GLT10: "City and Beach: New York en Florida"

Wilt u een combinatiereis maken naar New York en daarna heerlijk genieten van het heerlijke Florida, de "Sunshine State"? Boek dan arragement GLT 10 en bezoek zowel New York City, één van de meest opwindende steden ter wereld, als het heerlijke Florida. Na drie dagen New York, vliegt u door naar Orlando. Vervolgens verblijft u nog 10 nachten in het heerlijke klimaat van Florida. U ziet o.a. de pretparken van Orlando (of u maakt dagexcursies vanuit Orlando om de pretparken te ontvluchten), de westkust met het schitterende Sanibel Island (dit is echt een top-bestemming), de Everglades, Key Largo en Miami.

New York

Dag: 1 - 0 km

Uw reis begint in de magnifieke metropool New York. Tijdens uw verblijf bezoekt u bijvoorbeeld Time Square, de shows op Broadway, Ellis Island met het vrijheidsbeeld en Wall Street. Ook voor kinderen is er enorm veel te beleven. We hebben 3 nachten (nacht 1, 2 en 3) voor u gereserveerd om deze indrukwekkende stad te bekijken. Lees meer ..

Orlando

Dag: 4 - 0 km

N aankomst in OrlandoVia de snelweg I-75 S richting het oosten komt u vervolgens aan in Orlando, waar u 3 nachten zult verblijven (nacht 4, 5 en 6). De hoofdattracties van deze stad zijn de vele pretparken en musea. Maar ook de mogelijkheid om te zwemmen met dolfijnen maakt deze plaats zeer de moeite waard! Halverwege de 20e eeuw was Orlando niet meer dan een slaperig provinciestadje, de nabijheid van Cape Canaveral en de pretparken brachten hier echter verandering in. Downtown Orlando, een drukke zakenwijk met glazen gevels, wordt pas 's avonds Lees meer ..

Fort Myers

Dag: 7 - 45 km

Fort Myers is de toegangspoort voor het prachtige Sanibel Island. Op Sanibel Island kunt u tochten per auto, fiets of al wandelend ondernemen om het prachtige gebied te verkennen. De tweede dag kunt u een bezoek brengen aan het JN 'Ding' Darling National Wild Refuge, waar u bijzondere dieren en vogels kunt bewonderen. U verblijft hier 1 nacht (nacht 7). Uiteraard kunnen we ook een accommodatie op Sanibel Island voor u verzorgen tegen meerprijs. Fort Myers, ook wel genoemd 'The City of Palms' dankt deze bijnaam aan de duizenden hoge palmen welke Lees meer ..

Key Largo

Dag: 8 - 240 km

Eenmaal aangekomen in Key Largo waant u zich in een andere wereld. Er zijn geweldige stranden en uitgestrekte natuurgebieden. Ook kunt u ervoor kiezen om te gaan zwemmen met dolfijnen én zeeleeuwen. U verblijft hier 2 nachten (nacht 8 en 9). Key Largo ligt slechts een uurtje rijden ten zuiden van Miami en is de eerste van de Florida Keys, een eilandengroep van in totaal 260 km lengte ten zuiden van Miami. U betreedt meteen een andere wereld, en u ervaart de typische, heerlijke Caribische, subtropische sfeer van de Keys. Naast fantastische stranden Lees meer ..

Miami

Dag: 10 - 96 km

U besluit uw reis in de stad met de heerlijk warme latijnse atmosfeer, Miami. Hier zult u genieten van een gezellige avond uit na een uitgebreid diner in één van de vele restaurants. De dag erna houdt niets u tegen om een dagje te winkelen, sporten of zonnebaden. U verblijft hier 2 nachten (nacht 10 en 11) voordat u terug naar huis vliegt na een prachtige reis. Miami wordt ook wel de 'Magic City' genoemd en is met name bekend om het amusement van South Beach en de schitterende stranden. De Latijns-Amerikaanse en Caribische cultuur vindt u door Lees meer ..

Everglades National Park

Dag: 12 - 100 km

Het Everglades National Park is een heel bijzonder, uitgestrekt natuurgebied. U kunt dit park het beste bekijken met een zogenaamde airboat-tocht vanuit Florida-City. Ook kunt u hier een alligatorfarm bezoeken. Erg leuk voor jong en oud! Everglades National Park is één van de grootste ecosystemen, met lage wetlands, ter wereld; het is een uitgestrekt systeem van waterlopen, afkomstig uit Lake Okeechobee dat zich langzaam voortbeweegt over een vlakke bedding van met veen bedekte kalksteen. In het 322 km lange en 80 km brede gebied leven o.a. honderden Lees meer ..

Inclusief: indirecte of (tegen meerprijs) directe vluchten inclusief alle luchthavenbelastingen en reserveringskosten; een categorie C middenklasse vierdeurs Hertz of Alamo personenauto inclusief schade/verlies/diefstal- en aansprakelijkheidsverzekering tot 1 miljoen dollar. Upgrades naar een grotere auto of specialty auto's zoals convertables zijn natuurlijk mogelijk tegen meerprijs; inclusief 14 nachten accomodatie in goede middenklasse hotels; inclusief vroegboekkortingen en speciale promoties, inclusief dekking van het SGR en de stichting Calamiteitenfonds Reizen.

Alaska en Yukon, Joop en Anja

Alaska en Yukon, Joop en Anja

Canada, Amerika, Alaska

Met een camper hebben we in de zomer van 2015 vier weken rondgetrokken in Yukon en Alaska.Het was een fantastische reis met onvergetelijke indrukken qua natuur en (wilde) dieren! Voor iedereen die van rust, ruimte en natuur houdt is deze reis een 'aanrader'!GreatLakes-Travel heeft alle onderdelen van onze reis, inclusief alle extra wensen op het gebied van excursies en overnachtingen die wij op

...

Lees meer

In de wolken met uw vakantie, vraag uw droomreis aan!

Wij zijn pas tevreden als u het fantastisch heeft gehad

Droomreis samenstellen
green_icon Wij staan voor u klaar
Bel ons 040 - 261 87 81
green_icon Heeft u vragen?
Stuur ons een bericht
green_icon Maak kennis met
onze reisspecialisten
green_icon Bezoek onze
informatiedagen

GreatLakes-Travel is aangesloten bij:

partners partners partners
partners