Calgary is de grootste stad in west-Canada (+/- 1 miljoen inwoners), gelegen op slechts 80 km ten oosten van de Canadese Rocky Mountains en 1000 km oostelijk van Vancouver. Er is in de omgeving van Calgary zeer veel te doen, bezoek bijvoorbeeld de jaarlijkse Calgary Stampede " The Greatest Outdoor Show in the World" , met 1,2 miljoen bezoekers per jaar de grootste rodeo ter wereld (aanrader). Verder is het Royal Tyrell museum dinosaurus museum van wereldklasse. Ook de Unesco World Heritage Site " Head Smashed Buffalo Jump", Fish Creek Provincial Park en het Tsuu T'ina indianenreservaat zijn uw bezoek zeker waard.

Calgary heeft een droog landklimaat en is zeer zonnig (2400 zonne-uren per jaar tov Nederland slechts 1500!). De stad ligt op 1 km hoogte en heeft een gemiddelde dagtemperatuur rond de 23 graden in de maanden juli en augustus.

 

West Canada, Stefan Roescher

West Canada, Stefan Roescher

Canada

Langs deze weg wil ik u en ook al uw collega’s ontzettend bedanken!

Via Great Lakes hebben we de reis van ons leven gehad. Ten eerste is/was de communicatie met Great Lakes meer dan uitstekend. Altijd zijn we vlot, vriendelijk en vakkundig geholpen. Ik heb altijd het idee gehad dat ik als klant centraal sta, dat is lang geen vanzelfsprekendheid meer tegenwoordig. Ook hoe de reis naar onze wens

...

Lees meer

In de wolken met uw vakantie, vraag uw droomreis aan!

Wij zijn pas tevreden als u het fantastisch heeft gehad

Droomreis samenstellen
green_icon Wij staan voor u klaar
Bel ons 040 - 261 87 81
green_icon Heeft u vragen?
Stuur ons een bericht
green_icon Maak kennis met
onze reisspecialisten
green_icon Bezoek onze
informatiedagen

GreatLakes-Travel is aangesloten bij:

partners partners partners
partners