GLT12: Miami, Keys, Bahama's en Caribbean Cruise

Deze leuke 11-daagse Florida reis brengt u naar het heerlijke zuiden van de "Sunshine State", met als hoogtepunt een verblijf van 2 nachten in het bruisende Miami (één van de leukste steden in Amerika). Vervolgens maakt u een cruise van drie nachten naar de Bahama's, de droomeilanden voor de kust van Florida. U bezoekt de schitterende plaatsen Coco Cay en Nassau, de hoofdstad van de Bahama's. Nadat u genoten heeft van deze heerlijke cruise haalt u uw huurauto op in Miami en vervolgt uw reis zich van Miami naar de Florida Keys. U verblijft op het sub-tropische Key Islamorada en Key West.

Miami

Dag: 1 - 0 km

U start uw reis in de stad met de heerlijk warme latijnse atmosfeer, Miami, waar u 2 nachten verblijft (nacht 1 en 2). Hier kunt u genieten van een gezellig avondje uit na een uitgebreid diner in één van de vele restaurants. De dag erna kunt u bijvoorbeeld winkelen, een pretpark bezoeken of zonnebaden. Tip: maak een dagtour naar Everglades National Park. Lees meer ..

Coco Cay

Dag: 3 - 0 km

U zet vervolgens uw reis aan boord van een cruiseschip voort richting Coco Cay, waar u eenmaal aan land, zult kunnen genieten van de geweldige stranden. In en rond het water is ook van alles te beleven. Na een heerlijke dag vertrekt de boot naar de volgende locatie (nacht 3). Coco Cay is 'het Koninklijke Caribbean eiland' van de Bahama's. Omgeven door witte zandstranden en helder, blauw zeewater. Dit eiland was voorheen bekend als Little Stirrup Cay. Het ligt nabij de Berry Eilanden van de Bahama's, op ongeveer 80 km van Nassau. Coco Cay is dé Lees meer ..

Nassau

Dag: 4 - 0 km

Bij aankomst in de hoofdstad Nassau merkt u gelijk de ontspannen sfeer op die het hele eiland omringt. U kunt kiezen voor een actieve dag in en rond het water, een prachtige wandeling of ervoor kiezen om bijvoorbeeld een kijkje te nemen in Rawson Square met zijn historische gebouwen. U blijft 1 nacht in Nassau (nacht 4). Nassau ligt op het heerlijke tropische eiland New Providence in de Bahama's. Dankzij het geweldige klimaat, het natuurschoon en het beroemde nachtleven, is Nassau, de hoofdstad van de Bahama's, een zeer populaire bestemming. Vroeger Lees meer ..

Key Islamorada

Dag: 5 - 0 km

De volgende ochtend, dag 5, meert de boot weer aan in Miami en u vervolgt uw reis per huurauto naar Key Islamorada. Naast sportvissen kunt u op Key Islamorada ook zwemmen met dolfijnen. Andere opties zijn: duiken, zeilen, of lekker relaxen in een hangmat aan het strand. Na 2 nachten (nacht 5 en 6) vervolgt u uw reis. Key Islamorada bestaat uit 7 eilanden, gelegen op 85 km ten zuiden van Miami. Het eiland in zijn geheel wordt ook wel het 'The Sport Fishing Capital of the World' genoemd. De vissersboten, waarop iedereen een plaats kan boeken, nemen Lees meer ..

Key West

Dag: 7 - 0 km

U komt aan bij de grandioze Florida Keys, een eilandengroep waar u vele watersporten kunt beoefenen, zoals duiken, snorkelen of een trip op een catamaran met glazen bodem. U verblijft 2 nachten (nacht 7 en 8) in de omgeving van Key West. De Florida Keys zijn met recht beroemd vanwege het nabijgelegen koraalrif, waar u volop kunt vissen, duiken en snorkelen. Key West is de meest zuidelijke plaats van Noord-Amerika, het is oorspronkelijk een toevluchtsoord voor piraten en later 'wreckers'. De hoofdstraat, Duval Street, van Key West bevelen wij van Lees meer ..

Miami

Dag: 9 - 0 km

De laatste nacht (nacht 9) verblijft u in Miami, waar u nog een dansje kunt wagen in een Latiijns-Amerikaanse bar of een wandeling maken door de wijk Coconut Grove Village. Hier kunt u ook uitgebreid winkelen en genieten in één van de vele restaurants. Deze zeer volledige vakantie zal u niet snel meer vergeten! Miami wordt ook wel de 'Magic City' genoemd en is met name bekend om het amusement van South Beach en de schitterende stranden. De Latijns-Amerikaanse en Caribische cultuur vindt u door de gehele stad terug, zowel in downtown Miami als in Lees meer ..

Inclusief: indirecte of (tegen meerprijs) directe vluchten inclusief alle luchthavenbelastingen en reserveringskosten; een categorie C middenklasse vierdeurs Hertz of Alamo personenauto inclusief schade/verlies/diefstal- en aansprakelijkheidsverzekering tot 1 miljoen dollar. Upgrades naar een grotere auto of specialty auto's zoals convertables zijn natuurlijk mogelijk tegen meerprijs; inclusief 10 nachten accomodatie in goede middenklasse hotels; inclusief vroegboekkortingen en speciale promoties, inclusief dekking van het SGR en de stichting Calamiteitenfonds Reizen.

Noord Oost USA en Canada, Ger en familie

Noord Oost USA en Canada, Ger en familie

Canada, Amerika

Hierbij bericht dat de reis die we via uw reisbureau voor deze augustus hebben geboekt er helaas al weer op zit. We kunnen met onze familie terugkijken op een geslaagde en intensieve vakantie. We hebben een ronde gereden van Montreal naar de oostkust van Canada, vervolgens langs de kust van de USAnaar New York, Niagara en terug naar Montreal om kort te gaan. (zo'n 4000 km) Het smaakt zeker naar meer,

...

Lees meer

In de wolken met uw vakantie, vraag uw droomreis aan!

Wij zijn pas tevreden als u het fantastisch heeft gehad

Droomreis samenstellen
green_icon Wij staan voor u klaar
Bel ons 040 - 261 87 81
green_icon Heeft u vragen?
Stuur ons een bericht
green_icon Maak kennis met
onze reisspecialisten
green_icon Bezoek onze
informatiedagen

GreatLakes-Travel is aangesloten bij:

partners partners partners
partners