GLT13: "Orlando Fun en Miami Beach"

Deze Florida reis brengt u naar de twee touristische hoogtepunten van Florida. U verblijft eerst vier (of naar keuze meer) nachten in een leuk vakantiehuis op zeer korte afstand van Orlando, zodat u optimaal kunt genieten van alle amusementsparken zoals Discovery Cove, Typhoon Lagoon, Ifly Orlando, Disney, Sea World en nog vele anderen! Daarna rijdt u met de auto naar Miami waar u nog een dag of vier heerlijk aan het strand verblijft. Vanuit Miami kunt u nog allerlei leuke dagtrips maken naar onder andere de Everglades of de Florida Keys. Op verzoek kan deze reis worden uitgebreid met een vierdaagse (3 nachten) cruise naar de Bahama's.

Orlando

Dag: 1 - 0 km

U begint uw reis in Orlando waar u 4 nachten zult verblijven (nacht 1, 2, 3 en 4). De hoofdattracties van deze stad zijn de vele pretparken en musea. Maar ook de mogelijkheid om te zwemmen met dolfijnen maakt deze plaats zeer de moeite waard! Lees meer ..

Miami

Dag: 5 - 0 km

Na een korte autorit over snelweg SR-528 richting het oosten komt u vervolgens aan in de stad met de heerlijk warme latijnse atmosfeer, Miami, waar u 4 nachten verblijft (nacht 5, 6, 7 en 8). Hier kunt u genieten van een gezellig avondje uit na een uitgebreid diner in één van de vele restaurants. De dag erna kunt u bijvoorbeeld winkelen, een pretpark bezoeken of zonnebaden. Tip: maak een dagtour naar Everglades National Park of Key West. Miami wordt ook wel de 'Magic City' genoemd en is met name bekend om het amusement van South Beach en de schitterende Lees meer ..

Inclusief: indirecte of (tegen meerprijs) directe vluchten inclusief alle luchthavenbelastingen en reserveringskosten; een categorie C middenklasse vierdeurs Hertz of Alamo personenauto inclusief schade/verlies/diefstal- en aansprakelijkheidsverzekering tot 1 miljoen dollar. Upgrades naar een grotere auto of specialty auto's zoals convertables zijn natuurlijk mogelijk tegen meerprijs; inclusief 8 nachten accomodatie in goede middenklasse hotels; inclusief vroegboekkortingen en speciale promoties, inclusief dekking van het SGR en de stichting Calamiteitenfonds Reizen.

Alaska en Yukon, Joop en Anja

Alaska en Yukon, Joop en Anja

Canada, Amerika, Alaska

Met een camper hebben we in de zomer van 2015 vier weken rondgetrokken in Yukon en Alaska.Het was een fantastische reis met onvergetelijke indrukken qua natuur en (wilde) dieren! Voor iedereen die van rust, ruimte en natuur houdt is deze reis een 'aanrader'!GreatLakes-Travel heeft alle onderdelen van onze reis, inclusief alle extra wensen op het gebied van excursies en overnachtingen die wij op

...

Lees meer

In de wolken met uw vakantie, vraag uw droomreis aan!

Wij zijn pas tevreden als u het fantastisch heeft gehad

Droomreis samenstellen
green_icon Wij staan voor u klaar
Bel ons 040 - 261 87 81
green_icon Heeft u vragen?
Stuur ons een bericht
green_icon Maak kennis met
onze reisspecialisten
green_icon Bezoek onze
informatiedagen

GreatLakes-Travel is aangesloten bij:

partners partners partners
partners