GLT34: "New England inclusief New York, 3 weken"

Deze drie-weekse rondreis van New York naar New York is zo ontworpen dat u alle staten in het prachtige New England op een optimale manier bezoekt. Maar u ziet nog meer dan alleen New England! New York City en een bezoek aan het schitterende Adirondack Park Preserve (het grootste wildernisgebied in Amerika) maken namelijk ook onderdeel uit van deze schitterende reis. Enkele andere highlights van deze reis zijn: New York en Boston, Martha's Vineyard, de kusten van Maine, Acadia National Park en de rust en ruimte van New England. Een aanrader voor de reiziger die nét iets meer tijd heeft voor het maken van leuke excursies tijdens de reis.

New England

Dag: 1 - 0 km

Gedurende de lente en zomer is er in New England een ideaal klimaat en in de herfst trekken duizenden reizigers vanwege de "Indian Summer" en de herfstkleuren naar dit heerlijke vakantiegebied. New England bestaat uit 6 staten in het noordoosten van de Verenigde Staten: Connecticut, Rhode Island, Massachusetts, Vermont, New Hampshire en Maine. Zeer waarschijk al ontdekt door de Vikingen rond 1000 voor Christus, is New England nog steeds een zeer populaire reisbestemming voor binnenlandse en buitenlandse touristen. New England biedt de reiziger Lees meer ..

Hyannis

Dag: 1 - 119 km

Na aankomst in Amerika rijdt u direct naar uw eerste overnachtingsplaats aan de kust; de stad Hyannis. Hier is een bezoek aan het John F. Kennedy Museum erg interessant. Door een vroege vlucht heeft u in de middag en avond nog tijd om deze plek te verkennen. Wij hebben 1 nacht (nacht 1) voor u in Hyannis gereserveerd. Hyannis, een welvarend en erg leuk stadje op Cape Cod, heeft een hele interessante geschiedenis. Dit prachtige stadje is onder andere de woonplaats geweest van de Kennedy familie. John F. Kennedy bouwde hier het "Summer White House". Lees meer ..

Edgartown

Dag: 2 - 65 km

U heeft de keuze om nog twee nachten in Cape Cod te verblijven of met de veerboot bereikt u Edgartown te gaan en daar te verblijven. Het grootste stadje op het beroemde eiland Martha's Vineyard. Er zijn talloze activiteiten te ondernemen op dit romantische eiland. U kunt er onder andere fantastische fietstochten maken. U verblijft hier 2 nachten (nacht 2 en 3). Edgartown is het grootste stadje op Martha's Vineyard, met ongeveer 4000 inwoners. Gesticht als haven voor walvisvaarders, is het uitgegroeid tot een prachtig stadje aan de westelijke kant Lees meer ..

Newport

Dag: 4 - 122 km

Nadat u de ferry weer terug heeft genomen naar het vaste land gaat u op weg naar het oosten via de I-195 N, arriveert u in het stadje Newport. Een erg mooie plaats vol statige gebouwen, waar veel te beleven is. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij het National Museum of American Illustration of maak een wandeling over de beroemde Cliff Walk. We hebben 2 nachten (nacht 4 en 5) voor u geboekt. Newport, opgericht in 1639, is het leukste havenstadje in de "New England" staat Rhode Island, zuidwestelijk van Boston. Het is een vakantie-oort voor de Amerikanen, Lees meer ..

Mystic (CT)

Dag: 6 - 78 km

U verblijft vervolgens 1 nacht (nacht 6) in de havenplaats Mystic. Deze stad waar alles in het teken van de zeevaart en de zee staat, is met name beroemd vanwege het grootste scheepvaartmuseum in Amerika. De historische zeehaven Mystic in de staat Connecticut aan Atlantische kust, werd in 1654 opgericht. Tegenwoordig is Mystic een prachtig dorp met 4000 inwoners, vooral bekend vanwege vanwege het grootste scheepvaartmuseum in Amerika: het Mystic Seaport Museum. Dit is een enorm museum, meestal liggen er twee of drie twee- of driemasters ter bezichtiging Lees meer ..

Boston

Dag: 7 - 160 km

Tijd om de kust te verlaten en de mooie stad Boston te gaan bezoeken, de hoofdstad en grootste stad van Massachusetts in New England. Deze statige en welvarende plaats is één van onze favorieten in Amerika vanwege de knusse sfeer in de binnenstad. U verblijft 2 nachten (nacht 7 en 8) in Boston. Boston, gelegen op 295 km ten noordoosten van New York, en is de hoofdstad en grootste stad van de staat Massachusetts. Boston wordt ook wel beschouwd als de hoofdstad van New England. Deze statige en welvarende stad is één van onze favoriete steden in Amerika Lees meer ..

Portland

Dag: 9 - 173 km

U verlaat de stad in Noordelijke richting waar een kort bezoek aan Salem in Massachucets de moeite waard is. U gaat Noordwaarts via de kust naar de stad Portland in de staat Maine. Een mooie havenstad omringt door natuurgebieden en mooie kusten. U verblijft hier 1 nacht (nacht 9) Portland heeft een prachtige ligging op de top van een schiereiland met een weids uitzicht over Casco Bay en de Calender Islands. Dit is voor veel dichters een bron van inspiratie geweest. Portland was ook de hoofdstad van de staat Maine, met een bloeiende haven, maar Lees meer ..

Bar Harbor (ME)

Dag: 10 - 282 km

U vervolgt uw reis naar Bar Harbor waar u het Acadia National Park vindt, één van de meest fantastische natuurgebieden in New England. In Bar Harbor zelf heeft u talrijke mogelijkheden: Ga mee op een walvis- of kayaktocht of maak een autorit naar Cadilac Mountain. U verblijft 2 nachten (nacht 10 en 11) in Bar Harbor. Bar Harbor (4000 inwoners) en het nabijgelegen Acadia National Park zijn twee van de leukste bestemmingen in het mooie Maine. Ze zijn de wat langere reis meer dan waard. In Bar Harbor kunt u al u gewenste excursies regelen, zoals bijvoorbeeld Lees meer ..

Acadia National Park

Dag: 12 - 0 km

Het Acadia National Park heeft een enorme variëteit aan flora en fauna en heeft voor u de meest adembenemende uitzichten in petto. Omdat u al vrij noordelijk bent, zijn de kansen op het zien van dolfijnen, walvissen, papagaaiduikers, Amerikaanse adelaars en andere zeedieren zoals zeehonden, zeer groot. Tip: boek hier misschien nog een extra dag bij. New England bestaat uit 6 staten in het noordoosten van de Verenigde Staten: Connecticut, Rhode Island, Massachusetts, Vermont, New Hampshire en Maine. Maine is één van de mooiste staten in dit gebied. Lees meer ..

Lincoln (NH)

Dag: 12 - 396 km

Vandaag rijdt u naar het stadje Lincoln. Van hieruit kunt u een aantal dagtochten en verschillende activiteiten ondernemen. U verblijft 2 nachten (nacht 12 en 13) in deze plaats. Aan de westkant van de Kancamagus Highway en de zuid-ingang van Franconia Notch State park ligt het kleine plaatsje Lincoln. Het is een prima uitvalbasis voor zowel de avontuurlijk ingestelde reiziger als de toerist die liever op de weg blijft. Niet ver van Lincoln ligt Loon Mountain, één van de beste ski-oorden van de staat. Als leukste activiteiten in deze regio noemen Lees meer ..

White Mountains

Dag: 14 - 0 km

Wanneer u een dag in de natuur door wil brengen dan zijn de White Mountains in New Hamsphire een heel goede keuze. U kunt er lange wandelingen met een gids maken of met uw familie één van de vele familieparken bezoeken. Vaak worden we door onze reizigers gevraagd of het mogelijk zou zijn om in het noord-oosten van Amerika enige dagen door te brengen in een mooi natuurgebied. Ten onrechte denken vele reizigers dat het noordoosten van de USA geen echte natuur meer kent, omdat het beeld van de grote steden van de oostkust overheerst. Het antwoord Lees meer ..

Lake Placid

Dag: 14 - 255 km

U rijdt door naar het stadje Lake Placid. Deze plaats is een beginpunt voor vele activiteiten, waaronder skiën, bobsleeën en zwemmen. Daarnaast kunt u van hieruit het prachtige Adirondack Park Preserve bezoeken. U verblijft 2 nachten (nacht 14 en 15) in Lake Placid. Het kleine bergplaatsje Lake Pacid was eens het centrum van de wereld tijdens de Olympische winterspelen van 1980 (en die van 1932). De elite atleten trainen hier nog steeds. Gedeeltes van het Olympic Sports Center zijn geopend voor bezoekers (waaronder de ijsbanen en het schansspringen). Lees meer ..

Adirondack Park Preserve

Dag: 17 - 0 km

Voor een fantastische dagtocht in de wildernis raden wij Adirondack Park Preserve aan. Voor liefhebbers van buitensportactiviteiten zijn de Adirondacks een droom die werkelijkheid wordt. Veel mensen denken dat er geen echte wildernisgebieden zijn in het noord-oosten van de Verenigde Staten, het beeld van de grote steden Boston, New York, Philadelphia en Washington DC overheerst. Laten wij uw kennis snel op peil brengen; het noordoosten van de Verenigde Staten biedt enkele van de mooiste natuurgebieden in de Verenigde Staten.The Great Smokey Mountains, Lees meer ..

Green Mountains

Dag: 17 - 215 km

In de Green Mountains kunt u prachtige wandelingen maken en door gemoedelijk plaatsjes struinen als Manchester en Woodstock. U verblijft hier 2 nachten (nacht 16 en 17). De Green Mountains, gelegen in de staat Vermont, zijn een onderdeel van de Appalachian Mountains die zich uitstrekken vanaf Quebec (Canada) in het noorden, tot aan Alabama in het zuiden. Het Green Mountain National Forest bedekt ongeveer 2/3 van deze Green Mountain bergketen. De meeste toppen zijn hoger dan 1200 meter. Hier liggen een aantal van de grootste ski-oorden van oost Amerika; Lees meer ..

Hudson Vallei & Catskills

Dag: 18 - 187 km

Via de Hudson vallei gaat u op weg naar New York. Om dit mooie landschap, met onder andere landhuizen van beroemde Amerikanen als de Vanderbilts en de Roosevelts, te kunnen bekijken wordt de reis 1 nacht onderbroken in Kingston (nacht 18) Ten Noorden van New York strekt zich de Hudson Vallei uit, tot Glenn Falls is dit een gebied van ongeveer 300 km. In deze vallei vindt u vele bezienswaardigheden langs de rivier en in de directe omgeving. Er worden op vele plaatsen zogenaamde Farmers Markets gehouden waar u heerlijke streekproducten kunt kopen Lees meer ..

New York

Dag: 19 - 160 km

Ten slotte reist u naar New York, voor de laatste dagen (nacht 19, 20 en 21) van deze geweldige reis. Bezoek vooral de highlights, zoals Times Square, 42nd Street, Ground Zero, Rockefeller Plaza en 5th Avenue. Na deze dagen in New York vliegt u tevreden naar huis, een geweldige ervaring rijker! New York, is één van de meest tot de verbeelding sprekende steden wereldwijd. U bent plotseling in "The Big Apple", een stad zonder gelijke. De energie van zowel de stad als van de New Yorkers werkt aanstekelijk, de mentaliteit is hier dat je alles kunt Lees meer ..

Deze reis is inclusief: vluchten, reserveringkosten, personenauto inclusief verzekeringen, accomodatie, brandstoftoeslag op het moment van boeking, en alle lokale belastingen en heffingen. Inclusief 20 overnachtingen in zeer goede driesterren equivalente B&B's en/of cabins (vakantiehuizen). Deze reis kan verder geheel aan uw wensen worden aangepast, inclusief leuke excursies tijdens uw reis.

Alaska, Leen en Ellien

Alaska, Leen en Ellien

Amerika, Alaska

Leen en Ellien, regelmatige klanten van GreatLakes-Travel hebben een geweldig avontuur beleefd in Alaska!

Een tip vooraf, ga er even voor zitten. Het zijn 31 pagina's reisverslag met zeer veel foto's.

Complimenten voor het verhaal!.

 

Beste medewerkers van Great Lakes, Het is alweer 3 weken geleden dat we zijn teruggekomen uit Alaska. Onze eerste kennismaking met Alaska was verpletterend. Jaren

...

Lees meer

In de wolken met uw vakantie, vraag uw droomreis aan!

Wij zijn pas tevreden als u het fantastisch heeft gehad

Droomreis samenstellen
green_icon Wij staan voor u klaar
Bel ons 040 - 261 87 81
green_icon Heeft u vragen?
Stuur ons een bericht
green_icon Maak kennis met
onze reisspecialisten
green_icon Bezoek onze
informatiedagen

GreatLakes-Travel is aangesloten bij:

partners partners partners
partners