GLT14: "Orlando, Florida's oostkust en Miami"

Deze leuke 14-daagse Florida reis begint met een vlucht naar Orlando, waar u drie nachten verblijft in een zeer goed resort nabij de voornaamste amusementsparken. Vervolgens reist u langs de oostkust van Florida via Cocoa Beach, Cape Canaveral, en West Palm Beach naar Miami. Vanuit Miami reist u door naar het prachtige Marathon Key, waar u kunt zwemmen met dolfijnen, snorkelen, luieren in een hangmat tussen twee palmen, kayakken of sportvissen onder de 7 mile bridge. U vervolgt uw reis over de Florida Keys naar uw uiteindelijke reisdoel Key West, op slechts 151 km van Cuba. Na enige dagen op de Florida Keys, vliegt u vanuit Miami retour.

Orlando

Dag: 1 - 0 km

Uw reis begint in Orlando, waar u 3 nachten zult verblijven (nacht 1, 2 en 3) in een prettig resort. De hoofdattracties van deze stad zijn de vele pretparken en musea. Maar ook de mogelijkheid om te zwemmen met dolfijnen maakt deze plaats zeer de moeite waard! Lees meer ..

Cocoa Beach

Dag: 4 - 91 km

Vandaag maakt u een mooie tocht over de I-95N naar de oostkust. U arriveert in de kustplaats Cocoa Beach, van hieruit is het mogelijk betaalbare airboat, vis- of kayaktochten te ondernemen. U verblijft er 2 nachten (nacht 4 en 5). Cocoa Beach noemt zichzelf het surfcentrum van de oostkust met als hoogtepunt de Ron Jon Surf Shop; een neonpaleis verkoopt en verhuurt surfboards en een enorme collectie t-shirts. Het nabijgelegen Cocoa, de aantrekkelijkste gemeenschap in het binnenland van de Space Coast met een fraaie historische wijk, ongeveer waar Lees meer ..

West Palm Beach

Dag: 6 - 240 km

Via de oostelijke kust rijdt u naar het zuiden waar de plaats West Palm Beach u wacht. In deze stad kunt u volop winkelen en aan de waterkant genieten terwijl u een hapje of drankje nuttigt. Er zijn ook zeer interessante musea die de moeite van het bezoeken waard zijn. U verblijft 2 nachten (nacht 5 en 6) in deze levendige stad. West Palm Beach, gelegen aan de kust op 200 km ten noorden van Miami, kent enkele leuke bezienswaardigheden, met name het Norton Museum of Art, een prachtig kunstmuseum dat in de New York Times werd uitgeroepen tot het Lees meer ..

Miami

Dag: 8 - 115 km

U vervolgt uw reis in de stad met de heerlijk warme latijnse atmosfeer, Miami, waar u 2 nachten verblijft (nacht 7 en 8). Hier kunt u genieten van een gezellig avondje uit na een uitgebreid diner in één van de vele restaurants. De dag erna kunt u bijvoorbeeld winkelen, een pretpark bezoeken of zonnebaden. Tip: maak een dagtour naar Everglades National Park of Key West. Miami wordt ook wel de 'Magic City' genoemd en is met name bekend om het amusement van South Beach en de schitterende stranden. De Latijns-Amerikaanse en Caribische cultuur vindt Lees meer ..

Marathon Key

Dag: 10 - 180 km

Marathon Key bereikt u door Florida's Turnpike S tot de US-1S Highway te volgen. U bent dan aangekomen op Marathon Key, een eiland waar u totale rust zult vinden na alle stedelijke genoegens. U kunt hier zwemmen met dolfijnen en allerlei watersportactiviteiten beoefenen. U verblijft 1 nacht (nacht 9) in deze verkwikkende plaats. Marathon Key ligt tussen Isla Enamorada en Key West, op ongeveer 2,5 uur rijden zuidelijk van Miami en 1 uur rijden van Key West. Het ongeveer 16 km lange eiland is een oase van rust op de veelal drukke Keys. Hier kunt Lees meer ..

Key West

Dag: 11 - 80 km

Na ongeveer een uur rijden komt u aan bij het grandioze Key West, waar u vele watersporten kunt beoefenen, zoals duiken, snorkelen of een trip op een catamaran met glazen bodem. U verblijft 2 nachten (nacht 10 en 11) in de omgeving van Key West. De Florida Keys zijn met recht beroemd vanwege het nabijgelegen koraalrif, waar u volop kunt vissen, duiken en snorkelen. Key West is de meest zuidelijke plaats van Noord-Amerika, het is oorspronkelijk een toevluchtsoord voor piraten en later 'wreckers'. De hoofdstraat, Duval Street, van Key West bevelen Lees meer ..

Miami

Dag: 13 - 260 km

De laatste nacht (nacht 12) verblijft u in Miami, waar u nog een dansje kunt wagen in een Latiijns-Amerikaanse bar of een wandeling maken door de wijk Coconut Grove Village. Hier kunt u ook uitgebreid winkelen en genieten in één van de vele restaurants. Deze zeer volledige vakantie zal u niet meer vergeten! Miami wordt ook wel de 'Magic City' genoemd en is met name bekend om het amusement van South Beach en de schitterende stranden. De Latijns-Amerikaanse en Caribische cultuur vindt u door de gehele stad terug, zowel in downtown Miami als in Little Lees meer ..

Inclusief: indirecte of (tegen meerprijs) directe vluchten inclusief alle luchthavenbelastingen en reserveringskosten; een categorie C middenklasse vierdeurs Hertz of Alamo personenauto inclusief schade/verlies/diefstal- en aansprakelijkheidsverzekering tot 1 miljoen dollar. Upgrades naar een grotere auto of specialty auto's zoals convertables zijn natuurlijk mogelijk tegen meerprijs; inclusief 13 nachten accomodatie in goede middenklasse hotels; inclusief vroegboekkortingen en speciale promoties, inclusief dekking van het SGR en de stichting Calamiteitenfonds Reizen.

Alaska en Yukon, Joop en Anja

Alaska en Yukon, Joop en Anja

Canada, Amerika, Alaska

Met een camper hebben we in de zomer van 2015 vier weken rondgetrokken in Yukon en Alaska.Het was een fantastische reis met onvergetelijke indrukken qua natuur en (wilde) dieren! Voor iedereen die van rust, ruimte en natuur houdt is deze reis een 'aanrader'!GreatLakes-Travel heeft alle onderdelen van onze reis, inclusief alle extra wensen op het gebied van excursies en overnachtingen die wij op

...

Lees meer

In de wolken met uw vakantie, vraag uw droomreis aan!

Wij zijn pas tevreden als u het fantastisch heeft gehad

Droomreis samenstellen
green_icon Wij staan voor u klaar
Bel ons 040 - 261 87 81
green_icon Heeft u vragen?
Stuur ons een bericht
green_icon Maak kennis met
onze reisspecialisten
green_icon Bezoek onze
informatiedagen

GreatLakes-Travel is aangesloten bij:

partners partners partners
partners