GLT35: "City Fun on the Eastcoast: Washington DC en New York City, 7-daagse reis"

U heeft maar een week en u wilt het beste zien van de oostkust van Amerika? Boek dan het geheel verzorgde reisarrangement City Fun on the Eastcoast! U heeft geen auto nodig want we boeken de trein van New York naar Washington DC voor u. U vliegt heen naar New York en retour vanaf Washington DC of vice versa naar keuze. Na aankomst in Amerika wordt u met een luxe limousine naar uw hotel in downtown Manhattan (of downtown Washington DC als u kiest voor aanvliegen op Washington DC) vervoerd.

Washington DC

Dag: 1 - 0 km

Uw reis begint in het grootse Washington DC, de stad waar het parlement van Amerika huist. In deze metropool vindt u talloze interessante musea, befaamde monumenten en vele andere highlights. Er zijn ook een aantal mooie dagtochten te maken vanuit Washington, bijvoorbeeld naar Gettysburg of Lancaster. U veblijft 2 nachten (nacht 1 en 2) in deze prachtige stad. De eerste hoofdstad van Amerika was Philadelphia, tegenwoordig is het Washington DC. Hier zetelt Barack Obama in het Witte Huis, en op Capitol Hill is het Amerikaanse parlement in actie. Lees meer ..

New York

Dag: 3 - 0 km

Na een ontspannen treinrit komt u aan in New York City, waar u tijdens uw verblijf bijvoorbeeld een bezoek kunt brengen aan Time Square, de shows op Broadway, Ellis Island met het vrijheidsbeeld en Wall Street. Ook voor kinderen is er enorm veel te beleven. We hebben 4 nachten (nacht 3, 4, 5 en 6) voor u gereserveerd om deze indrukwekkende stad te bekijken. New York, is één van de meest tot de verbeelding sprekende steden wereldwijd. U bent plotseling in "The Big Apple", een stad zonder gelijke. De energie van zowel de stad als van de New Yorkers Lees meer ..

Deze reis is inclusief: vluchten, reserveringkosten, accomodatie, brandstoftoeslag op het moment van boeking, en alle lokale belastingen en heffingen. Inclusief 6 overnachtingen in zeer goede driesterren equivalente hotels of B&B's naar keuze. Deze reis kan verder geheel aan uw wensen worden aangepast, inclusief leuke excursies tijdens uw reis.

West Canada, Yvonne Brandts

West Canada, Yvonne Brandts

Canada

Zoals beloofd nog een uitgebreider verslag van onze reis. Wat een geweldig land. We hebben ontzettend genoten van de natuur en de vriendelijke mensen. Doordat er overal schone toiletten zijn was het wat betreft mijn stoma ook geen enkel probleem. We hebben ontzettend veel dieren gezien. Allereerst op de Knight Inlet Lodge, waar we 4 grizzlies, diverse bald eagles, herten, nertsen en zelfs een

...

Lees meer

In de wolken met uw vakantie, vraag uw droomreis aan!

Wij zijn pas tevreden als u het fantastisch heeft gehad

Droomreis samenstellen
green_icon Wij staan voor u klaar
Bel ons 040 - 261 87 81
green_icon Heeft u vragen?
Stuur ons een bericht
green_icon Maak kennis met
onze reisspecialisten
green_icon Bezoek onze
informatiedagen

GreatLakes-Travel is aangesloten bij:

partners partners partners
partners