GreatLakes-Travel

dé reisspecialist voor uw rondreis in Amerika en Canada

Welkom op de website van GreatLakes-Travel, dé reisspecialist voor uw individuele auto- of camper rondreis in Amerika en Canada. Ons enthousiaste en ervaren team verzorgt voor u geheel op maat gemaakte vakanties, zodat u zorgeloos kunt genieten van een geweldige en onvergetelijke ervaring.

Rondreizen door Amerika en Canada met auto of camper 

U kunt bij GreatLakes-Travel kiezen uit prachtige en bijzondere rondreizen met auto of camper, die voor u tot in de puntjes worden georganiseerd. Maak bijvoorbeeld een prachtige rondreis in Zuidwest Amerika waarbij u de wereldsteden Los Angeles, San Francisco en de indrukwekkende Grand Canyon bezoekt. Of boek één van onze rondreizen in het ruige West Canada, waar u tijdens een cruise door de schitterende Inside Passage walvissen en orka's ziet.

U kunt bij GreatLakes-Travel ook terecht voor een avontuurlijke West Canada reis, waarbij u onder begeleiding van een gids grizzlyberen van heel dichtbij benadert. Of misschien kiest u liever voor een heerlijk ontspannen cruise naar de Bahama's of een zonovergoten vakantie op Hawaii. Bij ons is het allemaal mogelijk.

GreatLakes-Travel adviseert u ook graag over de verschillende excursies die u kunt ondernemen tijdens uw rondreizen in Amerika of Canada en voegt deze op een passende manier toe aan uw reisschema.

Elke rondreis in de VS en Canada speciaal op maat gemaakt

Onze deskundige specialisten delen graag hun eigen ervaring en maken elke reis voor u op maat. U kunt kiezen uit één van onze voorbeeldreizen en deze laten aanpassen waar en hoe u maar wilt.

Heeft u speciale wensen? Bespreek deze dan met de specialisten van GreatLakes-Travel. Ook voor al uw andere vragen én het boeken van een reis kunt u contact met ons opnemen.

Lees de aanbevelingen van onze klanten en kijk in onze online brochure voor meer ideeën.

Weet u al precies wat u wil gaan doen tijdens uw rondreis in Amerika of Canada? Dan kunt u hier een offerte aanvragen.

Amerika-Canada, Jochum en Frouke

Amerika-Canada, Jochum en Frouke

Canada, Amerika

Dag beste mensen,

Kortgeleden teruggekeerd van onze fantastische reis naar Amerika en Canada....

Het was de eerste keer dat wij deze bestemming kozen en wat voor één !! Wat een landen zeg, om in rond te reizen....bijzonder al die landschappen en dat met onderweg alleen maar hotspots eigenlijk. Daarbij nog persoonlijke doelen aan toegevoegd zoals b.v. excursie Boeing bij Seattle of b.v. de

...

Lees meer

In de wolken met uw vakantie, vraag uw droomreis aan!

Wij zijn pas tevreden als u het fantastisch heeft gehad

Droomreis samenstellen
green_icon Wij staan voor u klaar
Bel ons 040 - 261 87 81
green_icon Heeft u vragen?
Stuur ons een bericht
green_icon Maak kennis met
onze reisspecialisten
green_icon Bezoek onze
informatiedagen

GreatLakes-Travel is aangesloten bij:

partners partners partners
partners