GLT33: 15 daagse reis naar New England van New York naar Boston

Dit reisarrangement bestaat uit een fantastische 15-daagse New England reis, inclusief een verblijf van drie nachten in Manhattan, New York. Uw reis begint in New York, vervolgens reist u per trein van Central Station in Manhattan naar Boston. U haalt uw auto pas bij vertrek uit Boston op, dit scheelt namelijk nogal wat parkeergeld! U vliegt terug vanuit Boston. De hoogtepunten van deze geweldige reis zijn o.a. een verblijf in Manhattan, Boston, Cape Cod, en de uitgestrekte kusten van Maine. Hier kunt u uitstekend walvisspotten. Andere highlights zijn: de White Mountains, de Green Mountains en een eilandbezoek aan Martha's Vineyard. U bezoekt alle 6 staten in New England.

New York

Dag: 1 - 0 km

Uw reis begint in de magnifieke metropool New York. Tijdens uw verblijf bezoekt u bijvoorbeeld Time Square, de shows op Broadway, Ellis Island met het vrijheidsbeeld en Wall Street. Ook voor kinderen is er enorm veel te beleven. We hebben 3 nachten (nacht 1, 2 en 3) voor u gereserveerd om deze indrukwekkende stad te bekijken. New York, is één van de meest tot de verbeelding sprekende steden wereldwijd. U bent plotseling in "The Big Apple", een stad zonder gelijke. De energie van zowel de stad als van de New Yorkers werkt aanstekelijk, de mentaliteit Lees meer ..

Boston

Dag: 4 - 0 km

U komt per trein aan in Boston, de hoofdstad en grootste stad van Massachusets in New England. Deze statige en welvarende plaats is één van onze favorieten in Amerika vanwege de knusse sfeer in de binnenstad. U verblijft 1 nacht (nacht 4) in Boston. Boston, gelegen op 295 km ten noordoosten van New York, en is de hoofdstad en grootste stad van de staat Massachusetts. Boston wordt ook wel beschouwd als de hoofdstad van New England. Deze statige en welvarende stad is één van onze favoriete steden in Amerika vanwege de knusse sfeer in de binnenstad. Lees meer ..

Marthas Vineyard

Dag: 5 - 0 km

Op het eiland Martha's Vineyard zijn 6 dorpjes te vinden. Deze zijn omringd door uitgestrekte stranden, bossen en prachtige natuur. Ook is dit gebied erg populair bij vele beroemdheden die zich graag terugtrekken in deze heerlijk rustige omgeving. U overnacht 2 nachten (nacht 5 en 6) op Martha's Vineyard. Martha's Vineyard is een enigszins speciaal eiland aan de oostkust nabij Cape Cod, omdat u hier enkele van de oudste stadjes van deze regio met prachtige koloniale architectuur aantreft. Edgartown werd in 1642 door de Engelsen opgericht en is Lees meer ..

Cape Cod

Dag: 7 - 0 km

Als leuke optie kunt u met een luxe veerboot Cape Cod en Provincetown gaan bezoeken). Provincetown is gelegen op het uiterste puntje van het schiereiland Cape Cod in Massachusets. Er wonen veel kunstenaars in deze plaats met de uitgestrekte witte stranden en het oude centrum. Het is er erg gezellig! Vraag het aan elke bewoner van New York of Boston en bijna iedereen zal het bevestigen: één van de mooiste regio's in New England is de kuststreek rondom Cape Cod. Dit ten zuidoosten van Boston gelegen schiereiland staat bekend om topklasse stranden Lees meer ..

Mystic (CT)

Dag: 7 - 0 km

U verblijft vervolgens 1 nacht (nacht 7) in de havenplaats Mystic. Deze stad waar alles in het teken van de zeevaart en de zee staat is met name beroemd vanwege het grootste scheepvaartmuseum in Amerika: het Mystic Seaport Museum. De historische zeehaven Mystic in de staat Connecticut aan Atlantische kust, werd in 1654 opgericht. Tegenwoordig is Mystic een prachtig dorp met 4000 inwoners, vooral bekend vanwege vanwege het grootste scheepvaartmuseum in Amerika: het Mystic Seaport Museum. Dit is een enorm museum, meestal liggen er twee of drie twee- Lees meer ..

Green Mountains

Dag: 8 - 0 km

U vervolgt uw reis via snelweg I-91 N richting het noorden. U overnacht 2 nachten (nacht 8 en 9) in de Green Mountains. De Green Mountains, gelegen in de staat Vermont, zijn een onderdeel van de Appalachian Mountains die zich uitstrekken vanaf Quebec (Canada) in het noorden, tot aan Alabama in het zuiden. Het Green Mountain National Forest bedekt ongeveer 2/3 van deze Green Mountain bergketen. De meeste toppen zijn hoger dan 1200 meter. Hier liggen een aantal van de grootste ski-oorden van oost Amerika; Sugarbush en Mount Snow. Vele delen van het Lees meer ..

North Conway (NH)

Dag: 10 - 0 km

De tocht gaat verder via het dorp North Conway dat het startpunt is voor vele buitensportactiviteiten en natuurgebieden, maar waar u ook uitgebreid kan winkelen. Er is ook een leuk attractiepark, Storey Land, waar jong en oud zich kunnen vermaken. U verblijft 2 nachten (nacht 10 en 11) in dit veelzijdige plaatsje. Het bergdorp North Conway is gelegen in de staat New Hampshire en is DE toegangspoort tot de mooie White Mountains en de hoogste top van noordoost regio "Mount Washington". Het hele jaar door biedt North Conway de toerist diverse activiteiten Lees meer ..

Portland

Dag: 12 - 0 km

Via de ME-113 komt u aan in Portland dat prachtige vergezichten biedt. U vindt er leuke winkels en kunstateliers en ook een bezoek aan de Portland Observatory, de enige seintoren aan de Atlantische kust is zeker de moeite waard. U verblijft 1 nacht (nacht 12) in deze prettige plaats. Portland heeft een prachtige ligging op de top van een schiereiland met een weids uitzicht over Casco Bay en de Calender Islands. Dit is voor veel dichters een bron van inspiratie geweest. Portland was ook de hoofdstad van de staat Maine, met een bloeiende haven, maar Lees meer ..

Boston

Dag: 13 - 0 km

U keert terug naar Boston, waar u nog 2 nachten (nacht 13 en 14) verblijft. In deze stad is zoveel te zien dat u zich geen moment zal vervelen. Tip: Wanneer u voor de wandeling Freedom Trail kiest komt u op een leuke manier langs alle plaatsen van belang. Boston, gelegen op 295 km ten noordoosten van New York, en is de hoofdstad en grootste stad van de staat Massachusetts. Boston wordt ook wel beschouwd als de hoofdstad van New England. Deze statige en welvarende stad is één van onze favoriete steden in Amerika vanwege de knusse sfeer in de binnenstad. Lees meer ..

Deze reis is inclusief: vluchten, reserveringkosten, personenauto inclusief verzekeringen, accomodatie, brandstoftoeslag op het moment van boeking, en alle lokale belastingen en heffingen. Inclusief 14 overnachtingen in zeer goede driesterren equivalente B&B's en/of cabins (vakantiehuizen). Deze reis kan verder geheel aan uw wensen worden aangepast, inclusief leuke excursies tijdens uw reis.

Uitgelichte reizen

GLT1: Orca's, Grizzlies en Whales

 
20 daagse rondreis West Canada

Lees meer Alle reizen

Uitgelichte reizen

GLT2: "The Ultimate Southwest Tour"

 
3 weekse reis Zuidwest Amerika

Lees meer Alle reizen

 

Uitgelichte reizen

GLT79: "Breathtaking Alaska, incl. Glacier Bay en Juneau

 
21 daagse auto en treinrondreis Alaska

Lees meer Alle reizen

 

Laatste nieuws

USA inreisverbod voor Europa

USA inreisverbod voor Europa

30 juni 2020

De Amerikaanse president Donald Trump heeft een inreisverbod voor Europa aangekondigd om de verspreiding van het coronovirus tegen te gaan. Momenteel is er nog geen datum bekend gemaakt wanneer dit inreis verbod eindigd.

Echter is nu wel duidelijk dat alle reizen tot en met 31 juli helaas geen

...

Lees meer

Canada inreisverbod voor Europa

Canada inreisverbod voor Europa

30 juni 2020

Voor Canada geldt vanaf 18 maart j.l. eveneens een inreis- verbod.Momenteel is er nog geen datum bekend gemaakt wanneer dit inreis verbod eindigd.

Echter is nu wel duidelijk dat alle reizen tot en met 31 juli mei helaas geen doorgang kunnen vinden.Met reizigers waarvoor deze maatregel van

...

Lees meer

Informatiedag

Informatiedag

17 juni 2020

Greatlakes-travel organiseert een camper en autoreis informatiedag op zaterdag 3 oktober 2020 voor Amerika (USA excl Alaska) en Canada (Excl Yukon).

Onze deskundige medewerkers, met eigen reiservaring met een camper, zullen u deze dag uitgebreid informeren over het reizen met een camper of auto. Ze

...

Lees meer

Noord Oost USA en Canada, Ger en familie

Noord Oost USA en Canada, Ger en familie

Hierbij bericht dat de reis die we via uw reisbureau voor deze augustus hebben geboekt er helaas al weer op zit. We kunnen met onze familie terugkijken op een geslaagde en intensieve vakantie. We hebben een ronde gereden van Montreal naar de oostkust van Canada, vervolgens langs de kust van de USAnaar New York, Niagara en terug naar Montreal om kort te gaan. (zo'n 4000 km) Het smaakt zeker naar meer,

...

Lees meer

In de wolken met uw vakantie, vraag uw droomreis aan!

Wij zijn pas tevreden als u het fantastisch heeft gehad

Droomreis samenstellen
green_icon Wij staan voor u klaar
Bel ons 040 - 261 87 81
green_icon Heeft u vragen?
Stuur ons een bericht
green_icon Maak kennis met
onze reisspecialisten
green_icon Bezoek onze
informatiedagen

GreatLakes-Travel is aangesloten bij:

partners partners partners
partners