GLT11: Caribbean Cruise en Florida

Arrangement GLT 11 is een geweldig leuk arrangement als u een bezoek aan de "Sunshine State" Florida wilt combineren met een 5-daagse (4 nachten) Caribbean Cruise naar de Bahama's en Key West. U verblijft de eerste nacht in het bruisende Miami, daarna scheept u de volgende dag in op een cruise naar de Bahama's en Key West. De eerste nacht van uw cruise wordt op zee doorgebracht, de tweede dag brengt u aan land door in Nassau op de Bahama's, de derde dag van uw cruise bezoekt u het idyllische Coco Cay in de Bahama's. Vervolgens bezoekt u Key West, en op de vijfde dag komt u weer aan in Miami. Vervolgens maakt u nog een auto-rondreis van 8 dagen door Florida. In totaal verblijft u 13 nachten/14 dagen in Amerika.

Miami

Dag: 1 - 0 km

U start uw reis in de stad met de heerlijk warme latijnse atmosfeer, Miami, waar u 1 nacht verblijft (nacht 1). Hier kunt u genieten van een gezellig avondje uit na een uitgebreid diner in één van de vele restaurants. De volgende dag vertrekt uw cruise. Lees meer ..

Nassau

Dag: 2 - 0 km

Op dag 2 vertrekt u met een cruiseschip naar de hoofdstad van de Bahama's, Nassau. De eerste nacht overnacht u aan boord op zee, de tweede nacht nabij Nassau. U kunt kiezen voor een actieve dag in en rond het water of een prachtige wandeling over het eiland. U blijft 1 nacht in Nassau (nacht 3). Nassau ligt op het heerlijke tropische eiland New Providence in de Bahama's. Dankzij het geweldige klimaat, het natuurschoon en het beroemde nachtleven, is Nassau, de hoofdstad van de Bahama's, een zeer populaire bestemming. Vroeger heette het "Charles Lees meer ..

Coco Cay

Dag: 3 - 0 km

U zet vervolgens uw reis aan boord voort richting Coco Cay, waar u eenmaal aan land, zult kunnen genieten van de geweldige stranden. In en rond het water worden vele watersportactiviteiten georganiseerd. Na een heerlijke dag vertrekt de boot naar de volgende locatie (nacht 4). Coco Cay is 'het Koninklijke Caribbean eiland' van de Bahama's. Omgeven door witte zandstranden en helder, blauw zeewater. Dit eiland was voorheen bekend als Little Stirrup Cay. Het ligt nabij de Berry Eilanden van de Bahama's, op ongeveer 80 km van Nassau. Coco Cay is dé Lees meer ..

Key West

Dag: 4 - 0 km

Vroeg in de ochtend van dag 4 komt u aan bij de grandioze Florida Keys, een eilandengroep waar u vele wateractiviteiten kunt ondernemen of rustig op het strand kan luieren. Uw schip blijft 1 nacht (nacht 5) in de omgeving van dit prachtige gebied. De Florida Keys zijn met recht beroemd vanwege het nabijgelegen koraalrif, waar u volop kunt vissen, duiken en snorkelen. Key West is de meest zuidelijke plaats van Noord-Amerika, het is oorspronkelijk een toevluchtsoord voor piraten en later 'wreckers'. De hoofdstraat, Duval Street, van Key West bevelen Lees meer ..

Coral Gables Miami

Dag: 5 - 0 km

De laatste plaats die het schip tijdens deze cruise aandoet is Coral Gables in Miami, een buitenwijk met klasse. In deze plaats vindt u onder andere een zwembad dat geheel in Venetiaanse stijl is gebouwd. U verblijft hier 1 nacht (nacht 6), waarna uw reis verder gaat per auto. Coral Gables, ook wel genoemd 'City Beautiful', ligt tussen Coconut Grove en Little Havana in Miami en is een 19 km2 grote wijk met zijn eigen bestuur en interne regels, en heeft de allure van een een buitenwijk met veel klasse. Architect, ondernemer en tevens stichter George Lees meer ..

Orlando

Dag: 6 - 0 km

Via de SR-528 richting het westen rijdt u naar Orlando, waar u 2 nachten (nacht 7 en 8) verblijft. De hoofdattracties van deze stad zijn de vele pretparken en musea. Maar ook de mogelijkheid om te zwemmen met dolfijnen maakt deze plaats zeer de moeite waard! Halverwege de 20e eeuw was Orlando niet meer dan een slaperig provinciestadje, de nabijheid van Cape Canaveral en de pretparken brachten hier echter verandering in. Downtown Orlando, een drukke zakenwijk met glazen gevels, wordt pas 's avonds interessant.Orange Avenue, de hoofdstraat van Orlando, Lees meer ..

Fort Myers

Dag: 8 - 0 km

U reist door naar Fort Myers waar u langs de uitgestrekte promenade de enorme palmbomen zal bewonderen. Er zijn een aantal interessante bezienswaardighede Tip: maak een dagtocht naar het adembenemende Sanibel Island. Er zijn 2 nachten geboekt (nacht 9 en 9) om Fort Myers en de omgeving te verkennen. Fort Myers, ook wel genoemd 'The City of Palms' dankt deze bijnaam aan de duizenden hoge palmen welke de McGregor Boulevard sieren. Het uitzicht op Fort Myers vanaf de Caloosahatchee River is verbluffend. Het huis van de beroemde Amerikaanse uitvinder Lees meer ..

Naples

Dag: 10 - 0 km

Na al deze avonturen is het tijd om heerlijk te ontspannen in de prachtige plaats Naples aan de westkust, waar uitgestrekte zandstranden lonken. En mocht u nog meer willen beleven dan is een dagtrip naar bijvoorbeeld het Everglades National Park een fantastische keuze. U verblijft hier 2 nachten (nacht 11 en 12). De Ta Miami Trail (US41) en de I-75 verbinden Miami en Fort Lauderdale met Naples. De beste stranden van de golfkust vindt u bij Naples en Marco Island in het noordwesten. Naples is vooral bekend om zijn trendy winkels, boetiekjes, kunstgaleries, Lees meer ..

Miami

Dag: 12 - 0 km

De laatste nacht (nacht 13) verblijft u in Miami, waar u nog een dansje kunt wagen in een Latiijns-Amerikaanse bar of een wandeling maken door de wijk Coconut Grove Village. Hier kunt u ook uitgebreid winkelen en genieten in één van de vele restaurants. Deze zeer volledige vakantie zal u niet snel vergeten! Miami wordt ook wel de 'Magic City' genoemd en is met name bekend om het amusement van South Beach en de schitterende stranden. De Latijns-Amerikaanse en Caribische cultuur vindt u door de gehele stad terug, zowel in downtown Miami als in Little Lees meer ..

Inclusief: indirecte of (tegen meerprijs) directe vluchten inclusief alle luchthavenbelastingen en reserveringskosten; een categorie C middenklasse vierdeurs Hertz of Alamo personenauto inclusief schade/verlies/diefstal- en aansprakelijkheidsverzekering tot 1 miljoen dollar. Upgrades naar een grotere auto of specialty auto's zoals convertables zijn natuurlijk mogelijk tegen meerprijs; inclusief 13 nachten accomodatie. Inclusief vroegboekkortingen en speciale promoties, inclusief dekking van het SGR en de stichting Calamiteitenfonds Reizen.

Amerika-Canada, Jochum en Frouke

Amerika-Canada, Jochum en Frouke

Canada, Amerika

Dag beste mensen,

Kortgeleden teruggekeerd van onze fantastische reis naar Amerika en Canada....

Het was de eerste keer dat wij deze bestemming kozen en wat voor één !! Wat een landen zeg, om in rond te reizen....bijzonder al die landschappen en dat met onderweg alleen maar hotspots eigenlijk. Daarbij nog persoonlijke doelen aan toegevoegd zoals b.v. excursie Boeing bij Seattle of b.v. de

...

Lees meer

In de wolken met uw vakantie, vraag uw droomreis aan!

Wij zijn pas tevreden als u het fantastisch heeft gehad

Droomreis samenstellen
green_icon Wij staan voor u klaar
Bel ons 040 - 261 87 81
green_icon Heeft u vragen?
Stuur ons een bericht
green_icon Maak kennis met
onze reisspecialisten
green_icon Bezoek onze
informatiedagen

GreatLakes-Travel is aangesloten bij:

partners partners partners
partners