangesloten bij:

partners partners partners
partners