GLT66: "The winner takes it all - New York en het zuidwesten van Amerika, 20-daagse reis"

Reisarrangement GLT66 is een veelzijdige 19-daagse reis wanneer u New York én de voornaamste highlights in zuidwest Amerika wil zien, maar dan wel in een haalbaar reistempo. U start uw reis in New York, waar u een aantal dagen deze geweldige wereldstad kunt verkennen. U vervolgt uw reis door met een met een binnenlandse vlucht naar Los Angeles te vliegen, waar u onder andere Hollywood kunt bezoeken. Vervolgens reist u via Lake Havasu naar Grand Canyon National Park. Daarna reist u via Zion National Park en Bryce naar Las Vegas. Uw volgende bestemming is Death Valley National Park en ziet u ook de mooiste twee Nationale Parken in Californië; Sequoia National Park en Yosemite National Park. Tegen het einde van uw vakantie rijdt u naar de leuke kustplaats Monterey en naar San Francisco. U ziet dus New York, de voornaamste steden én 5 van de mooiste National Parks in het zuidwesten. Omdat u uw auto in Los Angeles ophaalt en in San Francisco weer inlevert, is het aantal gereden km's (+/- 3300) veel lager dan bij een rondreis. Natuurlijk kan deze reis kan verder aan uw wensen worden aangepast.

New York

Dag: 1 - 0 km

Uw reis begint in de magnifieke metropool New York. Tijdens uw verblijf bezoekt u bijvoorbeeld Time Square, de shows op Broadway, Ellis Island met het vrijheidsbeeld en Wall Street. Ook voor kinderen is er enorm veel te beleven. We hebben 3 nachten (nacht 1, 2 en 3) voor u gereserveerd om deze indrukwekkende stad te bekijken. New York, is één van de meest tot de verbeelding sprekende steden wereldwijd. U bent plotseling in "The Big Apple", een stad zonder gelijke. De energie van zowel de stad als van de New Yorkers werkt aanstekelijk, de mentaliteit Lees meer ..

Los Angeles

Dag: 4 - 0 km

Vandaag vliegt u met een indirecte vlucht naar Los Angeles waar u 2 nachten (nacht 4 en 5) verblijft in een middenklasse hotel in downtown Hollywood. In deze wijk kunt u zien waar veel filmsterren hun carriére zijn begonnen. In Los Angeles is het leuk om bijvoorbeeld Disneyland te bezoeken, een dagtocht maken naar San Diego of Universal Studios te bekijken. Los Angeles of de "City of Angels" is een stad met meerdere steden in zich. Het heeft ruim 8,5 miljoen inwoners en is qua oppervlakte de grootste stad van het land. De stad ligt aan de zuidkust Lees meer ..

Lake Havasu

Dag: 6 - 488 km

Vandaag reist u via Palm Springs en Yoshua Tree National Park naar het prachtige Lake Havasu. U verblijft 1 nacht (nacht 6) in een goed middenklasse hotel nabij het meer. Het kunstmatige meer Lake Havasu ligt achter de Parker Dam aan de Colorado rivier. Het is gelegen op de grens tussen Californië en Arizona en daarmee een prima overnachtingsplaats tussen Los Angeles en Las Vegas. In de zomer is dit een populair watersportoord. U kunt hier o.a. varen, kayakken, zwemmen en scuba-diven. Daarnaast biedt de omgeving mogelijkheden voor een jeeptour, Lees meer ..

Grand Canyon Village

Dag: 7 - 371 km

Vanuit Lake Havasu reist u door naar Grand Canyon Village, op minder dan 5 km van de rand van de Grand Canyon. We boeken 2 nachten (nacht 7 en 8) voor u in een goed middenklasse hotel in het leuke plaatsje Grand Canyon Village. Grand Canyon Village is het centrale punt op de South Rim van de Grand Canyon, waar veel te doen is. Hier vindt u de accommodaties van het park, met o.a. een Visitor Center, een supermarkt, postkantoor, tankstation, restaurants, winkels en de Yavaipai lodge. De village is een onderdeel van het Historic District, die begint Lees meer ..

Grand Canyon National Park

Dag: 9 - 0 km

In Grand Canyon National Park ervaart u één van de mooiste natuurwonderen op aarde, de spectaculaire Grand Canyon. Omdat de Bright Angel Trail op korte afstand van uw hotel ligt, kunt u gaan wandelen in de Grand Canyon, of u maakt een helicoptervlucht (tegen meerprijs). Alleen al een bezoek aan de Grand Canyon maakt uw reis naar Amerika tot een gegarandeerd succes, want dit 1,9 miljard jaar oude natuurwonder, in het noorden van Arizona, biedt werkelijk fantastische vergezichten. De Grand Canyon, 446 km lang, tussen 16 en 29 km breed en tot 1829 Lees meer ..

Page

Dag: 9 - 221 km

U rijdt in noordoostelijke richting over de US-89 in ongeveer 2,5 uur naar Page. Wij hebben 1 nacht (nacht 9) voor u gereserveerd in dit plaatsje van waaruit u naast Lake Powell ook geweldige uitstapjes kunt maken naar Monument Valley en Antelope Canyonde Navajo indianenreservaten. Page is gelegen in het noorden van Arizona. Het ligt aan het Lake Powell, het grootste meer in het zuidwesten van de Verenigde Staten en op enkele minuten van de prachtige Glen Canyon dam en het Glen Canyon National recreatiegebied met de Horsshoe Bend, een hoefijzer-vormige Lees meer ..

Lake Powell

Dag: 10 - 0 km

Lake Powell wordt op een zomerse dag door duizenden watersportliefhebbers bezocht, het is een paradijs voor mensen met en zonder boot. U kunt hier waterskieën, duiken, voortgetrokken worden achter een boot, vissen, ballonvaren, golfen, zwemmen en snorkelen. Op vele plaatsen worden boten, surfplanken en zeilboten verhuurd. Let op: dit is Arizona, neem factor 30 zonnebrandolie mee op uw vaartuig! Lake Powell is een enorm stuwmeer op de grens van Utah en Arizona, oostelijk van de Glenn Canyon dam in de Colorado rivier. Het meer ligt nabij het plaatsje Lees meer ..

Zion National Park

Dag: 10 - 0 km

Vanuit Page kunt u ook, op weg naar Bryce National Park, een bezoek brengen aan het schitterende Zion National Park. Zion National Park is een geweldig mooi natuurgebied, op ongeveer 170 km ten noordoosten van Las Vegas. U waant zich meteen in een goede western want links en rechts van de weg trekken de Virgin rivier, diepe canyons en vuurrode rotsformaties uw aandacht. Zion werd in de 19e eeuw gekoloniseerd door Mormonen die dit gebied het "Land of the Lord" noemden, de schoonheid van het gebied werd ook in Washington opgemerkt en in 1919 werd Lees meer ..

Bryce National Park

Dag: 10 - 253 km

Uw volgende bestemming is Bryce National Park, het mooiste nationale park in Utah. U verblijft 2 nachten (nacht 10 en 11)) nabij Bryce in een middenklasse accomodatie. Indien gewenst kunnen we ook een echte cowboyranch of een leuk vakantiehuis voor u boeken. Bryce National Park ligt op 2 uur rijden noordoostelijk van Zion NP in Utah, en is o.a. te bereiken via Highway 89. Bryce Canyon is wereldberoemd vanwege de uitzonderlijk mooie rotsformaties in dit, tussen 2000 en 2800 meter hoog gelegen, natuurgebied. De mooiste route door Bryce is een 30-km Lees meer ..

Las Vegas

Dag: 12 - 427 km

U overnacht 1 nacht (nacht 12) in Las Vegas in een middenklasse hotel. Las Vegas, de grootste stad van Nevada, is gelegen temidden van bergen, canyons en woestijn. In de omgeving zijn diverse natuurparken. De stad is echter bekend vanwege haar extravagante casino's en neonverlichting (zelfs op de luchthaven van Las Vegas staan al meer dan 1200 gokkasten!), snelle trouwkapelletjes, attracties en shows van bekende artiesten. Van de honderden hotels bevinden zich de bekendsten aan de "Strip", een 6,5 km lang gedeelte van Las Vegas Boulevard. Er zijn Lees meer ..

Death Valley National Park

Dag: 13 - 392 km

Vanuit Las Vegas reist u 392 km verder via Highway 95 naar Ridgecrest waar u 1 nacht verblijft (nacht 13). De mooiste route gaat via Death Valley National Park met het plaatsje Furnace Creek, midden in de woestijn. Als het u te heet onder de voeten is kunt u ook via Interstate 15 rijden waar u langs Barstow komt waar u Calico Ghostown kunt bezoeken dat nu een toeristen plaats is geworden. Death Valley is de heetste, droogste en laagste plek van de VS. Het ligt in het zuidoosten van Californië en een klein gedeelte van het park ligt in de staat Lees meer ..

Sequoia National Park

Dag: 14 - 307 km

De tweede, wat langere reisdag van deze reis brengt u via Highway 15 naar het plaatsje Three Rivers hier of in Visalia boeken wij 1 nacht (nacht 14) voor u in de buurt van Sequoia National Park. Het schitterende Sequoia National Park in de staat Californië is groter dan Yosemite National Park en ook meer veelzijdig. De voornaamste bezienswaardigheden zijn een fantastisch berglandschap met meer dan 20 bergen hoger dan 4000 meter, bergmeren, uitgestrekte wandelpaden (Sequoia is een echt wandelparadijs), de diepste Canyon in Amerika (Kings Canyon Lees meer ..

Yosemite National Park

Dag: 15 - 187 km

Na een dag in Sequoia reist u door naar het vijfde National Park op uw route: Yosemite National Park, waar u op 16 km van de ingang van Yosemite Valley in het plaatsje Oakhurst twee nachten (nacht 15 en 16) overnacht. Yosemite National Park is een "werelderfgoed" natuurgebied in het westen van de Sierra Nevada bergen, ongeveer 320 km ten oosten van San Francisco. Het National park is goed bereikbaar vanuit het westen via de State Roads CA 120, 140 en 41. Het Yosemite gebied wordt jaarlijks door enkele miljoenen touristen bezocht vanwege de unieke Lees meer ..

San Francisco

Dag: 17 - 281 km

San Francisco is een must voor elke zuidwest reiziger. Ter afsluiting van deze fantastische reis verblijft u de laatste twee nachten (nacht 17 en 18) in het bruisende San Francisco. U levert uw auto in op de luchthaven voor vertrek. Deze reis zal u zich nog lang herinneren, u heeft in 2 weken bijna alle highlights van New York en het zuidwesten gezien. In 1989 bezocht één van de eigenaars van Greatlakes-Travel San Francisco voor de eerste maal, en het was meteen duidelijk; San Francisco is zonder enige twijfel een "must see", een bestemming die Lees meer ..

Inclusief: indirecte of (tegen meerprijs) directe vluchten op basis van KLM of Delta U economy. Inclusief luchthavenbelastingen en reserveringskosten; een categorie C middenklasse vierdeurs Hertz of Alamo personenauto inclusief schade/verlies/diefstal- en aansprakelijkheidsverzekering tot 1 miljoen dollar. Upgrades naar een grotere auto of specialty auto's zoals convertables zijn natuurlijk mogelijk tegen meerprijs; inclusief 18 nachten accomodatie in goede middenklasse hotels; inclusief vroegboekkortingen en speciale promoties, inclusief dekking van het SGR en de stichting Calamiteitenfonds Reizen. Klik hier voor een offerte

Waar is de Mol

Waar is de Mol

Canada

Waar is de Mol- Organisatie reis Canada voor de filmcrew van "Waar is de Mol" van Veronica

Canada, Wat een land! Voor de Tv-productie ˜Waar is de Mol™, zijn we in samenwerking met GreatLakes-Travel naar Vancouver en Vancouver Island afgereisd. Bij deze dank voor de het vele research werk en de organisatie. De verschillende locaties zijn allemaal weer verbazingwekkend mooi! Dus allemaal kijken

...

Lees meer

In de wolken met uw vakantie, vraag uw droomreis aan!

Wij zijn pas tevreden als u het fantastisch heeft gehad

Droomreis samenstellen
green_icon Wij staan voor u klaar
Bel ons 040 - 261 87 81
green_icon Heeft u vragen?
Stuur ons een bericht
green_icon Maak kennis met
onze reisspecialisten
green_icon Bezoek onze
informatiedagen

GreatLakes-Travel is aangesloten bij:

partners partners partners
partners